Gå til innhold

Dav_id

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dav_id

  1. Det er visst slik at en Q6600 kan overklokkes til 3.0 GHz uten økning av volt, og så skal det være lett å få den opp i 3.2, og med god kjøling så kan en jo få den opp i 3.5-3.6. For min egen del så hopper temperaturen til 72 grader C når jeg spiller Battlefield 3, så det er litt i det meste laget tror jeg. Har for øyeblikket en litt pinglete Noctua NH-U12P SE2 cpu kjøler og når jeg snart får skaffet meg 2500k prosessor til mitt nye (ligger på hylla) hovedkort, så skal jeg kjøpe Noctua NH-D14 kjøler for å enten kunne overklokke eller kjøle cpu'en såpass at jeg kan få en litt mer stillegående maskin. En må nesten alltid sjekke om en cpu kjøler vil engang passe til hovedkortet. Jeg ville skaffet en NH-D14 kjøler til Q6600'en. Kan ikke selv pga. gammelt et MSI P35 Platinum hovedkort som tilfeldigvis ikke passer. Spiller i dag Battlefield 3 med Q6600 prosessor @ 3.5 GHz, sammen med et overklokka Radeon 5850 kort med tilpasset kjøler/vifte/vrm kjøler.

     

    Er du fornøyd med ytelsen? Er det spillbart? Hva ligger FPS på i BF3?

  2. Tenkte jeg skulle overklokke denne for å få best mulig ytelse. Jeg fikk med en god kjøler også. Skal skaffe et Nvidia 560ti skjermkort også tenkte jeg på å kjøpe en 120 gb intel 520 ssd. Skal jo bare ha denne midlertidlig uansett frem til jeg har råd å oppgradere noe bedre.

  3. Hei!

     

    Jeg vet at intel Q6600 prosessoren er veldig gammel. Fikk denne av en kompis med et asus hovedkort og 8gb med ram. Betalte ikke noe for det siden han oppgraderte til noe bedre. Skal kjøpe kabinett, ssd, PSU og grafikkort selv slik at jeg får brukt det. Lurer bare om denne prosessoren fortsatt duger til de fleste spill? Noen som har brukt denne med BF3 eller nyere spill?

     

    På forhånd takk for svar! :)

  4. Hei

     

    Jeg har overklokket min Intel i7 920 til 4,1 ghz stabilt.

    Det som er at jeg ikke får mer enn ca 16000 i 3dmark 06 score. Jeg ser jo at andre får godt over 20000 poeng med lignende oppsett.

    Hva er det jeg gjør galt?

     

    post-42552-1257351260_thumb.jpg

     

    Specs:

    ASUS P6T DELUXE V2 LGA1366, X58, Socket-1366, DDR3, ATX, SLI&CrossFireX, 3xPCI-Ex(2.0)x16

    INTEL CORE I7-920 2.66G 8M LGA1366 BOX (BX80601920)

    CORSAIR TWIN3X 1600MHz DDR3, 6GB, DHX+, Kit w/3x 2GB XMS3 modules, CL8-8-8-24

    XFX Grafikkort GF GTS250 1GB DDR3

  5. Bestilte dette kabinettet fra Komplett fordi det var bekreftet dato 1.10.09, den ble nylig endret til 31.10.09 så jeg sendte en mail hvor jeg fikk svar:

     

    "Vi har fått flere klager på kabinett som du har bestilt. Det stod bekreftet dato den 01.10, men dette ser ut som var feil informasjon fra innkjøper og dette er bare å beklage. Vi venter ikke varen inn før 31.10."

     

    Nå er spørsmålet hvor jeg skal få tak i dette kabinettet?

     

    Når jeg ser på prisguiden så er det antatt å komme på lager hos digital impuls. som er en side jeg verken har erfaring med og er i tillegg den stiveste prisen.

     

    Er det noen fine utenlandske sider eller andre kabinetter dere kan anbefale for at jeg skal få meg noe å bygge i :p?

     

    kan eventuelt bruke antec 900 kabinettet mitt i mens, men hater å skru i det og vil da heller montere delene løst tror jeg :thumbdown:

     

    Jeg slenger meg på her også! Utrolig irriterende at det skal ta så lang tid å få inn dette kabinettet. Har jo akkurat bestilt meg alle data delene jeg skulle ha, og da viser det seg at jeg må vente en måned for å få dette kabinettet. Har ikke tålmodighet til å vente en måned når jeg har bestilt alt det andre jeg skal ha.

