Jump to content

AR85

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AR85

 1. Hei. Hva er greit å klage på etter huskjøp? Fant for eksempel ut at en lampe under kjøkkenbenken ikke fungerer. Trodde først dette var pærene, men har funnet ut at det nok er transformatoren inni. Ny tilsvarende lampe koster rett i underkant av 2000 kr. Det har vært en søtlig lukt på badet nede, samt noen sølvkre siden vi flyttet inn. Minstenker et fuktproblem, men vet ikke hvordan jeg kan bevise det Noen som har noen tanker/tips rundt dette?
 2. Bare dumt at apple ikke gir noen alternativ... så alternativet blir å droppe apple helt. Da mister de en veldig stor brukergruppe..
 3. Hører du ikke har en unge på 4 år... For de er nemlig MYE smartere
 4. Det e vell tiljengelig, om man har en google home enhet tilknyttet sin konto. ble i alefall tiljengelig på min mors mobil (s8+) etter jeg satt opp en google home mini for henne. Han mener sikkert at det ikke funker å si "ok google" direkte til mobilen hvis du har den satt opp med norsk språk hele veien. Rimelig tåpelig. Korrekt. "Ok google" detection på norsk virker bare på home enheter, ikke på mobiler med assistant. Disse må stå til engelsk
 5. Hadde vært fint om "ok google" på mobiler innstilt til norsk også snart ble tilgjengelig her i landet...
 6. Tvilsomt. Tv2 sumo blir implementert i løsningen deres, men må nok bruke poeng på det
 7. Jeg har samsung tv (2013) og sonos beam sammen med altibox dekoder. Problemet er at når jeg stiller inn altibox fjernkontrollen til å styre tv, og sonos til å motta "opp/ned" volum på IR fra altibox fjernkontrollen, så kommer tvet opp med melding om at innebygd lyd er deaktivert. Noen som har en grei løsning på dette? sonos er koblet til med optisk kabel siden hdmi ikke ga 5.1
 8. Mange som lar seg lure til å kjøpe dyre HDMI kabler her ser jeg. Husk at en HDMI kabel er en digital kabel. Enten virker den, eller ikke. Det eneste som har noe å si er hvilken HDMI versjon/standard den støtter, ikke prisen. Forskjellige hdmi-kabler (med samme versjon) gir ikke forskjellig kvalitet på bildet/lyden som enkelte her insinuerer.
 9. Sannhet med modifikasjoner. Det koster brukerstedet mer, kontra å betale med bankaxept
×
×
 • Create New...