Gå til innhold

Kjell-

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell-

  1. Da jeg gikk ut tidligere lot jeg pcn min stå på som alltid, men når jeg ko tilbake

    så hadde pcn restartet seg selv også sto det boot disk failure, så det eneste

    jeg tenkte jeg kunne gjøre var å reset'e biosen, så jeg slo av pc'n, switchet jumper

    for å resete bios, restartet pc'n. Men nå begynte pcn å lage noen forferdelige ulelyder pluss at det stod, CPU-Fan not running! Når cpu viften GÅR! Og det hjelper ikke å resete

    biosen om igjen, blir bare samme problemet. Er det noen som kan hjelpe?

  2. Jeg bruker Windows XP, og etter jeg har lagt inn SP1 så blir oppstarted betydelig tregere. Jeg spurte om dette tidligere og jeg fikk til svar å prøve å legge inn slowdown hotfix SP1 Hotfix men dette var bare for XP English og jeg trenger til norsk XP, så jeg lurer på om det er noen som vet hvor jeg kan få tak i slowdown hotfix for XP Norsk?

  3. Hver gang jer prøver å legge inn Norton Antivirus 2004 Professional så kommer

    det en feilmelding midt inni installasjonen der det står: "Det oppsto en feil under installasjonen." Så må jeg restarte PC'n for å prøve på nytt igjen, som er håpløst.

    Noen som har peiling på hva som kan være feil? Jeg har ikke installert Windows

    SP1 hvis det har noe med saken å gjøre...

  4. Jeg fant ut at i Thief hvis jeg skrur Hardware Off (Hardware On/Off option), så gar det an å spille spillet men da blir det bare i software :thumbdown:

    Og jeg gjorde som du sa, avinstallerte skjermkortdriveren og la den nyete inn igjen og skrudde på Hardware igjen i Thief, da kom den samme fordømrade feilmeldingen :mad:

    Skjønner fortsatt ikke hva i svarte dette er siden dette er den første gangen det skjer :cry:

  5. Jeg fikk lyst til å spille Thief 2 igjen så jeg la det inn, men til min overraskelse så kom det en feilmelding da jeg skulle starte det første oppdraget, den lydet som slik:

     

    Feil

    ERROR: Direct3d device driver does not accurately report texture memory usage.

    Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers.

     

    Noen som har peiling på hva dette kan være? Dette har aldri skjedd før og jeg har spilt det med skjermkortet jeg har nå (GeForce 3 Ti 200) og med det gamle (GeForce 2 MX), helt uten problem, det eneste jeg har gjort med pc'n siden forrige gang jeg spilte det er å formatert og lagt inn alt på nytt, ikke noe annet.

    Så er det noen som har peiling på hva dette kan være?

  6. Ja det gjorde jeg tidligere rett etter jeg formatterte, men da var det samme problemet der, men den gangen så var det noe mer feil, windows kunne ikke starte en dag så jeg måtte formattere igjen, så jeg har ikke lagt inn SP1 siden igår.

    Samme problemet, tregt som frosen sirup.

  7. Igår la jeg inn Service Pack 1 og etter det var lagt inn så tok det opp til 10 minutter å få starta PC'n. Er det noe galt med Service Pack 1 eller er det noe annet? Det endte med at jeg fjerned Service Pack 1. Da startet Windows XP opp normalt.

  8. Dette kabinettet har jeg selv og jeg må si at det er det beste kabinettet jeg har hatt! Ser meget bra ut og har kjempebra kjøling og prisen er ikke så verst.

     

    http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=FU868WB

     

    Med frakt kommer det vel opp i kanskje 700.- også må du ha en strømforsyning utenom, med det kan du få kjøpt på komplett.no meget billig.

     

    Prisen i forskjell til kabinettet er bra siden kabinettet er kjempebra, spesielt for gaming.

     

    Men dette er bare et forslag da. :D

  9. For å gjøre dette kort, Asus, CD-Brenneren min vil ikke brenne på 40x som den er designet for å gjøre, men max 16x i de tilfellene jeg bruker den mest.

    Noen forslag til hva som er feil?

     

     

    Jeg har en CD-Brenner av typen Asus CRW-4012A 40x/12x/48x. Den er kjøpt for over et og et halvt år siden og helt siden jeg fikk den har jeg hatt følgende problem. Når jeg brenner avi-filmer på ca. 700 MB på cd så går det ikke an å brenne på mer enn 16x når det skal gå an å brenne i 40x. Og når jeg skal brenne div. data filer så går det an å brenne på 24x.

     

    Musikk cd'er kan jeg brenne på 40x (ikke at det er mye vits men..). Jeg har prøvd programmer som Nero, Easy CD Creator, ? (det programmet som følger med Sony CD Brennere.. husker ikke navnet), CDRWIN og et par småprogrammer til jeg ikke husker navnet på. Men jeg tror på CDRWIN så gikk det an å brenne opp til 40x, men da ble alle cd'ene ødelagte i det skriveprosessen var ferdig i det programmet låste seg og cd'n ikke ville ut av cd-brenneren.

     

    Så jeg bruker bare Nero som fulgte med CD-Brenneren nå til å brenne cd'er på 16x. Jeg lastet ned en ny version av Nero en gang, patch, update, men det var meget vanskelig å legge inn for en eller annen grunn, men jeg fikk det til en gang, og da fikk jeg til å brenne filmer på 40x igjen, men det gikk fort tilbake til å funke kun på 16x, + at det ble noe feil med programmet slik at jeg måtte re-installere det. Og siden har jeg bare brukt Nero versionen son bulgte med brenneren. Heh, lang tekst.

     

    Hvis noen er usikker på noen ting jeg mener, bare spør i vei. Jeg er takknemlig for all hjelp jeg får.

  10. Herregud, at det går an å være så plagsom som å whine om oppførselen til folk å et forum der folk stiller spørsmål om data-relaterte ting! Stakkars mann Spectro! Føler med deg! jeg synes det skulle vært ulovlig å poste whine-replys om oppførselen til folk pga. at detter er et fritt land! Jeg mener.... Omg jeg finner ikke engang ord for slik-- trakassering av stakkars folk med data-problemer! Hva med han Lautsprecher? I en av replyene hans så skrev han ordet "Jævlig", ja det er helt forferdelig av meg å skrive dette ufyselige uhøflige ordet på nytt igjen men jeg bare må for å få fram poenget mitt her, ja poenget var, hvorfor begynner dere ikke å whine til han bare på grunn av at han brukte ordet "Jævlig"(ja, unnskyld igjen!)? Siden dere har så lite å gjøre at dere kan sitte å klage på oppførselen til folk i data-forum så kan dere vel også klage på Lautsprecher for bruken av det ufyselige ordet hans? Neida... Dere er helt.... hva skal jeg si.. Facister? Siden dere SKAL ha alle til å ha en superperfekt oppførsel som dere liksom har. Retningslinjene sa at brukerne på forumet burde holde en høflig tone, ikke MÅ ha en høflig tone ellers så blir du bannet og klaget på av noen brukere som SKAL ha at allesammen SKAL være som dem hvis ikke så SKAL de whines ned og bli bannet!!! Herregud som jeg føler med deg Spectro! Stakkars mann! Jeg er helt enig i alt du har sagt og er glad for at du fant ut av problemet selv! Ut med meningsløse klagere!!! PS: Jeg gidder heller ikke å se på alle de latterlige reply'ene denne topicen blir å få, for det kommer bare til å bli facist-dritt fra de personene som har klaget uansett!!!

×
×
  • Opprett ny...