Gå til innhold

HelloAndGoodbye

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HelloAndGoodbye

  1. Sju slektledd som overlapper hverandre fra Adam til Moses

     

    Adam 930 år til Metusalah 969  er 2 slektledd

     

    Metusalah til Sem 600 er 3 slektledd

     

    Sem til Isak 180 er 4 slektledd

     

    Isak til Levi 137 er 5 slektledd

     

    Levi til Amram 137 er 6 slektledd

     

    Amram til Moses 120 er 7 slektledd

    Hvorfor gjøre det så vanskeligt når man først tror på det tullet :)

     

    Adam var (dersom man tror på bibelen) det første mennesket, og ble vistnok etter linken under født 4308 f.kr, i dag er vi 2016 e.kr. Blir ikke det da 6324 år?

     

    http://www.trosvitne.no/Arkivet/abrahams_slekt.htm

     

    NB. Jeg tror ikke på det jeg skriver her :)

  2. Heksebrenning var jo også greit i religionens navn (heksene ble beskyldt for å være i pakt med djevelen) en gang. Man ser vel idag at dette var feil. Sikkert mange som så galskapen da også, men man har ikke mye å stille opp med når galskapen religion får for stor makt. Protesterte man så havnet man vel på bålet selv.

     

    Religion er fint, de har løsningen på alle problem. De fleste løsningene innebærere noe med lemmlestelse, død eller drap. Få det enda mere inn i skole og barnehage og verden blir et bedre sted. Hvertfall for imamer og prester, oss andre er det ikke så nøye med.

  3.  

    Hvorfor har du ikke gitt din støtte til omskjæring av jentebarn enda aklla?

    La meg stille deg ett spørsmål, en gutt skal omskjæres og du får gleden av å bestemme hvor.

    Vil du:

    1. Barnet omskjæres hjemme av ukvalifiserte og får ikke legehjelp om det skulle oppstå komplikasjoner pga. Frykt for straff.

    2. Barnet omskjæres av leger på sykehuset og får hjelp i etterkant om det skulle skje noe.

    Omskjæring symboliserer som sagt en pakt med Gud (hvor fornuftigt er det), er det greit å skjære ørene av barna også om det er en religiøs grunn for det og det gjøres forsvarligt?

  4. Har ikke gitt min støtte til omskjæring av gutter heller, men som jeg har sagt sikkert 20 ganger nå så syntes jeg bare at det er bedre at det blir gjort på sykehus enn hjemme når det først skal bli gjort.

    For det er det som skjedde når det var forbudt, det ble gjort da også.

    Nei, det betyr ikke at jeg støtter voldtekt, drap, slaveri, tortur og er IS-supporter, det betyr bare at jeg syntes sykehus med leger er bedre rustet til kirurgiske inngrep enn ett vanlig kjøkken, som jo tross alt er alternativet.

    Mens dere tenker på barnas beste og vil at omskjæringen heller skal skje under tvilsomme forhold.

    Det absolutt beste hadde vært om det ikke skjedde i det hele tatt, jeg har sagt det en del ganger før også.

    Hva med kinesisk fotbinding av små barn, var det greit bare det ble gjort forsvarligt?

    https://no.m.wikipedia.org/wiki/Fotbinding

     

    De hadde jo tydligvis gode grunner for denne misshandlingen også.

    Sitat:"Foreldre tenker langsiktig. De vet at kvinner med små føtter er ettertraktet, og at hun kan forlange en høy brudepris."

  5.  

    Så du påstar her at "vantro" nordmenn ber bønnen til allah når strupen skjære over. Tror du må sette deg inn i hva halalkjøtt er. Du finner det helt sikkert på islam.no og youtube.

     

     

     

    Islamsk råd har godtatt at slakt gjøres på vanlig norsk måte med bedøvelse, men det leses en bønn mellom bedøvelse og avlivning. Så nei, det er ikke vantro nordmenn som ber, men det er helt vanlige folk som foretar selve avlivningen og slaktingen.

     

    Jeg ønsker ikke at maten min skal velsignes av en pedofil ørkengud.

     

     

    Da får du la være å kjøpe kjøtt som er halal-merket. Personlig bryr det meg ikke om noen har bedt til en eller annen gud, jeg tror jo allikevel ikke på noen av disse gudene, og dermed ikke at de kan velsigne (eller forbanne) noe som helst.

     

    Geir :)

    Da må du gjerne komme med tips om hvor jeg kan kjøpe kjøtt som ikke er halalslaktet. Gilde og Prior eller Nortura halalslakter alt så da hjelper det lite med merking.

     

    Det er greit at muslimer har eget slakteri til halalkjøtt, men feil at alle må spise halalkjøtt. Om jeg vil velsigne maten vil jeg bestemme selv hvilken gud som skal stå for velsignelsen

     

    Desuten er islam for meg så negativt at jeg ikke vil ha dette innblandet i maten min. Det er nok å lese og se om dritten i media.

