Gå til innhold

Lorinser

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lorinser

  1. Svaret på 10 er: 6,17

     

     

    Jeg trenger svar på 1, 2, 3, 8 og 9 :(

     

     

     

     

     

    så hva blir svaret på nr 9 da? litt kalkiskluss...fått til nr åtte? har prøvd på nr 10 flere ganger, men svaret er og blir feil!! lei nå ja,men takk for hjelpa! :)

     

    jeg kan hvertfall hjelpe med 9.

    60 000

    ___________

    (95 000+85 000):2

     

    har noen av dere sett på 10'ern?

    Jeg får samme svaret hele tiden... begynner å bli skikkelig frustrert :p

    Ettersom det svaret jeg får er feil

     

    de skal faen ikke gjøre det lett for oss ass....;P

  2. Samme problemet med min Intellimouse Explorer 4 ( ikke wireless).. Har testa den på ein anna pc og da fungerer den som en drøm. Men har også testa en anna usb mus på min pc, og den fungerer fint.. :S Ikke usb-portene som fungerer dårlig, men heller ikke intellimusa som er dårlig. ( den andre musa er også en microsoft mus ). Har prøvd å avinstallere alt som heter drivere og fjerna info i registeret om installerte muser ( etter "oppskrift" fra microsoft sin support side.. ) for å få en helt "fresh" installasjon av musa, men det hjalp ikke..

    Hovedkortet som ikke liker akkurat den musa??? merkelig uansett hva det er..

    Og det har ingenting med at cpu-bruken ligger på 100%( har sjekka ), for det kan liksågodt skje ved surfing på nettet som i spilling.

    Specs om det hjelper:

    hk: QDI KuDoz 600AL

    cpu: XP2500+

    ram: 1280mb

    os: winXP ( prøvd uten og så med sp2 )

     

    Takker for alle tips!

    _________

    - Lorinser -

  3. hmmm... er ingen problem når jeg bruker min gamle Microsoft Intellimouse med ps2 tilkobling.. Det eneste er at det er forferdelig å gå tilbake til den etter å ha brukt Intellimouse Explorer en stund.

    Merkelig om det er problemer med usb2 portene på hovedkortet. Har jo også prøvd et usb2 pci kort som gir samme resultatet.

    Noen nye tips? Alle tips vil bli satt stor pris på!

     

    _________

    - Lorinser -

  4. Etter at jeg skiftet hovedkort til QDI KuDoz 7X/600-AL med en XP2500+ har jeg hatt problemer med Intellimouse Explorer 4 ( ikke trådløs ). Jeg vet egentlig ikke hva som er årsaken til problemet, men siden problemet begynte etter utskiftingen av mb og cpu, så lurer jeg på om dette har noe med problemet å gjøre.

    Problemet er todelt:

     

    1.) Hver gang jeg starter opp pc'en så må eg plugge ut og inn igjen musen for at den skal virke. Jeg har prøvd alle 6 onboard usb2 inngangene til hovedkortet i tillegg til dei jeg har på et ekstra pci usb2 kort. Det gir alltid det samme resultatet og så vidt jeg vet har jeg alle de nyeste driverene installert. Når jeg har brukt pci kortet med usb2 innganger har jeg også prøvd å disable usb inngangene på hovedkortet, men uten hell.

     

    2.) Når jeg først kommer inn i winXP (med sp1), så stopper ikke problemene der.

    Etter å ha brukt musa en stund så stopper den plutselig å reagere på helt tilfeldige tidspunkter. Det varierer også hvor lenge dette varer. For å få reaksjon tilbake i musa, så må jeg bevege den hurtigt med lange bevegelser frem og tilbake. Men når det først har begynnt, så kan det gjerne gå en stund der jeg flere ganger i minuttet må ta en ristings for å "få musa tilbake". Dette er fryktelig frustrerende og gjør det så godt som umulig å bruke den til presisjonsarbeid og spilling.

     

    Jeg har desverre ikke hatt muligheten til å teste en annen mus på min pc eller testet min mus på en annen pc, men i og med at musen fungerer til en viss grad, så skulle jeg tro at det ikke er musa i seg selv som er defekt.

     

    Er det noen som har tips til hva det er som kan forårsake dette og/eller til hva jeg kan gjøre for å få det fikset?

     

    Takker for alle tips!

     

     

    Mvh

     

    Ørjan

  5. Hvilken temperatur bør cpu'en ligge på med en ALPHA PAL8045 cpu kjøler med en 80mm PAPST 8412NGH vifte ligge på. Har et Chieftec DX01SLD fulltower med to papst vifter foran som "går" innover.

     

    Kjøleren er kjøpt fra microplex med en 25 ohms rheostat som en kan stille vifte hastigheten med. Når jeg kjører viften på fullt ligger jeg på litt over 40 grader etter en stund. Er dette mye for dette oppsettet??

  6. Er det noen som har peiling på hva som kan forårsake en spontan restart av pc'en. Det har skjedd når pc'en bare har stått "urørt" og i bruk. Helt uten forvarsel.

    Noen som vet om det er mest sannsynlige er hardware eller om software kan ha noen innvirkning?

