Gå til innhold

Ziraxim100

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ziraxim100

  1. Tusen takk for tilbudet, men jeg tror ikke jeg får dette til. (Hvertfall ikke riktig) Fakk akkurat pris, 1547 kr per wire med moms. Fikk ikke noe delenummer eller lignende som jeg kan sammenligne med.
  2. Hei. Angående parkbrems: a) Ingen bremsevirkning på en side, Venstre b) Parkbrems ligger på, Høyre Leste på nettet at det var fornuftig å bytte begge mens man holder på. Jeg fant ut i dag at disse bremsewirene kun kan bestilles som originaldel til denne bilen.
  3. Hei. Har fått 2'er feil på EU kontroll i dag. Fikk beskjed om at jeg må skifte ut parkeringsbremsekabel på min Nissan e-nv200 fra 2015. Har fått beskjed om fra norgesdel og bildeler.no at de ikke har denne delen passende til min bil. Når jeg tar et kjapt google søk ser det ut som flere har den, men når jeg går inn står det at den ikke passer til min bil. Er dette en type spesialdel som må bestilles om originaldel?
  4. Tusen takk for fyldig svar. Jeg hadde intervjuet for noen dager siden og de tok da ikke initiativ til å snakke om lønn. Intervjuet foregikk via teams og ved oppstart av intervjuet fikk jeg beskjed om at det var satt av 90 min, men de regnet med å være ferdige etter 60 minutter. Vi brukte hele 90 minutter og et par minutter til før HR representanten måtte stanse oss. Det var et par "fortell om en gang" spørsmål jeg slet med å svare på, så jeg tror vel generelt sett den jobben er forduftet. Mitt tips til andre som eventuelt skal på intervju er å reflektere over hendelser i jobblivet. - Forrige gang du var uenig med sjefen. - Forrige gang du var stresset. - Forrige gang du måtte kutte i budsjett. Grunnet til at jeg slet var at HR representanten alltid sa forrige gang, og da følte jeg ikke at jeg bare kunne ta opp den hendelsen for 1-2 år siden. men men, lykke til eventuelt andre som skal i intervjuer.
×
×
  • Opprett ny...