Gå til innhold

OlaOlaOlsen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av OlaOlaOlsen

  1. Har du noe eksempel på turnus hvis man er stasjonert i Bergen? Må man da regne med å måtte overnatte mye borte?
  2. Oi, dette var interessant. Vi er i akkurat samme situasjon. Har en øy der vi får lov til å bygge helt i strandsonen pga at det i dag står et gammelt næringsbygg der som må rives. Vi ønsker også å lage et tun med fire fritidsboliger (godkjent av kommunen), enten for salg eller turismeaktivitet. Vi har arkitekter på saken, men spørsmålet er om hele prosjektet lønner seg økonomisk med tanke på riving av eksisterende bygg og bygging på en veiløs øy. Spennende å høre hvordan det går videre for deg!
  3. Godt spørsmål, men dersom vi finner ut at hele prosjektet ikke er lønnsomt, så blir det bortkastet å starte AS. Det er kun denne eiendommen som er aktuell for oss, og vi vil ikke ha nytte av et AS om det ikke blir utbygging. Et annet alternativ er å kjøpe aksjeselskapet som eier eiendommen, hvor den aktuelle eiendommen er eneste eiendel. Men i det tilfellet vil vi også ha en del utgifter før vi går videre med prosjektet.
  4. Vi ser på muligheter for eiendomsutvikling, og før vi eventuelt bestemmer oss og oppretter et AS, gjør vi en del undersøkelser for å se om prosjektet er lønnsomt. Dette fører til en del utgifter som vi som privatpersoner legger ut for. Kan vi på en eller annen måte få disse utgiftene tilbakebetalt fra AS'et når det blir opprettet?
  5. Tenker litt i de baner selv, men hvor lett er det å få seg jobb da som selvlært? Har du eksempler?
  6. Matte er ikke komplisert på brønnteknikk, eller i praksis innen borefaget heller. Personlig ville jeg valgt noe innen mekanisk eller elektro. Da kan du bruke utdanningen i landjobber også.
  7. Noen som har tatt denne på BI og kan anbefale den? Om man ikke har studiekompetanse, må arbeidserfaring være relevant for opptak?
  8. Noen som har tatt logistikkfagskolen via NKI? Erfaringer med kurset? Fikk du jobb etterpå?
  9. Har du noen eksempler på turnuser? Tenker på om det lar seg kombinere med familieliv og fritidsaktiviteter.
×
×
  • Opprett ny...