Jump to content

fobian

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

1409 profile views
 • SMO

 1. Tittelen sier seg selv. Men lurer på hva bransjelønn for nyansatte ligger på hos de største bilutleie firma, sånn som Hertz, Avis, Sixt? Personlig har jeg hørt veldig mye forskjellig, alt fra 120 kr timen til 200+ kr timer ordinært.
 2. Hei, lurer på om noen here inne har jobbet i forex bank som selger? Hva ligger timelønn? Hvordan er jobben generelt? Er det verdt å takke ja til slik tilbud eller er det like verdifullt å søke jobb butikkjobb?
 3. De fagene jeg vurderer å ta opp går både på høsten og våren. Hvis ikke, har vi mulighet å ta tidlig eksamen. som er 2-3 mnd etter ordinær eksamen. Grunnen til at jeg ønsker er å ha høy nokk snitt for å komme inn på master jeg ønsker, det er i grunn bare det. I tillegg så ønsker jeg å lære og faktisk kunne stoffet inn og ut. Men kan det være ett problem hvis jeg tar opp fag sånn mtp. jobb?
 4. Hei, jeg har litt generell spørsmål. Jeg begynte på infromatikk studier nå til høsten, og lurer på om man kan i praksis ta alle fag det siste semesteret I trinnet dvs. vårsemester? Altså sånn som jeg har tenkt følger man kurset som vanlig og tar alle eksamener til normert tid. Men de eksamen man tar høstsemester tar man de opp igjen, selv om man har stått faget. Altså tankegangen min er at selv om man gjør det ok på høst eksamener. Hvorfor ikke prøve å ta de på nytt og håpe på bedre karakter denne gangen? Jeg ser at det kunne evt gått ut over fagene du har ordinært vårsemester, men siden man kan stoffet fra før av, så kanskje det vil ikke på virke det i så stor grad? Grunnen til at jeg spør her er at jeg lurer på om noen her inne har gjort noe lignende? Tatt flere fag ila ett semester? Hvordan opplevde dere det? Hvordan presenterte dere akademisk?
×
×
 • Create New...