Jump to content

Dav_id

Medlemmer
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Dav_id

 • Birthday 02/04/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er du fornøyd med ytelsen? Er det spillbart? Hva ligger FPS på i BF3?
 2. Tenkte jeg skulle overklokke denne for å få best mulig ytelse. Jeg fikk med en god kjøler også. Skal skaffe et Nvidia 560ti skjermkort også tenkte jeg på å kjøpe en 120 gb intel 520 ssd. Skal jo bare ha denne midlertidlig uansett frem til jeg har råd å oppgradere noe bedre.
 3. Hei! Jeg vet at intel Q6600 prosessoren er veldig gammel. Fikk denne av en kompis med et asus hovedkort og 8gb med ram. Betalte ikke noe for det siden han oppgraderte til noe bedre. Skal kjøpe kabinett, ssd, PSU og grafikkort selv slik at jeg får brukt det. Lurer bare om denne prosessoren fortsatt duger til de fleste spill? Noen som har brukt denne med BF3 eller nyere spill? På forhånd takk for svar!
 4. Hei Jeg har overklokket min Intel i7 920 til 4,1 ghz stabilt. Det som er at jeg ikke får mer enn ca 16000 i 3dmark 06 score. Jeg ser jo at andre får godt over 20000 poeng med lignende oppsett. Hva er det jeg gjør galt? Specs: ASUS P6T DELUXE V2 LGA1366, X58, Socket-1366, DDR3, ATX, SLI&CrossFireX, 3xPCI-Ex(2.0)x16 INTEL CORE I7-920 2.66G 8M LGA1366 BOX (BX80601920) CORSAIR TWIN3X 1600MHz DDR3, 6GB, DHX+, Kit w/3x 2GB XMS3 modules, CL8-8-8-24 XFX Grafikkort GF GTS250 1GB DDR3
 5. Jeg slenger meg på her også! Utrolig irriterende at det skal ta så lang tid å få inn dette kabinettet. Har jo akkurat bestilt meg alle data delene jeg skulle ha, og da viser det seg at jeg må vente en måned for å få dette kabinettet. Har ikke tålmodighet til å vente en måned når jeg har bestilt alt det andre jeg skal ha. Jeg driver å ser på coolermaster 932 bigtower kabinettet, men jeg føler ikke at denne er like bra og gjennomført som corsair sitt kabinett. Jeg syntes den har litt for mye "styling" også etter min mening. Har også hørt at folk har klagd på at det kommer støv i det kabinettet siden det ikke er støvfilter på den. Noen som veit en annen måte å få tak i det corsair kabinettet, eller som har noen gode anbefalninger?
 6. Jeg tenkte HDMI inngang eller dvi, gjerne noe i 2000-3000 kroners klassen. Denne skjermen skal brukes til spilling, men tenkte da også at skjermen kunne brukes som tv skjerm også. Noen som har noe gode anbefalninger?
 7. Hei. Jeg har bare et spørsmål. Jeg er på jakt etter en skjerm som kan gi bilde fra 2 forskjellige kilder( Ikke begge kilder samtidig men at med en liten knapp eller innstillig på skjermen bytte over til den andre kilden) Det vil si at jeg vil ha mulighet for å velge mellom hvilken kilde jeg vil ha. Hva er det denne teknologien heter? Er det mange skjermer som har denne muligheten? takker for hjelpen
 8. Blir nok litt vanskelig med en micro ATX kort ettersom jeg allerede har en vanlig ATX hovedkort (Asus p5e x38)
 9. Ok, da skal jeg nok ikke bruke de førstnevnte kabinettene, var artig å se bildene på hjemmesiden din, Skal vurdere det kabinettet der! Det blir nok en 42" eller 46" Full HDready TV ja, har bare ikke bestemt meg for hvilken ennå.
 10. Hei Jeg har bare et par spørsmål angående en HTPC kabinett. Det jeg lurer på er om en 850 watts zalman PSU og et Asus 9800gx2 skjermkort vil passe i en Silverstone SST-LC17 HTPC kabinett. Jeg har funnet ut at jeg vil bygge om pcen min til en HTPC da det passe mine behov bedre. Hvis det ikke passer er det noen andre HTPC kabinetter som kan passe? Evt erfaringer? Det står at det er ATX standard på PSUen men den er faktisk litt lengere i størrelse i forhold til de andre PSUene jeg har hatt. Jeg har en Zalman PSU 850W, Ultra Silent, SLI, Modular, 6xSATA, 120mm Fan Noen som forresten har noen erfaringer med Silverstone SST-GD01-MXR Grandia kabinettet? Vurderer faktisk denne også Jeg veit det bli "overkill" å bruke dette som "HTPC" men jeg skal også bruke den til å kjøre spill. Viktig også at kabinettet har god kjøling men som samtidig ikke bråker alt for mye. Noen som forresten veit hvordan skjermbildet blir når man kobler den til en 42" LCD tv? Takker for svar. :-)
 11. Jeg har opplevd liknende når jeg skulle kjøre crysis, 90 grader høres alt for varmt ut! Det du kan gjøre er å bruke rivatuner og skru opp viftehastigheten til rundt 80-90 prosent og se hva som skjer. Det hjalp for meg hvertfall!
 12. Etter en grundig tenkning har lagt opp et litt anerledes oppsett, blir litt kraftigere enn antatt. Har ikke tatt med ram ennå, men skal ha 4gb. Noen som har noen formeninger om hva som kunne vært annerledes? https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=68533 takker for hjelpen!
 13. tenker kanskje nå i ettertid at hovedkortet er utdaterert? Noen som har noen andre forslag til evt bedre hovedkort?
 14. Hei! Jeg har tenkt til å oppgradere pcen min nå i løpet av neste uke, Den skal brukes til mye gaming, spille av hd filmer og generell windows bruk. Jeg har en kabinett og en 500w psu men er usikker på om psuen holder? Hardiskene oppgraderte jeg for under et år siden. Det jeg egentlig trenger er skjermkort, cpu, ram, hovedkort og muligens en psu(hvis ikke min gamle holder..) Jeg lagde et oppsett her: [url="https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=68533"]https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=68533[/url] Noen forslag til hva som burde endres? Ram har jeg ikke lagt til ennå Tenkte jeg skulle bruke 7000, maks 10000
×
×
 • Create New...