     

    Jeg kjører windows xp på en delvis ny pc.

    Epox 8HKA+, AMD xp 1600+, 3x 256mb DDRram, wd100gb, Enermax 350w psu, gammelt ATI xpert@play 8mb skjermkort (skal kjøpe nytt når geforce 4 kommer, da blir 3'eren billig ), scsi kort, lydkort.

  7. Har funnet ut av alt sammen!! :smile:

    Kabelen til floppy disken som fulgte med Epox 8HKA+ hk'et var ikkje heilt god... Dvs. enden som skal i diskettstasjonen hadde "tapp" på feil side i forhold til "hullet" på siden av kontakten til diskettstasjonen. En annen måte å se på det er at diskettstasjonen hadde hull på feil side.... :wink: Uansett så ble det litt fixing av kontakten på diskettstasjonen.

     

    For å få mine rettmessige 1400MHz var det "cpu clock" som måtte stilles til 133MHz. Jeg fant det til slutt!

    Takk for hjelpen folkens! :grin:

  8. Hei takker for tipset, men jeg får ikke stillt FSB i biosen.... Får velge "system performance" -normal, fast, fastest, turbo. Under står det "current FSB Frequency" -> "100MHz". Ingen av system performance valgene har innvirkning på FSB'en.

    Det eneste jeg ser som er innstilt på 133MHz er DRAM frequency... Har du/dere peiling på hva jeg må gjøre?

    Nei, jeg har enda ikke fått til floppyen. Leste på et gammelt innlegg at floppy kabelen til 8HKA+ hk'et var feil vei...? Har ikke hørt om dette andre steder, men kan det stemme? Feilmeldingen kommer jo opp når kabelen ikke står i også.

  9. Jeg har nettopp montert mitt nye Epox 8HKA+ hk og en xp1600+ cpu, ++.

     

    Når jeg nå starter opp funker nesten alt fint... Det kommer opp en melding "Floppy disk(s) fail (40)"?? (denne mldingen kommer akkurat når det evt. skal bootes fra diskett)

    Jeg trodde først det var noe feil med diskettstasjonen, evt kabelen ( diskettstasjonen fikk jeg selvfølgelig ikke tilgang til), men den samme meldingen kommer opp når kabelen til diskettstasjonen er tatt av hk'et også.

    For å komme videre er det bare å trykke "F1".

    På hk'et er det "7F" som vises.

     

    Noen tips?

  10. Dette hører kanskje hjemme i nettverks forumet, men jeg gambler på at det blir akseptert her også... :smile:

     

    Det jeg lurer på er, som tittelen sier, om en maskin med FAT32 filsystem vil kunne lese fra en maskin med NTFS filsystem? Jeg vet at f.eks win98 med FAT32 på en maskin ikke kan lese en partisjon med NTFS på samme maskinen. Det virker kanskje logisk at det er samme opplegget i et nettverk, men jeg har ikke prøvd, og lurer derfor på hvordan det fungerer...?

  11. Hehe...

     

    Jeg bestillte 3 x 256mb DDR cas2 ram hos databutikken i dag tidlig for 354kr stykket!!

     

    Vet ikke hva som har skjedd med ram prisene deres, men prisen når du bestiller er den som gjelder (ifølge kjøpsavtalen deres).

     

    Ser også at Epox 8HKA+ har gått ned med 200kr!!!

    - siden jeg bestillte i dag tidlig.

  12. Er Taisol sin CGK760092 det beste valget med tanke på støynivå til en XP 1600+ cpu. Jeg hører mye om at den er stille og kjøler godt for pengene. Men jeg har en kamerat har kjøpt denne viften til en xp cpu og etter å ha hørt den synes jeg ikke det var særlig stille. ( han har chieftec miditower med 340w psu og wd 80gb hd. dette høres omtrent ikke sammenlignet med viften synes jeg. )

     

    Det gjør ingenting om cpu viften koster litt mere bare den er stille.

    Er det noe som kan gjøres med f.eks den taisolen eller andre vifter for å gjøre dem stillere....?

     

    Ellers tar jeg imot tips til kjøp av en stillegående pc.

  13. Er det nødvendig med kjølepasta viss en ikke skal overklokke? Jeg skal bestille en XP 1600+ og muligens en Taisol CGK760092 cpu vifte.

    Har dere forresten tips til andre vifter som bråker mindre. (En kamerat har nettopp kjøpt denne viften og den var ikke særlig stille, synes jeg. Overdøvet både hd og psu vifte).

    Har tenkt å bestille alt fra Datorbutikken, men de har ikke særlig stort utvalg av Socket A vifter....

     

     

    Håper på gode tips...

  14. Har noen tips på stille, men brukbare kabinett vifter? Hvor mange rpm bør en kabinett vifte "ha"? Har sett att rpm varierer voldsomt (dBA varierer tilsvarende..!).

     

    Bør en ha kabinett vifte® til AMD prosessorer?

    Hvor mangen bør en ha? En foran og en bak? Flere? Innsug foran og ut bak....(filter på viften foran?)

×
×
  • Opprett ny...