Jump to content

whoi

Medlemmer
 • Content Count

  1197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Takk for tips! Jeg fikk opp æøå ved å holde inne A og O. Veldig langsom måte å skrive på da, så tror jeg holder meg til Android tastaturet inntil videre.
 2. Får dere opp norske bokstaver (æøå) i Asus sitt virtuelle tastatur? Hos meg er det ingen forskjell mellom det engelske og det norske/svenske/danske tastaturet fra Asus. Det norske Android tastaturet har derimot norske bokstaver. (Beklager om dette er tatt opp før, men fant ikke noe ved søk)
 3. 9200 har aldri vært støttet av de proprietære driverne til ATI. 9594740[/snapback] Det er ikke helt riktig, men det er en liten stund siden de slutta å støtte de eldre kortene. Den siste driveren med støtte kan hentes her. Selv hadde jeg heller brukt den mye mer stabile og oppdaterte frie driveren som HavarN nevner.
 4. Hvis du har en hjemmeside så er java webstart en veldig ålreit måte å gjøre programmer tilgjengelig på. Så lenge vennene dine har en jre installert så er det ikke værre enn å trykke på en link så starter programmet. For deg så betyr det å lage en jarfil, signere den, og skrive en liten tekstfil som henviser til jarfilen.
 5. Eclipse kan både formatere kode etter valgte regler og fikse innrykk, på enkeltfiler. Mulig det også finnes noen triks for å gjøre dette på flere filer samtidig. Source meny/Correct Indentation (Ctrl+I) Source meny/Format (Ctrl+Shift+F)
 6. Det kan det hende du har helt rett i. Jeg vet bare at enkelte har fått 4GB kort til å fungere. Om de er SDHC vet jeg ikke.
 7. D50 takler større kort enn det og, men den klarer ikke å formatere kortene. Så hvis du kan leve med å formatere de fra pcen så tror jeg det meste skal gå. Uansett så synes jeg det er dumt å ha for mange bilder på ett kort, så 2GB holder lenge for min del.
 8. Jeg hadde ikke brukt 3000kr på 18-70 hvis jeg hadde en 18-55. En brukt 18-70 til en god pris kan være noe å vurdere. Ellers hadde jeg heller sett på et objektiv som gir litt større forskjell som en Tamron 17-50 f/2.8.
 9. Hvis du skal ha begge deler i 1 JTextArea, så tror jeg du må knote litt. Hva med å ha en JTextField som du har en ActionListener på. Så skriver du en kommando i den, trykker enter, og da utføres kommandoen og resultatet blir skrevet ut i en JTextArea? Edit: Fant et par linker som du kan titte på. http://forum.java.sun.com/thread.jspa?foru...threadID=779503 http://forum.java.sun.com/thread.jspa?foru...threadID=714491
 10. Jeg skjønner ikke helt hva du mener her. Mener du at du ikke vet hvordan du lager en swing GUI med et par tekstfelter? Eller snakker du egentlig om et konsoll program, slik som du demonstrerte over? Jeg har redigert koden din litt, så den kan kjøre de kommandoene du selv skriver i konsollen. Å endre dette til å bli grafisk burde være veldig enkelt om det er det du er ute etter. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor import java.io.*; public class Terminal { public static void main( String[] args ) { try { BufferedReader br = new BufferedReader( new InputStreamReader( System.in ) ); boolean run = true; while ( run ) { System.out.print( "Enter command: " ); String command = br.readLine(); if ( !command.equals( "exit" ) ) { Process p = Runtime.getRuntime().exec( command ); BufferedReader reader = new BufferedReader( new InputStreamReader( p.getInputStream() ) ); while ( reader.ready() ) { System.out.println( reader.readLine() ); } reader.close(); } else run = false; } br.close(); System.out.println( "Done..." ); } catch( IOException e ) { System.out.println(e); } } }
 11. Det første litt ordentlige spillet jeg lagde var en utgave av http://en.wikipedia.org/wiki/Alleyway. Det var litt artig, for det tok for seg grafikk, animasjoner, kollisjoner osv, uten at det var noe spesielt avansert logikk. Veldig morsomt når man får det til å fungere Hvis du er interessert i å titte så ligger det på http://www.usikkert.net/programvare/ under jAlleyWay.
 12. Hmm, sjekk ut http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/ja...ng/Process.html Hvis du får kjørt f.eks bash som en prosess, så burde det vel være ganske greit å styre den via input og output metodene. Hadde vært interessant å høre om det går.
 13. Robust nok til at jeg har brukt det på min laptop de siste 3 åra Det er fortsatt behov for forbedringer, men akkurat det du nevner er ikke så veldig kritisk. Problemet til cryptc er sikkert på grunn av driveren til kortleseren.
 14. Snakker du om hibernate (sleep to disk) og suspend (sleep to ram)? Hva er galt med å støtte begge?
 15. Så KDE er ikkje 100 % open source eller har eg mistyda? 8945074[/snapback] KDE er 100% open source, fra første versjon og til i dag: I gamle dager så var Qt under en upraktisk lisens, men Qt ble GPL for lenge siden:
×
×
 • Create New...