Gå til innhold

scarface15

Medlemmer
  • Innlegg

    770
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scarface15

  1. Hei,

    nylig kjøpt meg et ati 7950, for å skvise litt mer gøy ut av gamle maskina. Har en e8500 (3,2 ghz) dualcore, en hdd og en 550w corsair.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan sjekke om det er skjermkortet eller psu'en som sliter? Har oversikt over temperaturene, og det er ingenting som tilsier at det skal være grunnen, cpu ligger på 45c og gpu på 39c (ikke ved load).

     

    Tar alle råd, tips og kjerringråd med måte og takknemlighet :)

  2. Hei,

    Driver og pusser opp garasjen, og sliter med å få wlan'et til å rekke ut, gjennom murvegger og ditt og datt.

    Har hittil forsøkt med extender, det fungerte ikke (murvegg). Forsøkt å ta det via strømmen; det fungerte hvertfall ikke.

    Akkurat nå har jeg tp-kabel igjennom 3 dører og inn vinduet på garasjen, lurer på om det finnes en slags switch som sender signalet fra tp-kabel som wlan. Eller noen andre lure løsninger, for all del! Alt taes med takk.

  3. Hei,

    Trenger ny prossessor, hk og ram. Da det jeg har nå er 775 og ddr2 ram. Ser etter noe i 2k-klassen, og er veldig usikker på hvordan AMD og intel er oppimot hverandre nå om dagen.

     

    Lurer på denne http://www.komplett....aspx?sku=746508 kom gjerne med anbefalinger.

     

    Ser også på å kjøpe utenom "pakke", skal først og fremst brukes til gaming.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=650172 8 kjerner, 3,6 ghz.. Høres veldig bra ut for 1500

  4. Hvordan får jeg sjekket fps ingame?

     

    edit: går litt off topic her, men pytt..

     

    har en e8500 (3,16 ghz dual core), 8gb ram, 9800 gtx

    Den beste ideen er å laste ned MSI Afterburner og sette den til å overvåke framerate

     

    Så sammenligner du "GPU Usage" mot framerate: er det 95-99% GPU Usage når du har lav framerate er det skjermkortet som sliter, er det mindre enn 90% GPU Usage når du sliter med frameraten er det CPU som sliter.

     

    Regner med du kjører oppdaterte drivere? Dette kan gjøre underverker på ytelsen.

     

    Forøvrig rart du sliter, for systemet ditt er fortsatt et stykke over minstekravene for spillet (9800GTX er definitivt kraftig nok.)

     

    Laster ned fullversjonen av spillet nå, har nyeste nvidiadriverne (ikke beta) på nyformatert pc så der skal det i teorien ikke ligge noe problem.

  5. Lasta ned betaen til cs:go (har xbox til det meste annet), og det var noe forferdelig lagg. Begynner å bli noen år siden jeg fulgte med på hva som var bra av skjermkort.

    Det jeg har nå er 9800 gtx, ser etter noe i prisklassen 1000-1500,- har en 550w corsair-psu, så greit om jeg slipper å bytte den i samma slengen.

     

    Alt av tips tas imot med måte =)

     

    edit: kjøper gjerne brukt om jeg sparer noen kroner der

  6. Emnetittelen sier mye, men kan forklare noen av sympomene.

     

    Anlegget består av basser, to høytalere og en volum/basskontroll.

    Hører tydelig en lyd når heg slår volumkontrollen av og på, basseren gir ut varme og windows registrerer at anlegget "er der". Allikevel får jeg ingen lyd.

     

    Har alt forsøkt reinnstall av drivere og testet med et headset (fungerte fint), rett i pcen.

     

    Noen som har noen tips ang hva som kan være feil, er det mulig å redde anlegget eller er det dynga neste?

  7. Har et spørsmål jeg tenkte å lufte her før jeg tar det til legen. Er en godt trent, ung mann. Har trent jevnt og trutt i 3-4 år nå. Det siste året har det gått veldig mye i løping/jogging av ymse slag.

    Problemet er; min venstre fot, fra kne og ned kan jeg ikke kjenne når jeg jogger, etter en viss lengde, par km. Starter med smerter i akillesen og sprer seg derfra, etter 4 km i dag hadde det spredd seg til krampe foran på leggen og i den grad at jeg ikke kunne kjenne at jeg tråkka etter 6 km, bare smerte.

    Dette er første joggeturen min på en mnd, etter ribbeinsbrudd. Det skal dog sies at jeg hadde nøyaktig samme problemet før bruddet.

