Gå til innhold

Prinsesse Leia

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

388 profilvisninger

Prinsesse Leia sine prestasjoner

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har ofte måttet Google hvordan man avslutter et abonnement fordi det er umulig å finne utav det selv. Men det verste er det siste steget, når de sier hvor lei seg de er for at jeg forlater dem, i stedet for å takke for handelen og ønske meg velkommen tilbake. Slik anstendige mennesker gjør. Jeg tror det eneste som hjelper er fengselsstraff for direktører og produktsnsvarlige.
  2. Applaus! Igjen er det vi, vaktbikkjene i kommentarfeltene, som må si fra når en offentlig etat begynner å oppføre seg som om de var en vanlig bedrift. Nei, gi heller oppdraget til konsulentene. Svindyrt, men de driver i det minste med verdiskaping!
  3. Apple har blitt det nye evil empire. De er nå der Microsoft var på 90-tallet.
  4. Helt enig! Egentlig burde kraftprodusentene bare utvinne krypto direkte, det er enda mer effektivt. Hvis vi bruker strømmen der den produseres, slipper vi hele problemet med nettleie og dyr strøm for hvermannsen. Gjennom nesten hele menneskehetens historie har husholdninger og industri greid seg helt fint uten elektrisitet, så dette er en soleklar vinn-vinn-situasjon.
  5. Forby all programmering, sier jeg! Utviklere er skurker, alle sammen. De taster i vei med skills de har stjålet fra andre. Og da snakker vi ikke bare om fri programvare, slik som Copilot.
  6. "Nå skal Amazon bygge det «hackesikre» internettet" Nei, det skal de ikke. Heller ikke i hermetegn.
  7. Veldig mye av arbeidet matematikere og fysikere gjør i dag hadde vært umulig uten "roboter" som utførte massive beregninger. Bygningsarbeidere jobber allerede mye mer effektivt enn tidligere med moderne maskiner og verktøy, men vi kan fremdeles ikke få nok av dem. De fleste yrker krever både kreativitet og rutinearbeid. Med automasjon kan vi alle bli mer produktive og konsentrere oss mer om den delen av jobben som maskiner ennå ikke kan gjøre.
  8. Litt mindre hype hadde vært fint. Vi har allerede i praksis hackesikker kommunikasjon, men det betyr ikke at informasjon ikke kommer på avveie. Et "kvanteinternett" vil ikke endre noe på det.
×
×
  • Opprett ny...