Jump to content

IIA08438

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Trenger ikke lute på det. Bare å google global oppvarming. veldig enkelt egentlig
 2. Du tror vi fryser i hjel uten co2 men nekter å innse at vi får en drivhuseffekt av for mye co2? Ser du ikke selv den logiske bristen her?
 3. "Vi opplever et skifte i norske værforhold. Storm, ekstreme lokale regnskyll, jordras og tørke inntreffer hyppigere" - TU Hvor tar dere dette fra? Anbefaler deg å se folkeopplysningen, der blir dette blir veldig godt forklart: https://tv.nrk.no/serie/folkeopplysningen/2018/KMTE50002518/avspiller
 4. Helt enig. Men la oss i hvert fall rapportere trollet "frihetensregn", burde ikke være så vanskelig å luke ut de verste trolla
 5. Det er veldig synd at klimafornekterne får lov til å ødelegge enhver saklig debatt om klimaet. På VG har denne gjengen tatt helt over. Blir som å diskutere evolusjon med religiøse fanatikkere eller astronomi med flat earthers. Kanskje moderatorene kan gjøre noe. Eller at vi andre ignorer de som fornekter fakta og vitenskap?
 6. Alltid så søtt med skrullinger som leser en artikkel helt frivillig for så å klage på at den i det hele tatt ble skrevet. Imonerende, skaff deg et liv
 7. Da fulgte du ikke så godt med. 400 mrd planeter var nok at anslag som gjaldt kun vår galakse. Tallet for universet er ufattelig mye større, muligens uendelig. De fleste planetene de har funnet er gassplaneter, rett og slett pga at de er lettere å "se" når de passerer foran stjernen sin. Planeter som jorden har vi ikke utstyr til å finne enda. Foreslår at du leser deg litt opp på dette før du ytrer dine meninger, space,com er f.eks en god side hvis du er interessert i fakta. Forklar hva du mener med mennesker som ikke følger den læren Jesus formidler gjennom Bibelen. Mener du at kristendommen ikke har motarbeidet vitenskapen (eks satt Gallileo Gallelei i fengsel når han ikke ville holde opp med fakta) og ikke mener at homofili er synd for bare å nevne en brøkdel. Og hvis du mener at mine likesinnede er de som baserer meningene sine på forskning og vitenskap så har du helt rett i det. En ting som er pussig at dukker hver man gang religiøse skal mene noe om vitenskap er at de kun svarer på det som passer dem. Jeg lurer fortsatt på dette jeg, kan jeg få et svar snart?: Er det livets oppstandelse du mener er skapt eller det mennesket?
 8. De som leter etter planeter er kommet til at det finnes rundt 400 mrd. av den type jorden tilhører, men alle er golde steiner og ulevelige p.g.a. hete eller kulde. Jorden fremstår som en perle, og prøver en med sannsynlighetsregning skulle vi ikke eksistert. Oi, her var jo alt feil, hvor har du egentlig dette fra?? Hva er egentlig galt ved å tro på en skaper, når læren i Bibelen er slik at vi får et godt liv her på jorden og kan i tillegg håpe på et evig liv når vi dør? Ingenting galt med å tro på en skaper. Problemet oppstår når troen blir så sterk at den går foran vitenskapelige fakta. Når man baserer hele sitt liv på en tro og påberoper seg å være en slags moralens vokter pga sin eneste rette tro. Når man ikke tolererer andre mennesker fordi de lever rasjonelt eller tror på noe annet eller lever på en slik måte at det ikke er forenlig med et tankesett skapt av sin tro, feks homofile. Når en undertrykker og dreper i en skapers" navn osv osv.
 9. Hvis du mener at det er mennesket som er skapt så fornekter du Darwin og vitenskapen og det blir like relevant som å si at Tor skaper lyn og torden. Hvis du mener at livet på jorden er skapt så er det godt mulig men da flytter man bare problemet til skaperen(e). At selve universet vårt er skapt og ikke oppstått som en følge av naturlige prosesser er selvsagt også mulig. Kvantefysikken med mer hinter til at vi kanskje bare lever i en simulering. Uansett, livets opprinnelse er et mysterium, uten tvil. Merkelig hvor raskt det oppstod på vår klode også. Og kanskje skaper vi nytt "liv" snart i form av kunstig intelligens... Godt nyttår!
 10. Ja en får vel knapt kjøpt et TV idag som ikke har Smart funksjoner. Min erfaring er at disse funksjonene på TV er mye tregere å bruke en hva en kan få i slike dedikerte bokser som fks AppleTV. Så det er jo en ting. Neste er jo leie og kjøp av film via iTunes. Og der synes jeg Apple er i en liga for seg selv for tiden. Spesielt nå som du kan kjøpe og leie filmer for samme pris som vanlig HD innhold. Dvs rundt 100-150kr rimeligere å kjøpe en fysisk 4K film. Og leie til 49kr. Jeg fryktet at dem ville som andre tjenester ha mye høyere pris.. Koster 39 på plejmo. 39 eller 49 på Google movies. Hva er bedre i iTunes?
 11. Reklame?? Android er enklere å tilpasse og litt mer avansert enn iOS men ellers ganske like å bruke. Mangel på tilbakeknapp gjør iPhonene lite brukervennlig for nye brukere
 12. Hva er poenget med apple tv? Kan noen fortelle meg hva man trenger den til??
×
×
 • Create New...