Gå til innhold

Janivars

Medlemmer
  • Innlegg

    839
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Janivars

  1. Legger til en liten oppsummering så langt (noen burde kanskje lage en poll av denne tråden?)

     

    Helt som forventet havner selvfølgelig Far Cry på 1. plass. Eneste som muligens kan utfordre dette som årets beste FPS må være HL2, men det får tiden vise.

     

    1: FarCry (19)

    2: Doom3 (4)

    3: BFV (3)

    4: UT2004 (2)

    5: Joint Op, Painkiller, Soldner har 1 stemme hver.

     

    HalfLife2 og CS er ikke tatt med i opptellingen av åpenbare årsaker.

    Dersom brukere har stemt på flere spill uten å klart rangere dem ble ingen tatt med. Ved rangering ble bare den beste rangeringen tatt med, dvs. hver bruker kan bare stemme på ett spill.

    Ja far cry er den riktige vinner, helt klart.. Imponerer på flest områder ! Noe du elsker med far cry er den skjønne naturen.. :yes: Veldig god stemning der også..

  2. @ Bear:

     

    Siktet blir mye raskere mindre etter at du har skutt ;)

     

    @ Myself:

    Jeg har

    AMD64 3000+

    TwinMOS 1024MB

    Radeon 9200 128MB (Ja, for n'te gang, jeg vet det suger)

     

    Jeg har mye rundt 15-50fps.... Skal kjøpe meg nytt skjermkort nå snart, har egentlig bestemt meg for Leadtek 6800NU til 2600kr på databutikken.com

     

    Det vil vel dra Source osv bra? :p

    Radeon 9200 pro :!: :!: :!:

     

    *mobbe teddy* :p

     

    Neida, kjempekort !

  3. Installere den nye 66.81 drivern fra nvidia (ligger på FTPen til nvidia), og fikk 3110 i 3dmark05 :) Nå er jeg fornøyd ;) FarCry gikk faktisk mye bedre og, så nå er problemet løst.

    Husk at både Nvidia og Ati har tukla med driverne sine slik at resultate hoppet i 3dmarks er bedre enn de virklige resultatene.. :roll:

  4. De har vel ikke klokket skjermkortet har De vel ?  :p

    Nei :)

    Husk at skjermkortet trenger en fridag det også.. Nå har den jobba med AA og AF på fullt den siste uka og det er ikke lett arbeid skal jeg si deg ! Det krever mye svette og tårer og på FPSn ut til oss dagligdagse brukere i sammfunnet.. Gi den en dag fri og la den komme tilbake for full dagen derpå.. :thumbup:

  5. Jeg er faktisk mest skuffet over at cs : s er så likt 1.6 og de tidligere versjonene av cs. Hvorfor kunne ikke valve bare lagd et helt nytt spill ! Med samme konseptet.. Hvorfor kopiere de gamle banene, gjøre det fortsatt enkelt å skyte og i det hele tatt gjøre det så likt cs som mulig bortsett fra grafikk og fysikk.. :ermm: Med en radikal forandring hadde ikke pro gamerne vært så gode i det nye spillet, og hvis de ville spille pro matcher og pcw så kan de jaggu holde seg til 1.6 ! Cs : s skulle gitt nye cs spillere en sjanse uten å ligge flere års trening bak. Hvorfor kopiere de tidligere versjonene, det har vi updates til ! (akkurat som 1.3 gikk til 1.4 og 1.5 osv osv.. Dessuten vil dette bare føre til at folk vil gå lei cs : s fortere enn dere tror..

    Blir jeg nødt til å quote meg selv for at folk skal få øyna opp for mitt geniale og inteligente syn på spillet.. ! :roll:

  6. Blås eller sug! For al del ikke tenk på noe form for vasking!

    :dribble: Jeg har prøvd alt... men klarte å redde prosessoren (hadde klart å søle kjølepasta under CPUen ;) )

     

    Fikset det med rødsprit...

     

    Men jeg er redd for at HKet også fikk seg en liten overdose av drit (Masse støv og muligens litt kjølepasta)

     

    Så dette er egentlig siste utvei... Det er nesten "småe prikker" over alt på strømkretsene av støv og drit...

     

     

    Jeg har testet å støvsuge, blåse, og hærjet på... Men jeg ikke fått noe ut av det...

     

    Edit: Rødsprit fungerte veldig bra på CPUen, men jeg bør kanskje ikke gå løs på hovedkortet?

    Du.. se på siggen din .. 500 ghz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

    Men fra spøk til alvor 500 mhz med radeon 9800 pro.. hehe, jaja..

  7. Jeg er faktisk mest skuffet over at cs : s er så likt 1.6 og de tidligere versjonene av cs. Hvorfor kunne ikke valve bare lagd et helt nytt spill ! Med samme konseptet.. Hvorfor kopiere de gamle banene, gjøre det fortsatt enkelt å skyte og i det hele tatt gjøre det så likt cs som mulig bortsett fra grafikk og fysikk.. :ermm: Med en radikal forandring hadde ikke pro gamerne vært så gode i det nye spillet, og hvis de ville spille pro matcher og pcw så kan de jaggu holde seg til 1.6 ! Cs : s skulle gitt nye cs spillere en sjanse uten å ligge flere års trening bak. Hvorfor kopiere de tidligere versjonene, det har vi updates til ! (akkurat som 1.3 gikk til 1.4 og 1.5 osv osv.. Dessuten vil dette bare føre til at folk vil gå lei cs : s fortere enn dere tror..

×
×
  • Opprett ny...