Gå til innhold

GSM

Medlemmer
  • Innlegg

    855
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GSM

  1. Dubious skrev (På 26.9.2022 den 12.02):

    Ikke ukjent at det er lang ventetid i det offentlige, men 6 måneder var i lengste laget. 
    Jeg ble henvist til DPS i midten av juni og fikk time midten av september. (I Trondheim)

    6+ måneder utredning hørtes også lenge ut.
    Men, første timen var jo nesten bare for å bli kjent, så om det er en time per måned..

     

    Henvisningen gikk gjennom i dag. Fått time i slutten av Mars. Så ryktene om lange ventetider hos DPS i Bergen stemmer greit. 

  2. Dubious skrev (Akkurat nå):

    Tviler på at det blir noe kortere privat, og garantert mye dyrere.

     

    Den lokale DPS har 6mnd ventetid for å komme til (om jeg i det hele tatt slipper til), så kommer 6-12mnd med utredning skal jeg tro de jeg har snakket med som har vært gjennom det samme.. Psykologer/psykiatere med trygderefusjon har nok vel så lange ventelister, men om man går helprivat er det annerledes.. Dyrere blir det selvsagt, men noe kan jeg ta på forsikring. Kostnaden med å gå udiagnosert er uansett så mye høyere at det knapt betyr noe. 

  3. 35m. Fastlegen har henvist meg til dps for adhd utredning. Har kort fortalt hatt problemer med å fungere etter normale forventinger hele voksenlivet. Ser at det er lange ventetider og har blitt forespeilet en lang og kronglete prosess hos dps så ønsker gjøre utredningen privat så får det bare koste hva det koster. 

    Noen som har erfaring med adhd utredning som voksen i Bergen og vet om psykologer/psykiater de kan anbefale (eller fraråde for densaks skyld). Er ikke ubetydelige kostnader så er viktig å finne noen som "kan" adhd. 

  4. Igjen, kan ikke stresse nok om dette! Det er INGEN story\singleplayer elementer, det er ingen NPC's.. så det er ingen tradeing med mindre man vil møte andre folk.. som kan skyte deg på stedet...

     

    Som går over til det neste problemet, det er ingen safespace, og eller om det hadde vært det så ville den plassen blitt fylt opp med hus i løp av første uke.

     

    Er egentlig noe av dette bekreftet, eller er det bare spekulasjon? 

  5. Har hatt dette kameraet noen måneder, kjøpt i HK før det fantes noen omtaler men er i bunn og grunn fornøyd med det. En stor oppgradering i forhold til mitt gamle "proff" kompakt S95, men ingen erstatning for speilrefleksen.. Eneste jeg er misfornøyd med er at kameraet kun kan "huske" en mobiltelefon om gangen så må gå gjennom oppsettet på nytt hver gang man skal overføre bilder til en annen telefon/nettbrett over wifi.

  6. Jeg betalte for brillene og frakt. + 700,- i mva/toll. Det er alt jeg har betalt totalt.

     

    350 usd er uten frakt.. Iflg nettbanken har jeg betalt 3518kr totalt. Inkludert forskuddet de trekker når du bestiller, frakt og fortolling/mva.

     

    Edit : + et MSI Radeon R9 ettersom skjermkortet mitt ikke var opp til specs.. Oculus er dyrt :p

  7. Hei!

    Skulle skru på pcen i dag, og den brukte eksepsjonelt lang tid på å boote, og restarter seg selv flere ganger før jeg fikk opp windows. Kom ikke stort lenger da alt frøs på innloggingsskjermen.. Trodde først jeg hadde et alvorlig problem og begynte å ta fra hverandre pcen for å feilsøke skjermkort, ram, disker osv.. Fikk verken tastatur eller mus til å fungere i Bios, og postboot tok evigheter. Til slutt dro jeg ut alt unntatt skjerm og strøm, og DA bootet den opp.. Etter litt feilsøking i revers viser det seg at det er musen som er synderen.. Har aldri opplevd noe slik før.. hvordan kan en mus få Pcen til å knele fullstendig? :roll: Når jeg plugger i musen etter windows har startet opp står bare "This USB device has malfunctioned" og får null kontakt med musen gjennom corsair programvaren.

  8. Ferieavvikling i Posten for tiden? Venter på en sending med 2 kolli, hvor den ene pakken har klart å havne i Trondheim mens den andre kom fram hit i Bergen i går :roll:Som om ikke det var nok Har en pakke fra FedEx også klart å havne i Trondheim.. Er vel posten/bring som overtar når FedEx pakker kommer til Norge?

     

    Sitter nå med komplett PC uten kabinett. Det samme skjedde forøvrig sist jeg bygget pc også.. Da havnet kabinettet i Kristiansand :roll:

  9. Driver å setter sammen ny pc, og er litt usikker på kjøling.. Har ikke store planer om mye overklokking da pcen skal bla. brukes til rendring og må være stabil over tid med 100% load...

     

    Har kokt det ned til å stå mellom Corsair H110 og Noctua NH-D14

     

    h110 pga bedre plass rundt cpu og god temp på tester, men er litt skeptisk til den integrerte pumpen.

     

    NH-D14 pga vifter er jo tross alt simplere og billigere enn vann og pumper, men steike for et digert beist :ohmy::p

  10. Har hatt de fleste objektivene nevnt i tråden her, og har fortsatt Sigma 8-16mm og Canon 10-22mm.

    Var ikke spesielt imponert over Sigma 10-20mm og byttet en ut med Canon 10-22.

    8mm er betydlig videre enn 10mm, og vil si at sigmaen er mye skarpere og gir finere farger (mer kontrast?) enn canon 10-22. Eneste fortrinn 10-22mm har er mulighet til å bruke filter.. MEN, det er ikke spesielt nyttig det heller da man ikke kan bruke pola filter på ultravidvinkel, og 10-22 kan ikke brukes til IR fotografering.

×
×
  • Opprett ny...