Jump to content

Stefski

Medlemmer
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 :)

About Stefski

 • Birthday 10/13/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tanken streifer meg, at MS kanskje er i gråsonen her mht konkurranseforvridning eller utnyttelse av markedsmonopol: "Alle" har jo Office 365 idag, og dermed Teams "gratis". Regnestykket i bedriftene blir ganske enkel da: "Skal vi bruke en 3.-parts software, hvis feature-liste er mer eller mindre lik den softwaren vi allerede betaler for?" Jeg synes Slacks grensesnitt og features, når det gjelder chat, er overlegen Teams, men på featurelisten blir det jo fortsatt et kryss for begge alternativer. Dermed har management null insitament til å velge Slack, hvis bedriften allerede har O365. Slack må jo nærmest få datamusen din til å drite sjokolade, hvis de skal få et feature-overtak på Teams.
 2. Synes som om noen politikere tror, at en krypteringsbakdør kan implementeres like enkelt som den snekkeren setter inn i et hus. Og at konsekvensene blir akkurat like begrensede. At Trump er en av den gjengen er vel neppe noen kjempe overraskelse...
 3. MDK = Millioner Danske Kroner - sånn for å unngå misforståelser.
 4. Så dataer er altså tapt, eller hva? Tidenes frekkeste uttalelse. Banken mener ingen penger er tapt, så lenge man har gjemt dem i madrassen. Rolig nå folkens... Det er ikke helt uvanlig, at man har en lokal kopi av repoene - ihverfall om det er noe man jobber aktivt med. For min egen del hadde det ikke vært naturlig å ha noe repo _bare_ på en git-tjeneste. Den mest kritiske delen av dette er vel, at denne hackeren truer med å publisere repoene offentlig. Kan jo være forretningshemmeligheter, som man er avhengig av forblir sånn.
 5. Er det nettleserne, som støtter Skype, eller er det Skype, som støtter nettleserne? :-P
 6. Litt usikker på om pumpe-symbolet angir strømningsretning. Men hvis den gjør, så er jeg enig med deg. Temperatur-angivelser på tegningen antyder, at vesken burde strømme "med klokka".
 7. Hehe... Ikke for å gjøre narr av elbiler, men akkurat de "lyktestripene" på den Kia'en ga meg umiddelbar associasjon til disse gamle radiobilene. Kunne nesten mistenke at de har tegnet dem sånn med vilje. :-D
 8. Genialt! Da slipper man å risikere liv og helse når man drar på mc-tur.
 9. Isolert sett høres dette jo forlokkende ut. Desverre brente jeg meg på mitt siste møte med LG: en Optimus 2X, som LG var helt spektakulært trege med å oppdatere. Selv Wikipedia nevner det: "The phone holds the record for the longest update holdout, taking 16 months to receive a firmware update from Android 2.2 to 2.3" (https://en.wikipedia.org/wiki/LG_Optimus_2X). Det var dengang folk på fora rundt om omskrev LGs slagord til "Lies (are) Good". Nå er jo dette en liten evighet siden i mobil-år, og godt mulig at LG har forbedret seg på dette området siden. Men akkurat det har jeg ikke tenkt til å prøve av selv...
 10. Har blitt oppringt av et norsk nummer med "Anne Lise Andersen" men telefonterror viser 92% farlige/svindel for dette nummeret.. Tydelig at spoofing ikke er så vanskelig.. :/ edit: Tok telefonen, men instantly hørte mye støy og "do u spek engrish and u have microsoft pc?" på klassisk indisk stemme.. - "Yesh, yesh"
 11. "I tillegg har selskapet rundt 2 258 milliarder kroner på bok" Jeg synes den formuleringen fremstår noe sensasjonell - i konteksten den står i, får den det til å se ut som om Apple har samlet sammen det som tilsvarer godt 2 billioner kroner på en bankkonto. Iflg Wikipedia hadde Apple per 2017 "total assets" på $375319 milliarder. Det tallet, omregnet til NOK, svarer sånn noenlunde til det artikkelen sier at de har "på bok". Man skal dog være oppmerksom på at "total assets" er det vi på norsk vel kaller samlede eiendeler. Det inkluderer altså alt hva selskapet eier, deriblant bygninger, maskiner, utestående fordringer, osv. Altså, en del mer omfattende enn bare "kontanter og verdipapirer", og til dels mye vanskeligere omsettbare enn penger på bok.
×
×
 • Create New...