Jump to content

Knutsen1992

Medlemmer
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Hei! Trenger hjelp til valg av lydkort AMP/DAC til Beyerdynamic DT990 og en mikrofon. Dette skal hovedsaklig brukes til gaming, samt serie og film. Noen forslag? Syntes det er vanskelig å finne noe som er bra for pengene. Helst ikke noe mer enn 4000kr totalt.
  2. Her er det rett etter kastrering. Mistet masse pels og vekt grunnet ukastrert og mangel på utløp av lyster regner jeg med. Mye lykkeligere katt nå ??
  3. Ja, forteller meg enn gjerne om min katt. Han heter Rambo og er 1 1/2 år. En ung og slank, men veldig lang ung gutt. Veier bare litt i overkant av 7 kg nå, men mye av grunnen til at det er at han har vært ukastrert intil nylig grunnet oppdrett, så vekten kommer seg nå. Bryr meg egentlig ikke så mye om vekt, men heller lengde og størrelse.
  4. Hei! Har en relativt stor Maine Coon på 1 1/2 år og lurer på hvilken metode de som måler lengden på katten? Ser rekorden blir målt på 123cm, men ingenting står det om hvordan det blir målt. Også lurer jeg på hvor stor deres Maine Coon er? Gjerne lengde, vekt, alder og kjønn. Gjerne med navn også, gøy å se.
×
×
  • Create New...