Gå til innhold

svarteF

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svarteF

  1. Skriver: Canon Pixma 4000

     

    Problem:

    Er på jakt etter gode dvd-plater som er skrivbare helt inn til senterhullet ("full face printable"), har BLANK overflate og helst ikke mer enn 118mm diameter på selve overflaten som skal printes på. Fins dette? Har pr. nå Verbatim, men sliter med at utskriftene blir noe matte og som en ekstra "bonus" er også diameteren på den hvite overflaten på plata så stor at Canons labelprintprogram ikke klarer å skrive helt ut...har prøvd Nero Coverdesigner, men sliter med å få sentrert utskriften til platene... :hmm:

    5931132[/snapback]

     

     

    Vil anbefale deg å prøve ( vist du får tak på dem ) TDK photofinish disse platene har en overflate som kan sammenlignes med fotopapir, dvs høyglanset overflate. jeg har brukt over 1000 stk og alle har vært super :) Jeg har kjøp disse av www.brenner.no men han er i manko på dem da han ikke har fått nye inn pga problemer fra leverandør som ikke kan levere nok :) Du får sende han en mail og be han ta kontakt med deg når de kommer inn igjen.

     

    Når det kommer til å printe helt inn til hubben så har jeg de samme problemet på min Canon, så jeg bruker i tillegg en printer fra Epson, her er det ingen problem med å printe helt inn.

     

    Mvh

    SvarteF

  2. Jeg har et problem, jeg skal brenne en hel haug med bilder inn på en DVD. Jeg bruker Nero, og jeg får beskjed om at for at brenne så store mengder data trengs en DVD, det står jo en DVD i brenneren :mad: . Brenneren jeg har er NEC 3520. Det har tidligere vært problemfritt å brenne DVDer, men det er lenge siden jeg sist brant. Hva kan være galt?

    5889658[/snapback]

     

     

    Sjekk om Nero står i DVD, vist programet er satt til cd så får du dette problemet :)

  3. Jeg må si meg så enig som det går an i hva trådstarter her klager over, her paster jeg inn noe jeg skrev om min erfaring med QXL tidligere i år og som jeg fremdeles sliter med siden de nekter å slette meg fra medlemslistene sine samt at de fremdeles sender meg mail om alt mulig piss

     

     

    Jeg har og vært kunde hos QXL siden de startet opp den tjenesten, men i sommer fløt begeret over for meg da jeg stilte en selger som skulle selge en datakabel til en Nokiatelefon ett spørsmål. Jeg skulle ikke ha varen uansett, men reagerte på prisen han forlangte for den, og den var på høystbydende over kroner 600.- siden han sa den kostet opp til kroner 700.- hos enkelte butikker, samme kabelen var samtidig nede i en pris av kroner 150.- på enkelte webbutikker. Jeg spurte selgeren om hvilken butikk som kunne ta denne "vanvittige" prisen for en slik kabel, og la samtidig ut en link til en webbutikk som solgte den for kroner 150.-! Selgeren lot aldri andre se spørsmålet mitt eller sitt svar til meg som var: at det fulgte med endel "kopiert" programvare for Nokiatelefoner med kabelen!!

    Jøss tenkte jeg, er personen noe "rar", det skal nevnes her at han hadde fått inn bud på over kroner 500.- allerede for den kabelen, samt endel ukritiske spørsmål fra potensielle kjøpere, som umulig kunne ha noe som helst peiling på hva denne varen var verdt.

     

    Nok om det!!

     

    Etter en ukes tid fikk jeg en mail fra QXL om at spørsmålet mitt til denne selgeren var slettet siden det var ulovelig å stille slike spørsmål til en selger, samtidig som de truet meg med politianmeldelse og permanent utestenging fra QXL.

     

    Jaja, hva hadde jeg å tape på det tenkte jeg og skrev en temmlig krass mail tilbake til dem der jeg ba dem om å slette meg som kunde og slette min profil hos dem permanent siden jeg ikke kunne godta dems "Stalinistiske" metoder.

     

    2 dager senere fikk jeg til svar at det var ikke så enkelt å bli slettet siden jeg akkurat hadde solgt noe der og det måtte gå minst 30 dager etter siste salg før min profil kunne slettes, dette samtidig som de og gjorde meg oppmerksom på at de fremdeles kunne politiannmelde meg for brudd på dems sine regler.

     

    Dette er nå snart 3 mnd. siden, de har fremdeles ikke slettet min profil, selv om jeg i utallige mailer har purret på dem om det, de gidder ganske enkelt ikke å svare når jeg skriver til dem.