    • Liker 1
  6.  

    Da er det like sykt begge veier for muslimer kan ikke spise kjøtt som er slaktet av oss "skitne hunder"

     

     

    Det jobber dusinvis av etniske nordmenn på Gilde og Nortura som tilbereder halal-kjøtt i forskjellige former så der tar du feil.

     

    At du forøvrig forsøker å oppkonstruere et misvisende mot-argument, fremfor å innse det groteske i at voksne menn tvinger svinepølser inn i munn på skoleelever, sier litt om hvor uverdig det hele er blitt.

    Så du påstar her at "vantro" nordmenn ber bønnen til allah når strupen skjære over. Tror du må sette deg inn i hva halalkjøtt er. Du finner det helt sikkert på islam.no og youtube.

     

    Jeg ønsker ikke at maten min skal velsignes av en pedofil ørkengud.

  7.  

    Synes det er tragisk at vi som samfunn bruker energi på slikt som dette.

     

     

    Ikke samfunnet som sådan, først og fremst er det Hege Storhaug og likesinnede som har en psykisk besettelse av å kverne rundt ting som dette. Ikke bli overrasket over hvor dypt besettelsen kan nå, -i Belgia tok f.eks. medlemmer av partiet Vlaams Belang seg inn på en skole-avslutnings grillfest, og tvang svinepølser inn i munn på de muslimske skoleelevene

     

     

     

    Link

     

    Det hele får etter hvert sykelige dimensjoner.

    Da er det like sykt begge veier for muslimer kan ikke spise kjøtt som er slaktet av oss "skitne hunder"

  8.  

    Å tvinge barn fra "slike hjem" til å ha svømmingen uten sitt foretrukne plagg er i prinsipp akkurat det samme som å tvinge andre barn til å ha svømmingen nakne. Noen ville kanskje foretrekke å være nakne, men foreldrene og læreren sier nei av rent kulturelle årsaker. Slik vil det være med burkinien også.

    Synes det er tragisk at vi som samfunn bruker energi på slikt som dette.

    Hvis foreldrene er lidenskapelige naturister mener du det hadde vært greit at de overtaler eller bestemmer at barna sine skal bade nakne under svømmeundervisningen?

    Konstruerer du et problem som ikke finnse nå, eller mener du det er et problem her i landet at barn blir tvunget til å bade nakne av foreldrene sine når de har svømming på skolen?

  9. Det har muligens vært opp før, og det er blitt skrevet om det flere ganger andre steder oppigjennom.

    Etter det jeg har forstått, så har altså 666 betydningen WWW på noe hebraisk (ett eller annet.) språk.

    Og du har da dette med "dyrets merke", .."har det på hånd eller panne".. brikker, micro etc..

    "Må ha det for å kjøpe og selge" .. og de tingene som står i Johannes Åpenbaring i Bibelen.

    Har ikke til hensikt å ta stilling til det på noen måte, men - kan man med hånden på hjertet si(selv om man er ateist) ..at det ikke virker ganske pussig, og at det ser ut til å passe mer og mer med det som skjer med internett, og hvordan vi blir gjort avhenige av det?

    Lurer på om de i Bibelen kan  ha sagt noe sant her, og sett et eller annet. Bare stiller spøsmålet

    Nå vi nå ser hvordan det snører seg mer sammen, intergreing med facebook osv. La også merke til det som står her "personlig informasjon",  som fikk tanken til å streife igjen denne gang.

    Her er linker til enda mere 666 du kan leke med :)

     

    http://hunwww.net/ekte-kristendom/SAKER/MENNESKEVERN-DVD-RLH/MENNESKEVERN/DIVERSE/ANNET/hunwww/Prof001.htm

     

    http://www.666man.net/666religionhistoryoverview.html

  10.  

     

    Blir som at ett kristent monark diktatur er et diktatur grunnet kristendommen, og det kristne folket som lider under diktatorens regime ønsker å leve slik siden de også er kristne. Nå er det en stund siden Europa hadde sin revolusjon, men det er ikke så lenge siden tyskland hadde en katolsk diktator i sitt kristne nasjon.

     

    Den arabiske våren er islams revolusjon, den viser at muslimer ikke liker å leve under et diktatur selv om de er muslimer. :O En av de som nektet å gi fra seg makten som heller satt militære opp mot folket er Assad familien i Syria. Se som muslimene der trives under en muslimsk diktator..

     

    Men når det er tre grupperinger innen islam som dreper hverandre, hvordan skal man da finne en leder som alle blir fornøyd med?

    Det er jo bare å innrømme at de fleste plasser som islam og muslimer eksisterer så blir det etterhvert et helvete på jord.

     

    Jeg skal innrømme det om du innrømmer at de fleste områder der mennesket kontrollerer andre mennesker etterhvert blir et helvete på jord. 