     

    Jeg driver å ser på coolermaster 932 bigtower kabinettet, men jeg føler ikke at denne er like bra og gjennomført som corsair sitt kabinett. Jeg syntes den har litt for mye "styling" også etter min mening. Har også hørt at folk har klagd på at det kommer støv i det kabinettet siden det ikke er støvfilter på den.

     

    Noen som veit en annen måte å få tak i det corsair kabinettet, eller som har noen gode anbefalninger?

  6. stort sett alle skjermer med to innganger kan dette. Så spørs det hvilke innganger du bruker og trenger, i verste fall finner du lett overganger fra den ene til den andre. Fortell gjerne mer hva denne skjermen skal brukes til for å finne ut av hvilken modell og hvilken prisklasse du skal ligge deg i.

     

    Jeg tenkte HDMI inngang eller dvi, gjerne noe i 2000-3000 kroners klassen. Denne skjermen skal brukes til spilling, men tenkte da også at skjermen kunne brukes som tv skjerm også. Noen som har noe gode anbefalninger?

  7. Hei.

     

    Jeg har bare et spørsmål. Jeg er på jakt etter en skjerm som kan gi bilde fra 2 forskjellige kilder( Ikke begge kilder samtidig men at med en liten knapp eller innstillig på skjermen bytte over til den andre kilden) Det vil si at jeg vil ha mulighet for å velge mellom hvilken kilde jeg vil ha.

    Hva er det denne teknologien heter? Er det mange skjermer som har denne muligheten?

     

    takker for hjelpen

  8. Jeg har bygget i førstenevnte kabinett (SST-LC17), (trangt som fa..).. men det går fint he he.. men til spill så er det for lite luft i kabinettet.. sukk !

    Jeg har også bygget i Silverstone SST-GD01-MXR Grandia.. samme greiene der..

    Så nå har jeg bygget i dette kabinettet http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343377

    Du kan også se bilder på min hjemmeside av resultatet: her http://okasin.de/ny_htpc.htm

    Luftig, herlig, stille, og stort deilig htpc kabinett :) Beste så langt..

     

    PS: skjermbildet vil bli svært bra på en 42" (full HD eller? )

    Personlig kjører jeg bildet både på en 40" Samsung (bra bildet :) ) og til en prosjektor (Benq W5000) på et 102" lærret.. og det blir ennå bedre.. :)

     

    Lykke til..

    PSS: Glem det plexiglass kabinettet.. det er penger rett i dass.. (unnskyld ordbruk.. bare litt irrititert i dag he he)

     

    Ok, da skal jeg nok ikke bruke de førstnevnte kabinettene, var artig å se bildene på hjemmesiden din, Skal vurdere det kabinettet der!

     

    Det blir nok en 42" eller 46" Full HDready TV ja, har bare ikke bestemt meg for hvilken ennå.

  9. Hei

     

    Jeg har bare et par spørsmål angående en HTPC kabinett.

     

    Det jeg lurer på er om en 850 watts zalman PSU og et Asus 9800gx2 skjermkort vil passe i en Silverstone SST-LC17 HTPC kabinett.

    Jeg har funnet ut at jeg vil bygge om pcen min til en HTPC da det passe mine behov bedre. Hvis det ikke passer er det noen andre HTPC kabinetter som kan passe? Evt erfaringer?

    Det står at det er ATX standard på PSUen men den er faktisk litt lengere i størrelse i forhold til de andre PSUene jeg har hatt.

     

     

    Jeg har en Zalman PSU 850W, Ultra Silent, SLI, Modular, 6xSATA, 120mm Fan

     

    Noen som forresten har noen erfaringer med Silverstone SST-GD01-MXR Grandia kabinettet?

     

    Vurderer faktisk denne også

     

    Jeg veit det bli "overkill" å bruke dette som "HTPC" men jeg skal også bruke den til å kjøre spill. Viktig også at kabinettet har god kjøling men som samtidig ikke bråker alt for mye.

     

    Noen som forresten veit hvordan skjermbildet blir når man kobler den til en 42" LCD tv?