     

    At de selv liker å fremstå som seriøse ligger ikke på greip, makan til useriøsitet skal en lete lenge etter.

     

    Det skal legges til her at jeg gjennom alle disse årene kun har oppnådd positive karakterer der og solgt en masse datadeler.

     

    Jeg har tatt vare på alle disse mailene fra dem, så hvis det fremstår tvil om dette jeg sier er sant elller ikke kan jeg jeg bevise hvert eneste ord som her er skrevet!

     

    Aldri mere QXL

     

     

    Idag vet jeg ikke hvordan jeg skal bli kvitt dette møkkafirmaet siden de fremdeles driver å plager meg, kanskje ett balltre og knuste kneskåler er det eneste de forstår, fristende tanke er det ialle fall

     

     

    Mvh

    Tian

    3381632[/snapback]

     

    For å bli kvitt Qxl så skal du ta kontakt med Datatilsynet, det gjorde jeg etter at de stenget meg ute pga av en april spøk, der fikk de 14 dager på seg til å ordne opp. Etter dette har jeg aldri hørt en lyd fra dem. Datatilsynet er meget behjelpelige vist du tar kontakt med dem og forklarer saken, gi deretter beskjed til Qxl om at datatilsynet er kontaktet og jeg kan love deg at det blir stille.

     

    Mvh

    SvarteF

  4. Jeg lurer på om jeg bør kjøpe DVD-R eller DVD+R. Jeg har kjøpt en pakke med DVD+R å de fynket fint men hvilken av DVD-R og DVD+R støtter flest ting?

    5157591[/snapback]

     

     

    DVD-R ere vel brukt mest til film, DVD+R mer til data. Begge formater kan selvfølgelig brukes om hverandre til begge bruksområder, men -platene er mer kompatible med eldre dvdspillere. Det skulle vel ikke bety så mye hvilket format du velger, men selv så foretrekker jeg - formatet til film.

     

    Mvh

    SvarteF

  5. Anta at jeg er helt grønn.

     

    Er det mulig å brenne mer enn 120 minutter video på en 120.min. DVD plate, og i tilfellet hvordan. Det som skal brennes er TV-opptak.

     

    Takker for eventuell hjelp.

    5125609[/snapback]

     

     

    Ja det er ingen problem å brenne flere timer en de 2 man har til disposisjon på en plate, det som da skjer er at filen blir "krympet" ved at programet setter ned kvaliteten fra 100% og ned over.Vist du f.eks bruker dvdshrink eller dvddecrypter så vil jeg tro at du kan omgjøre filen. Nå finnes det helt sikker bedre programer til den jobben, men jeg kommer ikke på noen nå i farten ;) kanskje dvdfab er tingen for deg ?

     

    Mvh

    SvarteF

  6. Jeg Har kjøpt meg ett IcyBox hd-kabinett da jjeg ikke hadde mer plass i mitt kabinett. Men WinXP kjenner ikke igjen USB-enheten, hva skal jeg gjøre??

    5119421[/snapback]

     

     

    Hadde selv samme problem, bytt vist mulig til en med firewire i tillegg og bruk den da går det som smurt :)

  7. takker for svar.

     

    ja støy er viktig.

    den forrige brenneren bråkte en del og duret på hele tida.

     

    men en dvd brenner, brenner den også vanlige cd-plater eller brenner den bare dvd-plater?

    Den brenner både cd og dvd :yes: Du får en ny brenner til 300 - 400.- og det er ikke så mye, jeg gav over 3500.- for min første cd brenner og da gikk det i hele 2 x ;)

  8. Noen brennere fungerer også dårlig med enkelte typer plater. Min NEC 3520A liker ikke That's Write DVD+R (90% feilbrenning), men den har ingen problemer med That's Write DVD-R. Begge typene er (vanligvis) laget av Optodisc.

    Hmmm...jeg lukter at DVD-brenneren min ikke liker platene. Testet nå på DVD-brenneren på hjemmepcen, hvorav jeg fikk 2 suksessfulle brenninger... Så da får jeg prøve å få byttet platene.

     

    Har hørt at Verbatim skal være gode plater, er de noe å satse på?

     

    Takker kjempemye for all hjelp!

    Verbatim er så absolutt å anbefale, har brendt x antall hundre plater og ingen feilbrenninger, har brendt de 3 siste uker nærmere 400 eks uten noen form for problem. Har Plextor og pioneer brenner og brenner med Nero. Sjekk ut www.brenner.no for plater, her finner du et rikt utvalg til lave priser.

     

    Mvh

    svarteF

×
×
  • Opprett ny...