     

    Noen innspill idèer?

  8. I august i år startet jeg på bache sykepleier, og sa ifra til arbeidsplassen at jeg kunne jobbe som tilkallingsvakt i helger, dette er en arbeidsplass jeg har jobbet som tilkallingsvakt i 3 år (!). I forkant av dette hadde jeg "ødelagt" ferien til sjefen min, ved å ta en egenmelding en vakt jeg hadde sagt ja til å ta for henne, selvfølgelig på morgenen, av og til kommer det som et smell.

    Har i ettertid hørt rykter blant andre ansatte i bedriften at jeg har fått sparken. Har ikke blitt ringt èn eneste gang, har ikke fått invitasjon til julebord/andre bedriftaktiviteter.

    15. november droppet jeg ut av bache sykepleier.

    Gikk da ned på kontoret og personalansvarlig, hun hadde ikke hørt noe om at jeg ikke var ønsket, og skulle kontakte sjefen min og høre, for deretter å ringe meg tilbake. Hørte aldri noe mer. Uproft. Ringte da en alternativ sjef og sa jeg var tilgjengelig som tilkalling igjen, hun virket kjempeentusiastisk, men jeg hørte aldri noe mer derfra heller.

    Mandag 26.12 var jeg innom arbeidsplassen, alle ansatte har krav på 50% på egenproduserte varer, sjefen satt i kassa og slo først inn på full pris, før jeg rettet og sa at jeg hadde krav på 50%. Har i ettertid av dette hørt at hun har klaget høylydt og sagt at jeg ikke har rett på rabatt som tilkallingsvakt, når jeg (nå som jeg endelig har fått meg jobb for en uke sida) kun er tilgjengelig i helgen. Har også blitt fortalt at hun i ettertid av egenmeldingen har baksnakket meg til andre ansatte i bedriften og sagt at jeg "faket".

     

    Nå har jeg fått meg ny jobb, og har lyst til å la gamlesjefen få seg en smekk for å regelrett fryse meg fullstendig ut, uten å melde ifra til personalansvarlig eller meg selv, noen som har noen ideer om hvordan jeg går fram? Føler meg bedratt og skitnet til.

  9. Løp for å rekke ferga hjem fra jobb her om dagen, lissa løsnet og jeg snublet i den. Landet med venstre albue og høyre ribbein på brostein, og ble liggende 30 sek-2 min før jeg orket å kravle meg opp til fots igjen.

    Dette var på 21. eller 22. desember. Nå klarer jeg ikke å ligge på høyre side uten smerter i ribbein. En røde-kors kamerat dytta sammen ribbeina, for å få de til å sprike, da kjente jeg en sterk, stikkende smerte igjen på høyre side av ribbena.

    Finnes det noen sikrere "hjemmesnekra" måte å sjekke om det er brudd? Pga jobbsituasjon er det ikke "bare-bare" å komme seg til sykehus og få tatt røntgen. Og begynner å bli mektig lei av søvnproblemer og smerter som siste døgnet har forflyttet seg til ryggen (enten pga sovestilling eller "variasjoner" av gå/sittestillinger jeg benytter meg av for å minske smerten).

    kan også nevne at jeg får sterke smerter ved dype innpust, hoste og latter. Tør ikke engang tenke på fysisk arbeid for øyeblikket.

    Alle svar og innspill taes gledelig imot.

  10. Hjemme i jula, og lillebror har sølt væske over laptopen til a mor, så nå funker ikke det. Har koblet til et eksternt tastatur, og det virker å fungere, foruten FN-tasten. Jeg får ikke aktivert WLAN-kortet.

    Har forsøkt windows onscreen-keyboard og trykka rundt i kontrollpanelet aaalt for lenge, noen som har noen fine tips på lager? Er en Samsung-laptop uten ekstern knapp for å slå av/på WLAN, dessverre.

  11. djs86: Kan jo ta en telefon til canal digital og høre, de kan ihvertfall sjekke det grunnleggende. Om man ikke får en løsning, sender de vel ut en ny dekoder.

     

    Kamerat starte på kundeservice på CD i dag, 30 min ventetid pr tlf visst, epost er tingen om man ønsker å slippe telefonregning fra helvete ;) CD ansetter mange(!) nye på kundeservice om dagen, da det har vært mer feil med kabeloppgradering enn forventet. Men de jobber med saken, det skal de ha.. *smøre seg inn med fettete tålmodighet*

×
×
  • Opprett ny...