     

    Takker for svar. :-)

  10. Kjølingen i kabinettet er veldig bra etter min mening. Ved load ligger CPU temp på rundt 50C. Skjermkortet er naturligvis veldig varmt og 90C under load er vanlig. Bruker akkurat nå ikke kjølepasta på cpu, men det burde ikke ha noe å si.

     

    I det siste har jeg fått en del feil ved spilling i Cod 4 og GTA San Andreas. Skjermen flimrer litt og lager merkelig grafikk, så fryser det gjerne. Det kan skje med en gang spillet er startet men andre ganger etter en liten stund. Veldig tilfeldig.

     

    Installert GeForce drivere 174.74, nyeste nForce og Creative X-Fi Extreme Audio PCI-e drivere. Har ikke nyeste oppdatering 1.1 til lydkort fordi jeg mistenker kanskje det er problemet.

     

    Når jeg koblet i det nye kabinettet så har jeg en strømkabel fra 850 thermaltake toughpower som kobles til en dvd stasjon, en harddisk, to 120mm vifter og en 200mm vifte. en 120mm vifte er koblet rett i hovedkortet.

     

    Feilen vil ikke gi seg :( Kan ikke huske å ha installert noe annet enn PowerDVD siden det begynte. Men siden det også skjer i GTA er det nok noe driverkonflikter. Andre som opplever noe liknende?

     

    Jeg har opplevd liknende når jeg skulle kjøre crysis, 90 grader høres alt for varmt ut! Det du kan gjøre er å bruke rivatuner og skru opp viftehastigheten til rundt 80-90 prosent og se hva som skjer. Det hjalp for meg hvertfall!

  11. Er ikke sikker på om psu-en din er nok.

     

    Jeg ville ikke ha kjøpt et overklokka skjerkort fra fabrikken. Heller satsa på en 8800 gt som er mye billigere. Den lille ekstra ytelsen som et gts kort gir er ikke verdt 500 kroner. Brukt evt de 500 kronene som blir til overs da på en ny psu om den du har ikke er nok.

     

    Ellers ser resten greit ut.

     

    Hvor mye ram skal du ha da?

     

    2 eller 4 GB?

     

    tenkte jeg skulle ha 4gb ram! ;-)

  12. Hei!

     

    Jeg har tenkt til å oppgradere pcen min nå i løpet av neste uke, Den skal brukes til mye gaming, spille av hd filmer og generell windows bruk. Jeg har en kabinett og en 500w psu men er usikker på om psuen holder? Hardiskene oppgraderte jeg for under et år siden.

    Det jeg egentlig trenger er skjermkort, cpu, ram, hovedkort og muligens en psu(hvis ikke min gamle holder..)

     

    Jeg lagde et oppsett her:

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=68533

     

    Noen forslag til hva som burde endres? Ram har jeg ikke lagt til ennå

     

    Tenkte jeg skulle bruke 7000, maks 10000 :w00t:

  13. Hei! Igår kræsja windows på pcen min, og det endte med at jeg ikke fikk windows til å kjøre igjen, så jeg måtte ta og formatere windows partisjonen min, og der hadde jeg mye som jeg gjerne skulle hatt igjen! :dontgetit:

     

    Er det noen som veit om et bra program som kan hente igjen filer som har blitt formatert? :hmm:

     

    tusen takk for svar på forhånd! :D

  14. Hei!

     

    Jeg har en Asus P4C800-Deluxe Hovedkort, socket 478!

     

    På det hovedkortet så er det en sånn feste til prossesorvifta!

    Hvor kan jeg få tak i en sånn?

     

    Hva slags prosessorvifte ville dere anbefalt til en 2.8ghz P4 prosessor?

     

    Prossesoren min ligger konstant på mellom 60-80 grader og dette begynner jeg å bli lei av:P :whistle:

     

    Takker for alle svar på forhånd!! :D:w00t:

  15. Hei jeg har en plextor 52x24x52x cd brenner! jeg har noen problemer med den, det er visse brenne-cder den ikke tar.

    Det kommer bare opp sånn meld på nero at volumet er fullt og at jeg må legge inn en annen brenbar cd, dette er utrolig irriterende fordi at jeg har kjøpt en hel hau med brenne-cder som ikke virker eller er kompatibelt med den brenneren jeg har!!

    :mad:

     

    Noen som muligens vet hva problemet er?

    Takker for svar på forhånd!! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...