     

    Resurs / Kultur + politikk + livssyn =

    Er enig med det, men hva kan vi gjøre? Fjerne religion fra offentligheten? Ikke blande sammen ekstremt forskjellige kulturer på samme område?

  11. Blir som at ett kristent monark diktatur er et diktatur grunnet kristendommen, og det kristne folket som lider under diktatorens regime ønsker å leve slik siden de også er kristne. Nå er det en stund siden Europa hadde sin revolusjon, men det er ikke så lenge siden tyskland hadde en katolsk diktator i sitt kristne nasjon.

     

    Den arabiske våren er islams revolusjon, den viser at muslimer ikke liker å leve under et diktatur selv om de er muslimer. :O En av de som nektet å gi fra seg makten som heller satt militære opp mot folket er Assad familien i Syria. Se som muslimene der trives under en muslimsk diktator..

    Men når det er tre grupperinger innen islam som dreper hverandre, hvordan skal man da finne en leder som alle blir fornøyd med?

     

    Det er jo bare å innrømme at de fleste plasser som islam og muslimer eksisterer så blir det etterhvert et helvete på jord.

  12.  

     

     

    Du får google hvorfor flykter folk fra (land) dette er vel mer politisk relatert enn religion?

    Javel...? 

     

    Når felles nevneren for alle disse landene som folk flykter i FRA er nettopp islam? Merkelig hvordan muslimer prøver å befri religionen sin i alt og ett... At et land som Iran, som vi faktisk har mange flyktninger i fra, er styrt etter islamsk lov har selvsagt ingenting med islam å gjøre, ikke sant? Men de er vel ikke "ekte" muslimer de da...

    Hvem er rette muslimer tro? kurdere sunni eller shia? De har samme koran, men tolker den så forskjellig at de dreper hverandre.

  13. RWS spurte meg:

    Om islam var så utrolig fredfull og deilig burde ikke da flyktninger strømmen vært MOT muslimsk styrte land? Hvorfor er det ikke slik, om islam er så herlig?

    Og jeg svarte at de 5 landene som har tatt imot flest flyktninger er nettopp muslimske land. Ble spørsmålet ditt svart RWS?

    Det interesanne er jo hvorfor så mange muslimer må flykte fra sine egne muslimske land. Det er vel det som er spørsmålet og ikke hvor de flykter.

  14.  

     

    For 70 år siden benyttet man nøyaktig samme argument, basert på religion, og da med at de ødela økonomien. Det er like feil nå som det var da.

    Følgeproblemer med slike særlover er at forskjellsbehandling legitimeres i samfunnet. Det blir mer stuerent å forskjellsbehandle blant almuen. Man ser det for eksempel i dag i Russland mot homofile.

    Med 140 i IQ burde du ha sett dette før du skrev din lettere juvenile raljering.

     

     

    1. Du forvirrer EQ/empati med logikk.

     

    svar på din anklage om "RASISME!!1":

    * Statistisk sett er en større del av muslimske innvandrere terrorister, enn f.eks av innvandrere fra Tyskland, det er statistikk, fakta, ikke "juvenil raljering".

    * Hvorfor er det slik? Har ikke peiling.

    * Hvor mange voldtekter og drap må du se forbi før du innser at å "redde" og ta vare på 10,000 flyktninger fra midt-østen går på bekostning av befolkningen som allerede bor der, økonomisk, og stor sannsynlighet for drap/voldtekt/kriminalitet. Hva hvis det hadde vært noen nær deg?..

    * Hvorfor har vi Europa for å redde hele verden? srs... Se på dette:

    <Map>

    Hvordan i alle dager skal vi klare å fortsette å ta inn flyktninger i Europa med slike fødselsratioer? Det er IKKE bærekraftig. 

     

    Russland: Alt Putin faktisk sa var at han ikke støttet homofilt ekteskap (ekteskap er en religiøs ting anyway, ikke et viktig tema), og at han ikke ville ha offentlig homofilt PDA. Jeg er uenig med at det burde være forbudt, men hvorfor angriper du f.eks ikke Qatar, Bahrain, United Arab Emirates, Iran osv??? ????????

     

     Russland (og Ungarn) har sparket ut Rothschild, til sammen er de verdt 2+ TRILLIONER dollar, Rothschild gav Hillary Clinton 50 mill. $USD, tilfeldig tror du? 

     

     Plutselig er Hillary aggressiv mot Russland, ren tilfeldighet igjen? 

     

    Første gang jeg har sett en konspirasjonsteoretiker med 140 i IQ... Du føler ikke det blir ett jævla paradoks? Siden hadde du nå vært så smart som du påstår så hadde du jo også sett at en slik løgn falt på steingrunn.

     

    Idiotenes tog har blitt så langt borti der at vognene tydeligvis strekker hele veien hit over Atlanteren..  :roll:

    Du virker litt sur idag, er det valgresultatet i USA som ødelegger dagen din :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...