Jump to content

Godless_infidel

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. X-com apocalypse var bedre enn originalen (ufo: enemy unknown) på alt bortsett fra grafikken. Og real-time modusen var bedre enn den turn-baserte. Det hadde dog en heftig inngangsterskel grunnet verdens minst intuitive brukergrensesnitt. Men når man skjønte det: dypeste og beste strategispill ever. F.eks. eneste ufo-spill som har real-time luftkamper, og dynamisk spilløkonomi (for å kjøpe/selge våpen etc.)
 2. Om du ikke har prøvd X-com apocalypse, så anbefales det. Kan velge mellom realtime og turn based. Synes personlig realtime er best, mest realistisk og tar kortere tid. Finnes på steam til en slikk og ingenting (dos-box emulator). Selv om det er real time er det ikke noen "click-fest" (man pauser mens man gir ordrer). Så kan trygt spilles uten ekstern mus.
 3. Jeg opplever at jeg setter mye mer pris på gode spill enn før, mens jeg har mye lavere terskel for irritasjon i spill som Dragon Age og Bethesda-spill...Husker jeg var forelsket i FPS spill til å begynne med.(fra doom og oppover) men nå kan jeg ikke spille så å si noe som helst i den sjangerenSå kom RTS med Red alert og starcraft med flere.Husker også jeg begynte å spille 2D RPG spill, det var konge. diablo-serien og nox ++mye eventyr/tenke-spillså fant jeg Gothic og ble forelsket enda engang..Men jeg tror jeg forstår det nå, det har heller noe med historien/atmosfæren i et spill å gjøre for min del.Jeg graver heller frem et "gammelt" spill som har sjarm og spiller det fremfor et nytt som er laget for å selge...Men igjen, tror ikke jeg er like tålmodig nå som jeg var før(skulle ha alle spill jeg kom over), tror interessen avtar... har sikkert 100 uspilte spill jeg har liggende kjøpt gjennom årene.Viktig å nevne at jeg kun spiller single-player uansett spill eller coop i singleplayer og aldri MMORPG. Kunne ikke vært mer enig. Har hatt NØYAKTIG samme opplevelse. Risen 1 var det siste spillet som gav meg den følelsen.
 4. Skyrim er bra Skyrim er bra Skyrim er bra Men desverre så inn i granskauen kjedelig
 5. Dette var litt nedslående, hadde gledet meg til dette spillet. Dog må jeg si jeg er veldig uenig med anmelder på noen punkter (vedrørende historikken), jeg synes gothic 3 var det dårligste i serien. Grafikken i gothic serien mener jeg også har vært av topp klasse hele, veien, da gothic 1 kom var det lysår foran konkurrentene. Dessuten mener jeg Gothic-serien er episk bra av følgende grunner: - Lyden, og da særlig ambiencelydene, samtaler i bakgrunnen osv gir en fantastisk stemning. - Gameplayet er veldig storydrevet, så man slipper sånne dustete WoW-aktige "stikk å finn 12 sopper i skauen"-missions for å levle. - Mapsene er håndlagede, så de er fantastisk mye bedre og mer interessante å utforske enn i mange andre RPGs der alt er autogenerert. - Slåssingen er vanskelig i starten, slik det skal være, men blir bra når man kan det Totalt sett er det stemningen og følelsen av å "være der" som ingen andre (som jeg vet om) har gjort like bra som gothic-serien. Får håpe de ikke har screwed that up i Risen 2 da. Må testes.
 6. Jeg vil heller poengtere at hollywoodfilmer gjør dataspillene mye dårligere, ref 99% av alle spill fra hollywoodfilmer. Det er et mye viktigere poeng
 7. Spilte aldri Elite II men har hørt mye om det. Har derimot spilt alle i X-serien, og som Hugo_Hardnuts peker på er det MYE mer avansert enn Freelancer, og hvis man liker mer actionpregede/missondrevne spill er nok dette litt i overkant avansert. Men når det gjelder Elite II er vel X-serien (bortsett fra EVE: Online) det eneste på markedet som ligner. Handel er kanskje et av de viktigste, og ihvertfall et av de beste aspektene med spillene spør du meg. Når man har nok fabrikker kan man dra rundt i et lite scoutskip og følge med på prisene i markedene i de forskjellige solsystemene, og styre transportflåten sin deretter... Og muligheten til å docke fighteren din i ditt eget battleship, og så sette seg på broen og styre det istedet...sykt bra . Sistnevnte gikk iallfall an i X2: the threat, regner med de ikke har fjernet den muligheten her.
 8. Dette ser jo helt rått ut. Wipeout, nå i 1080p? Hvis spillet har noe i nærheten av like bra soundtrack som forgjengerne (les: orbital/fluke) og gameplayet er like bra, blir dette en vinner. Gjør meg kanskje til og med til en PS3-kjøper
 9. Sant. Men Singleplayer plottene er like originale some ungkaren 43. Man kunne ihvertfall hatt en campaign for hver side i de typiske konfliktene
 10. En annen ting som gjør at jeg blir mindre interessert, er at stort sett alle amerikanske skytespill med "realisme" i fokus går ut på å meie ned onde muslimer eller andre "utlendinger". Dette er jo selvsagt fiendebildet spillene må ha for å selge i USA, men det er så utrolig forutsigbart, uoriginalt og lite engasjerende med slike plott for opplyste europeere.. Gi meg Call of Duty Iraqi defense, så skal jeg kjøpe med en gang!
 11. Har nettopp fått et slikt hovedkort med boxed cpu. Kjøpte også Twinmos 2x256 pc3200 RAM. Men maskinen starter ikke, har prøvd å ta ut alt utenom skjermkortet og 1 harddisk, men ingen forskjell. Ingen pipende feilmeldinger, men det kommer lys i power LED og CPU-vifta går rundt. Harddiskene starter ikke og bildet kommer ikke opp på skjermen. Ramen skal ifølge guiden fungere med dette hovedkortet. Det eneste jeg ikke har prøvd å bytte er strømforsyninga (gammel aopen 300W). Noen ideer?
×
×
 • Create New...