Jump to content

pnerg

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei! Etter noen års bruk av LG V30 (som jeg har vært sinnssykt fornøyd med) kontaktet jeg LG for å høre når de tenkte å lansere LG V50 i Norge. Til min store skuffelse fikk jeg beskjed om at LG nå trekker seg helt ut av det norske mobiltelefonmarkedet. Jeg er (generelt) såpass fornøyd med LG at jeg gjerne kunne tenke meg å se på mulighetene for å importere en V50 fra utlandet. Utfordringen er forskjellen på 5G frekvenser mellom landegrenser. Er det noen land som opererer med de samme 5G-båndene som Norge? I så fall kunne jeg gjerne tenke meg å importert en telefon til Norge. På forhånd takk.
 2. Hei Vidor. Takk for gode råd! det hjalp å stille ned ytelsen i Nvidia kontroll panelet! I hodet mitt så tenkte jeg at det burde være nok å bare deaktivere hele skjermkortet. Nå varer batteriet enormt mye lenger, så dette gjorde virkelig susen. Takk for tipset
 3. Heisann folkens. Jeg kjøpte meg nyling en Lenovo Ideapad L340 15 LRH. Generelt sett er jeg ganske fornøyd, men batterilevetiden er dessverre et unntak. Jeg bruker PCn til å ta notater i forelesninger, og batteriet overlever så vidt en dobbeltime undervisning, altså 1,5 klokketimer. Det sitter et GTX 1650 kort i maskinen. Jeg har deaktivert driveren, men ble litt overrasket over hvor lite dette hjalp på å spare batteri.. Jeg er inneforstått med at man ikke kan forvente god batteritid med denne maskinen, men jeg syntes 1,5 timer med helt enkle operasjoner (word, python, nettsider etc.) var i minste laget. Noen tips?
 4. Takk for info. Da blir det å skaffe en slik etter hvert. Et annet spørsmål som er litt off topic; Jeg har i dag en core i5-9600K prosessor. H80i kjøleren fungerer mer enn bra nok for denne CPUen, men jeg har vurdert å oppgradere til en i9-9900K eller evt. i7-9700K. Samtidig har jeg ikke plass til større CPU-kjøler enn H80i i kabinettet, så jeg lurer på om denne vil være i stand til å kjøle noen av disse (uten/med OC)?
 5. Hei. Jeg bygde meg en ny maskin for et par mnd tilbake, men jeg savner muligheten til å kunne kontrollere kjølingen i maskinen manuelt. Jeg sitter med følgende komponenter: - Corsair Crystal 280X kabinett - Corsair ML140 Pro LED (2 stk) - Corsair LL120 RGB (2 stk) - Corsair Hydro Series H80i v2 CPU-kjøler - Corsair RM750i PSU - Corsair Ligthing Node Pro (fulgte med kabinettet) Jeg oppdaget fort at selv om viftene mine er 4-pins så ga ikke Lighting Node Pro'en meg mulighet til å styre kjølingen manuelt via Corsair iCue (eller Corsair Link). Er det slik at jeg trenger en Corsair Commander Pro for å kunne kontrollere vifter og CPU-kjøler? Og om jeg skaffer en slik, kan jeg i så fall bare bytte ut Lighting Node Pro med Commander Pro, eller trenger jeg begge?
 6. Hei folkens. Jeg kjøpte meg en Lenovo Ideapad L340 IRH på tilbud i går; dvs. denne utgaven; https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/32174/lenovo-ideapad-l340-15-6-barbar-gaming-pc-sort Jeg betalte 8990,- og føler det er en ganske god deal mtp. komponentene. Det virker dessverre som om det kun er én ram-slot, og jeg tenker derfor å bytte ut 8GB'n som sitter der med èn ny brikke på 16GB. Det jeg lurer på er hvilken minnehastighet som er kompatibelt med et HM370 Chipset? Er det begrenset til 2400MHz, eller kan jeg putte inn 2666MHz? Jeg har funnet forskjellig info om dette, så håper noen kan avklare!
×
×
 • Create New...