Gå til innhold

nitrometh

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nitrometh

  1. Tenkte jeg skulle komme med en opplysning angående Nvidia sitt 430 chipsett og SATA optiske drev. Dette er et av chipsettene det har versert en del rykter om på ulike forum, at ikke takler optiske SATA drev.

     

    Jeg har nå denne Samsung brenneren på mitt Abit NF-M2 hk med nforce 6150 + 430 chipsett, og det fungerer utmerket.

     

    Det som viser seg i mange av brukertestene av SATA optiske drev der dette ikke fungerer, er at det er Plextor sin SATA brenner det testet med. Det som er saken her er visstnok at denne egentlig er en IDE brenner med SATA overgang, og det er en del chipset som ikke takler dette godt.

     

    Jeg er godt fornøyd med Samsung SATA brenneren. Den virker solid bygget, bygger lite i dybden og er kjapp.

  2. Bare en sikker måte å få både system + windows på C:

    Reinstaller Windows med kun den ene HDD'n tilkoplet .

    7518084[/snapback]

     

     

    Jepp, men har man 2 partisjoner på systemdisken hvorav nr 2 er C:, så må man bruke et program for å rette dette. Ellers må man formatere hele disken på nytt

  3. Du kan evt laste ned UBCD (Ultimate BOOT CD) som er et gratis iso img du brenner ut med nero og booter fra. Denne inneholder en mengde tester og verktøy. Bla Ranish Partition Manager, som jeg mener du kan bruke til dette. Gjorde det selv, men det var før jeg reinstallerte, pga windows installasjonen gjennkjente en av mine lagringspartisjoner som C.

  4. Om du klokket sjermkortet for mye så får kan du få veldig dårlig score, finn max klokk på det, så klokk ned 5-10mhz på minne+kjerne

    7413387[/snapback]

     

     

    Okay :)

     

    Men er det noen som skjønner noe av det med prime95+3dmark06 score?

    7416959[/snapback]

     

    hva mener du??

    7419957[/snapback]

     

    Jeg mener at det er noe rart når jeg får høyere score i 3dmark 06, hvis jeg kjører prime95 samtidig, enn om jeg ikke kjører prime95 sammen med 3dmark.

  5. Jeg lurer på hvor stort dette kortet er?

     

    Er spesielt interessert i bredden på pcb, da jeg har et Lian Li v300b som jeg ikke får mye bredere kort en 79xx i. Og om kjøleren stikker utenfor kortet på sidene?

     

    Lengden spiller lite inn, da jeg har moddet kabinettet slik at jeg har plass til skjermkort som er bortimot 30cm foreløpig.

  6. Ok

     

    Men om forsikringen tar det, hva får jeg ut av det? 12 995,- i 04. Var det fall med 20% hvert år? Da er vi nede i 8300,-.... får jeg det jubler jeg!

     

    ( Noe annet som var litt surt var at jeg nylig oppgraderte min gamle laptop med 1GB ekstra minne...men dette kan jeg jo evt sette inn i det evt nye ;) )

    7255494[/snapback]

     

    Du får nok ikke så mye. Du får dagens verdi av tilsvarende pc, minus 20-30%verdiforringelse per år.

     

    Dvs ca (8000-20%)-20%=5120,- hvis jeg regnet riktig. Dette er vel absolutte best case scenario vil jeg tro.

    7256642[/snapback]

     

    Uups, logga inn som feil bruker her. Meg som svarte ;)

  7. Nå har jeg forresten mottatt min fabrikknye erstatningsskjerm, og denne er helt og holdent uten pixelfeil! :dribble: Regner med at jeg beholder denne  :cool:

    7022603[/snapback]

     

    Hvor lang tid tok det fra du snakket med de til du mottok den nye skjermen?

    7023661[/snapback]

     

     

    Tok vel ca 2 uker.

  8. Uansett er det synd dette med pixelfeil,derfor skulle alle produsenter hatt samme garantien som Samsung har på sine skjermer,nemmelig null pixelfeilgaranti.

    7009978[/snapback]

     

     

    Denne garantien gjelder så vidt jeg vet bare for lysende pixler, og hovedsakelig for Asia.

     

    Men kan jo godt hende de har lempet på dette i Europa også.

  9. Jeg har en AM2 x2 3800 og 2GB Kingston PC5300 667MHz minne. Når jeg går inn på minnekonf. i cpu-z står det at minnet kjører med en hastighet på 333MHz. Hva er galt??

    Skal jo holde 667?

     

    Sisoft Sandra varsler også om feil hastighet eller timings under minnebåndbredde testen. Synes forresten de får dårlig score her og.

  10. Det kommer en feil melding når jeg skal starte pcn, den er sånn her:

     

    NTLDR is missing

    press CTRL + alt + delete to restart.

     

    Men det hjelper ikke å restarte.

     

    Jeg har nylig strevd med å aktivere windows og bestemte meg for å formatere OS disken og installere Windows Professional som jeg skaffet meg idag. Når jeg så formaterte partisjonen skruet pcen seg av for å fortsette med windows installeringen, men da kom jeg ikke forbi HK screen. Nå kommer jeg til stadiet med PCI devices og der det vises Boot ved hjelp av CDROM, men her kommer jeg ikke videre fordi jeg får feilmeldingen: "NTLDR is missing".

     

    Hva er i veien? Hvordan kan det fikses?

     

    Takk på forhånd.

    6972092[/snapback]

     

    Bootsektoren på harddisken er ødelagt når du får den feilmld. Tok du quickformat? Ta isåfall en fullformatering, så bør problemet løse seg.

  11. Jeg bestillte min torsdag den 21. september og har enda ikke fått min. Siste oppdatering hos Schenker som er transportøren, er at den er på Alnabru nå og status "Waiting Customer et eller annet" (får ikke sjekket nå, for siden er nede for vedlikehold.

     

    Noen av dere andre som har bestiltt og evt fått skjermen som kan fortelle meg hvordan dette forløpte seg hos dere når dere fikk skjermen ? Ringte de og avtalte når de skulle komme ?

     

    Er ingen som har tatt kontakt med meg på hverken telefon eller epost etter at Dell sendte mail om at den var sendt. Klarer heller ikke å se at jeg har oversett noen informasjon om hvordan jeg skal gå frem nå.

    6968784[/snapback]

     

     

    "Waiting Customer et eller annet", dette betyr at den ligger klar til utkjøring hos schenker, evt henting hvis du kan. De har sikkert ikke rukket å avtale utkjøring med deg enda. Får den sikkert på mandag.

     

    "awaiting costumer agreement" er nok det som stod.

  12. Iflg de jeg har snakket med både på teknisk support og på salg så bruker de nå paneler bra BENQ. Både i 20 og 24" gjør de dette, etter mye problemer med rev a01. Men.. kan jo være at BENQ bare er leverandøren og at de som sitter på salg er på bærtur.. :D

  13. Nå fant jeg en pixel til som er død. Lyser rødt hele tiden. Så ikke den de 2 første dagene.. Hmm...blir det fler tro? For denne kom i dag, det er jeg sikker på. Har kjørt sikkert 10 skjermtester nå og brukt laaang tid til å se etter feil over 3 dager.

     

    Hittil 3 pixler som ikke er bra.. 2 til og det er garanti..

     

    Må si jeg blir mindre og mindre begeistret for denne dell skjermen nå. Vurderer Nec 20wgx2 selvom den er 1000,- dyrere og ikke har noe særlig justeringsmuligheter.

×
×
  • Opprett ny...