Gå til innhold

zlinky

Medlemmer
  • Innlegg

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zlinky

  1. For oss menn, så bør skjermen være opp mot 4,3" eller større for å få den ultimate visningsopplevelsen. 3,7" er for jenter og damer.

     

    Jeg ser du gjentar dette i flere tråder, men å bruke slike sjåvinistiske utsagn blir så dumt at jeg føler jeg må kommentere det. For meg er 3,7" til 4" en ideell størrelse på en mobilskjerm, fordi det er det perfekte kompromisset mellom brukervennlighet og opplevelse. Trenger jeg større skjerm bruker jeg en pad eller pc, noe jeg tror er en ganske kjønnsnøytral holdning. Hvorfor skulle jenter ha andre krav til en "visningsopplevelse" enn menn? Bli voksen....

    • Liker 1
  2. Webos er et utrolig sexy os, og danker lett ut android og ios.

    Apple skal gjøre noen seriøse forbedringer i ios5 hvis jeg skal vurdere ipad foran en touchpad. Android fosser fortsatt fram pga masseproduksjon, men jeg tror hp har mulighet til å vokse voldsomt når de først får dette ut på markedet. Har sett noen av de nye funksjonene i webos3, og gleder meg som en unge til både touchpad og den tasteløse mobilen :D

     

    Her er en video av nye webos3, på touchpad. (lyden er dårlig, men verdt å se likevel).

  3. Enig, her var det mye tull fra Tele2 sin side. De laget egne regler, helt uavhengig av Guinnes sine regler. Gelius og Pia skulle ikke vært disket, men det fant Tele2 først ut etter at de var tatt ut av konkurransen. Og ja/nei regelen har ikke noe med Guinnes å gjøre, det fant de også ut etter at konkurransen var avsluttet. Derfor kommer ikke zaid og Shabana i guinnes, men derimot de to jentene fra porsgrunn. Begge får visstnok premie fra Tele2, så de har sånn sett sitt på det rene, selv om jeg vet det var mye irritasjon i etterkant av konkurransen.

    Artikkelen gir ikke et helt riktig bilde av dette, men den baserer seg vel på informasjon fra Tele2.

  4. slik jeg har forstått det så er ankerpunktene mot det at :

    - Lagringen er ikke sikker nokk . informasjonen kan komme på avveie

    - De virkelige forbryterne skjuler opplysningene

    - Det er også sagt at opplysningene som blir lagret er ikke innholdet jeg sender eller mottar men opplysninger som når og hvem jeg sender og mottar data til/fra

     

    Det eneste som lagres er hvem du har hatt kontakt med, kommunikasjonen mellom dere blir ikke lagret. Hva er det verste som kan skje, dama finner ut at du fortsatt har kontakt med eksen? :p

     

    hvis noen bare vet at jeg snakket med noen i telefonen men ikke hva vi snakket om hvilket grunnlag har de da for å vite om jeg driver med noen ulovlig ?

    Argumentet om at alle må overvåkes i fall noen av oss er forbrytere er lavmål

     

    Tror du har misforstått noe. DLD er ikke tenkt til å forbygge kriminalitet, det er tenkt til å spore din aktivitet ETTER at du eventuelt har begått en kriminell handling for å og se hvem du har samarbeidet med. Hvis du ikke gjør noe galt, er det ingen som undersøker hva som er lagret. uansett er alt slettet igjen om 6 mnd. Jeg var skeptisk til DLD i begynnelsen selv, men etter å ha lest litt og sett hvem som er sterkeste motstandere synes jeg faktisk det er greit. For min egen del bryr jeg meg egentlig fint lite, har ikke planer om å gjøre noe kriminelt med det første :)

  5. Er vel andre og mer tungtveiende grunner for å velge pro, som bedre batteri, mulighet for å velge raskere cpu, mer RAM og den har bedre skjermkort.

     

    Vanlig Macbook er litt mer basic, den er heller ikke like solid. En fordel kan være at den er litt lettere.

     

    Alt i alt er det vel budsjettet ditt som avgjør. En pc blir ikke mer eller mindre skitten fordi den er hvit, men det er jo klart at eventuell skitt synes bedre.

  6. Forstår dette problemet Apple har med antennen meget godt, men ser klarer også å se på informasjonen fra flere hold uten å filtrere ut det som taler for iPhone 4.

     

    Jeg ser også at iphone 4 har andre sterke sider, og har aldri nektet for dette. Mitt poeng er kun at apple bør ta ansvar for antenneproblemet, og komme med en oppdatert versjon av mobilen uten denne feilen (slik at jeg også kan vurdere den). Dersom folk fortsatt kjøper en iphone som er "feilvare" har apple ingen insentiver for å utbedre feilen. Det som er synd er dermed at de som forsvarer apple er de samme som gjør at apple slipper unna med å lage dårligere produkter enn de har gjort tidligere.

  7. Jeg lurer på hvem av oss som har problemer med å forstå ting :whistle:

     

    Ingen kan forsvare en produksjonsfeil på måten du gjør uten å være hjernevasket fanboy eller ha en økonomisk interesse i saken.

     

    For å være litt hyggelig velger jeg å tro at du enten har aksjer i apple eller er en av de som forsøker å selge en overpriset iphone 4 på finn.no :thumbup:

  8. Synes det er fascinerende. Her får man bevist at dette ikke er unikt med henhold til iPhone, men likevel nekter man å se fakta og data kontra egen oppfatning.

     

    Kan du vise meg en kilde/bevis for at noen andre mobiler mister dekningen om man

    ?

     

    Eller fordi du

    ?

     

    Forstår du virkelig ikke at det er forskjell på å kortslutte hele antennen ved å berøre ett enkelt punkt, eller fysisk blokkere hele antennen med hånden? Ingen programoppdatering kan endre dette, og så lenge folk fortsetter å kjøpe appleprodukter med feil har de heller ingen behov for å heve standarden på produktene sine :(

     

    OMG får jeg ikke lov til å legge husnøkkelen på kanten av telefonen etter at jeg har balansert telefonen på siden? Helvete apple!

     

    Her er forresten en video hvor jeg slår min Desire med en slegge. Den mister all dekning da. Nei å nei.

     

    Ikke gjør deg selv dummere enn du er, du forstår godt at det er for å illustrere hvor lett feilen kan fremprovoseres og for å slå fast akkurat hva feilen består av: en kortslutning av antennen ved at to punkter berøres samtidig.

    Problemet ligger i at disse to punktene er på et sted man berører nesten uansett hvordan telefonen holdes (hadde de vært på feks toppen hadde jo problemet vært nesten ikke-eksisterende).

  9. Synes det er fascinerende. Her får man bevist at dette ikke er unikt med henhold til iPhone, men likevel nekter man å se fakta og data kontra egen oppfatning.

     

    Kan du vise meg en kilde/bevis for at noen andre mobiler mister dekningen om man

    ?

     

    Eller fordi du

    ?

     

    Forstår du virkelig ikke at det er forskjell på å kortslutte hele antennen ved å berøre ett enkelt punkt, eller fysisk blokkere hele antennen med hånden? Ingen programoppdatering kan endre dette, og så lenge folk fortsetter å kjøpe appleprodukter med feil har de heller ingen behov for å heve standarden på produktene sine :(

×
×
  • Opprett ny...