Gå til innhold

AR85

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AR85

  1. 52 minutes ago, Subara said:

    Appen gjør alt, ikke noe ekstrautstyr?

    Det kommer litt an på hva du har fra før.

    Uten noe ekstra vil appen gi deg en veldig god oversikt over strømpris gjennom dagen, slik at du selv kan tilpasse.

    I tillegg støtter den masse integrasjoner, feks mot forskjellige typer varmepumper + sensibo (dings som fungerer med alle varmepumper siden den styrer via IR, samme som fjernkontroll)

    Appen har støtte for masse forskjellige elbiler og elbil-ladere, smarthus enheter som homey, futurehome, samsung

    Ovner som mill,adax etc.

    Veldig fornøyd :)

    • Liker 1
  2. Hei. 

    Hva er greit å klage på etter huskjøp?
    Fant for eksempel ut at en lampe under kjøkkenbenken ikke fungerer. Trodde først dette var pærene, men har funnet ut at det nok er transformatoren inni. Ny tilsvarende lampe koster rett i underkant av 2000 kr.

    Det har vært en søtlig lukt på badet nede, samt noen sølvkre siden vi flyttet inn. Minstenker et fuktproblem, men vet ikke hvordan jeg kan bevise det

     

    Noen som har noen tanker/tips rundt dette?

  3. Hadde vært fint om man kunne bruke et annet nøkkel ord en "Ok Google" heller spesielt utformede spørsmål som den kunne forstå eks "hvordan blir været i dag?" eller "hvor gammel er kongen"? slå på "Stranger things" man må ikke si Netflix? alle vet at den kun går på Netflix osv den bør bli mye smartere en det den er i dag! I dag virker den like utviklet som en unge på 4 år!

     

    Hører du ikke har en unge på 4 år... For de er nemlig MYE smartere :)

  4.  

     

    Hadde vært fint om "ok google" på mobiler innstilt til norsk også snart ble tilgjengelig her i landet...

     

    Det e vell tiljengelig, om man har en google home enhet tilknyttet sin konto. ble i alefall tiljengelig på min mors mobil (s8+) etter jeg satt opp en google home mini for henne.

    Han mener sikkert at det ikke funker å si "ok google" direkte til mobilen hvis du har den satt opp med norsk språk hele veien. Rimelig tåpelig.

    Korrekt. "Ok google" detection på norsk virker bare på home enheter, ikke på mobiler med assistant. Disse må stå til engelsk

  5. Jeg har samsung tv (2013) og sonos beam sammen med altibox dekoder. Problemet er at når jeg stiller inn altibox fjernkontrollen til å styre tv, og sonos til å motta "opp/ned" volum på IR fra altibox fjernkontrollen, så kommer tvet opp med melding om at innebygd lyd er deaktivert. Noen som har en grei løsning på dette? sonos er koblet til med optisk kabel siden hdmi ikke ga 5.1

  6.  

     

    Synd de ikke har fokus på god lyd :/

     

    Det er god nok lyd, ikke lat som du faktisk hører noe dårlig lydkvalitet.

    Barnerumper hører kanskje ikke at Spotify har dårlig lyd når de lytter på mobil, men på mitt hjemmeanlegg er lyden heller dårlig. Samme låt hørt på NRK radio låter langt bedre enn på Spotify. Og en CD-plate av god produksjon er ekstremt mye bedre lydmessig.

    Kommer jo helt an på hva du spiller spotify fra og hva kvaliteten er stilt til

  7. Apple er selvfølgelig grunnen til at kvasi-løsninger med skanning av qr koder dukker opp. Å åpne en app, aktivere kamera, godkjenne beløp og stenge ned app blir adri så lett og enkelt som å holde telefon inntil terminalen. Er det egentlig liv laga for sånne løsninger? Og hvorfor ikke bruke NFC på android og kamera på iphone? Spania har 90% av brukerne på android og kan egentlig gi blaffen i Apple sine begrensinger.

     

    Nyere iphones har NFC da...

  8. Hei.

    Jeg har en utfordring til den som ønsker å bryne seg på den. Kanskje lettere å komme frem til enn jeg tenker. Skal prøve å forklare meg så godt som mulig.

     

    Jeg har en egen regningskonto hvor jeg setter av penger hver måned til regninger som kommer hvert kvartal, halvårlig, eller hvert år. Disse deler jeg opp i alle året måneder og setter inn månedlig beløp for alle regningene. 

    Regninger som kommer kvartal, halvårlig og årlig blir deretter trukket fra denne kontoen.

    Jeg har en teori om at det bør gå an å regne seg fram til et minimumsbeløp jeg trenger å sette inn på denne kontoen hver måned. Jeg har nemlig ikke opplevd at denne går i null noen gang og tenker derfor at jeg ikke trenger å dele alle regningene i 12 og sette dette inn hver måned, men kan nok klare meg med et beløp som gir meg nok på konto til de regningene som skal trekkes der og da.

    Litt knotete forklart, men kanskje noen har tips?

  9. Små land med en haug dialekter, er naturlig nok en utfordring. I tillegg har vi dialekter på to ulike språk også, norsk og nynorsk.

     

    Nå ser jeg for meg dansk som hakket værre, der er det også mange dialekter og mumlende språk.

     

    Norsk språk er en stor fordel nå i dataalderen. Vi slipper unna enorme mengder svindel og spam på e-post og oppringt på telefon. 

     

    Om du ser på keynote fra Google I/O, så har de nå trent voicemodellene deres med data fra mange med talevansker (pga diverse sykdommer etc). Dette har gjort at de med suksess kan få til tale til tekst fra personer med veldig dårlig språk. Tror dermed ikke forskjellige norsk-dialekter skal være så vanskelig, så lenge AI-motoren blir matet (nok folk med forskjellige dialekter som bruker det) min erfaring er at GA forstår vestlandsk dialekt godt (fra Sandnes)

×
×
  • Opprett ny...