Gå til innhold

Anonym idiot

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Anonym idiot sine prestasjoner

34

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan går det med mannen din og deg?
  2. Jeg ville ikke se noen ting.. men fikk ikke noe som dekket til.. og di små bitene av sædleder lå så jeg ikke kunne unngå di.. Har ikke spist spaghetti siden. Og så en gang spaghetti med ketchup da måtte jeg bort fort og være for meg selv ei god stund...
  3. Skulle ønske jeg stusset på det.. jeg trodde operasjonen utføres i lysken så det var vel trygt.. Og kjenner en som utførte inngrepet for over 35 år siden. Kun når jeg sa hvordan jeg har det, fikk jeg vite om smertene han har... Han kunne ha berget meg 😪 så setter pris på alle som vil høre (og gjerne sjekker risikoen selv)
  4. Jeg hadde max uflaks med dårlig lege, men di kroniske smertene er slik jeg har lest lest helt tilfeldig 1 av 20 får det i varierende grad. Og har en klagesak hos npe og fikk veldig god støtte fra sakkyndig lege, men allikevel avslag... Så nå har jeg advokat til å anke. Om det blir nytt avslag er det ennå et bevis på at dette er min skyld. Og jeg har smerter 24/7 spesielt etter utløsning så selv om jeg er refertilisert er sjansen for at kona blir gravid sinnsykt liten da jeg er kåt som før, men vet at det kommer med smerter, så unngår sex. Og når vi først har sex unngår jeg å få utløsning med henne da og heller runker alene så man kan være alene med smertene. Jeg setter veldig pris på meningene deres, sliter veldig psykisk med å forstå hva jeg har gjort galt som gjør at jeg fortjener dette. Og når helsevesenet ikke tar ansvar, blir det som et bevis på at jeg er idioten..
  5. Hei fælt å høre at flere og flere får disse problemene 😪 kona har laget en Facebook side (post vasektomi smertesyndrom) gjerne meld dere inn der. Og for meg hjalp det veldig å ta en reversering. Pga traume(ptsd) og 0,00 tillit til det norske helsevesen dro vi til USA Tucson se dadsagain.com koster mye, men sparer ikke på penger når man er så dårlig at man virkelig vurderer selvmord.
  6. Og får du advarsel fra lege om kroniske smerter etter inngrepet? Spør om legen kjenner til undersøkelsen til Leslie et al, British Journal of Urology International i 2007 der hvor 15% fikk det.
  7. Seriøst tør du? Jeg hadde (!) ikke problemer med sprøyter eller kniver. Du er klar over risikoen?
  8. Takk ❤️ Det er godt å høre fra andre at di er enig i den pitte lille delen av hodet mitt som sier at det ikke var min feil. Skulle ønske helsevesenet så på saken med engang og tok det alvorlig. Løsningen er jo enkel. Skriv ned en ærlig risiko vurdering på papir og krev at den er underskrevet før inngrepet.. Hadde hjulpet veldig om jeg var den siste i Norge som opplevde dette. (Men del antall menn som steriliseres hvert år på 20 så har du hvor mange som får samme problem hvert år)
  9. Hvilken reklame han som var fornøyd med å bli sterilisert en plass? Heller slett den kommentaren enn hele tråden.
  10. Dette skrev den sakkyndige legen i klagesaken min hos Norsk pasientskadeerstatning: studier som har dokumentert post-vasektomi smerter hos opptil 15% av pasientene (Leslie et al, British Journal of Urology International, 2007
  11. Jeg bor lengre nord og tenkte jeg skulle til Trondheim å gjøre det privat, men fastlegen anbefale sykehuset i en nabo kommunen 😔 om jeg hadde dratt privat hadde det kostet litt mer penger, å kunne fått PVPS uansett. Men ikke PTSD. 😔 Er mange leger som gjør at jeg ikke stoler på di. Er kun en i helsevesenet jeg liker/stoler på og det er pga han selv har PVPS. (Men aldri møtt han)
  12. Jeg anbefaler å skremme vekk andre da 5-15% får kroniske smerter. Og løsningen kan være nerve blokk. Eller refertilisering. Og jeg har 0 tillit til norske sykehus etter sterilisering og en mislykket refertilisering. Og x (10+++) antall teite leger.. og nerveblokk er det ikke alle som er like heldige med. Så vil heller reparere det jeg var så teit å ødela enn å ødelegge mer.
  13. Og politet da saken er så gammel at den snart ikke kunne anmeldes. Men fikk avslag der også.. (har klaget på nytt) (Takk for svaret ❤️)
  14. Før steriliseringa må man skrive under på et ark hvor det står at man har mottatt info om risiko/komplikasjoner men jeg trodde på legene at det kun var hevelse og betennelse. Hadde det blitt endret så det måtte stå skriftlig "hevelse, betennelse, sædgranulasjon, kroniske smerter, ereksjonssvikt etc" så hadde jeg taklet dette bedre. Jeg føler jeg må advare alle kjente (og ukjente) om at leger lyger. Har 0 tillit til helsevesenet 😔 bruker kun Dr.Drop in for jeg vil unngå å gå inn i et sykehus da det er en sterk mental belastning.
  15. Har gjort det, statsforvalteren mente saken var ferdig da jeg fikk et møte med ledelsen (hjelper lite at to papirflyttere sier beklager dette skulle egentlig ikke skje. ) Paientklagenemda/ Norsk pasientskadeerstatning har gitt avslag selv om sakkyndig lege virkelig støttet meg 😔 Så har advokat på saken. Men blir sikkert bare nok en utgift. Har brukt ca 250 000,- til nå. Blir fort mer hos advokaten også 🤮 Og bare så det er sagt jeg savner å kunne hoppe på trampolina/leke sisten/boksen går etc med ungene det er ikke "bare" sex gleden som er ødelagt..
×
×
  • Opprett ny...