Jump to content

Groovy Gorilla

Medlemmer
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

462 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prioriteringsrekkefølgen: 1. Beboere i sykehjem og utvalgte helsepersonellgrupper 2. Alder 85 år og eldre og utvalgte helsepersonellgrupper 3. Alder 75-84 år 4. Alder 65-74 år OG personer mellom 18 og 64 år med disse sykdommene/tilstandene: organtransplantasjon immunsvikt hematologisk kreftsykdom siste fem år annen aktiv kreftsykdom, pågående eller nylig avsluttet behandling mot kreft (spesielt immundempende behandling, strålebehandling mot lungene eller cellegift) nevrologiske sykdommer eller muskelsykdommer som medfører nedsatt hostekraft eller lungefunksjon kroniske nyresykdom eller betydelig nedsatt nyrefunksjon 5. Alder 55-64 år med disse sykdommene/tilstandene: Kronisk leversykdom eller betydelig nedsatt leverfunksjon Immundempende behandling ved autoimmune sykdommer Diabetes Kronisk lungesykdom (annet enn velregulert astma) Fedme med kroppsmasseindeks (KMI på ≥ 35 kg/m2 eller høyere) Demens Kroniske hjerte- og karsykdommer (med unntak av høyt blodtrykk) Hjerneslag Annen alvorlig og/eller kronisk sykdom som ikke er nevnt i listen over kan også gi økt risiko for alvorlig sykdom og død av covid-19. Dette vurderes individuelt av lege. 6. Alder 45-54 år med de samme sykdommer/ tilstander som er listet opp i pkt. 5 7. Alder 18-44 år med de samme sykdommer/ tilstander som er listet opp i pkt. 5 8. Alder 55-64 år 9. Alder 45-54 år
 2. Enig. Itillegg må de på sykehjem bruke munnbind og slutte med å spre covid-19 for deretter å nekte pårørende besøksrett og skylde på dem for smittespredning. Når de vaksinerer folk over 80 som skal mest sannsynlig dø innen 2 til 8 uker uansett så vil de dø av vaksinen akkurat slik de ville gjort ved en mild influensa eller forkjølelse.
 3. Det er ikke noe opp-ned på en AP9 boks. https://www.elektroimportoren.no/koblingsboks-ip65-ap9-hvit/1241010/Product.html
 4. Covid-19 smitte betyr ikke sykehusinnleggelse. Slutt å overdramatiser. De fleste blir ikke spesielt syke.
 5. Portforbud eller ikke, reise eller bli. Det er de som følger smittevern og ikke mingler med masse folk som ikke blir smittet. Folk som allerede driter i smittevern, bryter karantene og drar på fester vil fortsette som før. Vi som leverer i barnehagen og går på jobb 7-8 tiden, henter i bhg og drar hjem 16-17 og blir hjemme til neste dag får flere restriksjoner. Glad jeg har unger i bhg og ikke i skolen
 6. Hvem er idioten? De som sitter hjemme i drittværet, er misunnelig og grinete på bloggere eller bloggerne som koser seg i et varmt land? Idiotene sitter nok med nisselua godt trekt nedover ørene 🤣 Hadde jeg hatt råd og mulighet til å ta 14 dagers karantene hadde jeg dratt i går.
 7. Følger ikke med på bloggere. Skulle ønske det fantes en ad blocker for alt influencer dritt i avisene. Frarådes, ikke ulovlig. Hva som er nødvendig er opptil den reisende, ikke staten. Folk er bare misunnelig, ikke noe annet.
 8. Ja. Akkurat. Bortkastet overformynderi. Er portforbud for de som treffer en venn eller to for en gåtur i måneskinn eller en som plutselig blir sulten og vil ha take away? Samme med det jækla overformynderiet ved inn og ut reise. Det blir importert smitte fra besøkende arbeidskraft men skikkelig folk som følger smittevern og har hytte eller campingvogn i Sverige/Danmark kan ikke dra en tur uten å måtte tilbringe 2 uker i karantene.
 9. Har disse bloggerne brutt smittevern regler? Det er ikke ulovlig å reise. Har de overholdt karantene reglene? Hvis de har gjort alt riktig så er det du som er idioten.
 10. Hvordan hjelper portforbud? Smitter virus mer eller mindre på bestemte tidspunkt i døgnet? Ser noen europeiske land har portforbud mellom åtte-ni til seks på morgenen eller lignende. Hvordan hjelper dette? Hvor er det mest smitte og hvor kommer den fra? En god del importsmitte fra utenlandskarbeidskraft og festglade folk som driver i smittevern. Så har vi de ansatte i helsevesenet som smitter og dreper eldre mennesker på sykehjem etc uten munnbind påbud. Hvor mange blir smittet av å handle melk og brød på butikken? Svært få til null.
 11. Hvite? Svarte? Hva faen! Vi er i Norge, ikke USA!!!! I Norge er man enten nordmann eller utlending, uansett farge. Hvis du er blå er du mest sannsynlig en smurf og havner dessverre utenfor. Dessverre går store andeler av befolkningens skattepenger til søppel. Sånn er det når man har yrkespolitikere som mingler med artister, skuespillere, kjendiser og kulturhorer. Er drittlei høyresiden, er drittlei venstresiden, er drittlei populister...
 12. Du ser med en gang at elektrikeren som har gjort dette er en idiot. Null interesse for faget. 3 kabler inn en boks og det ser slik ut. Hullet som går inn i siden er ikke utført med noe rundt, ser ut som det er utført med flat skrujern. Vanskelig å se, men jeg tviler at utsparringen til dreneringshullet er fjernet. Kabel i toppen, ikke lurt, men fullt mulig hvis alt er gjort riktig. Dårlig utført jobb, men elektriker er ikke skyld i dårlig produserte markiser. Ta et bilde der vi får se en meter utenfor boksen. Ser ut som dårlig kabelføring også.
 13. Vasen kan være designet og laget av en ansatt i det firmaet som lager de 3d printerne. Ikke sikkert den ligger ute på nettet. Du får lage en selv.
 14. Ønsker du å tilbringe 14 dager i karantene etter hver eneste utenlandstur/ferie for alltid? Ikke noe jeg ønsker. Til våren drar jeg og kommer ikke til å sitte hjemme i karantene når jeg kommer hjem. Kan godt teste meg, men noe karantene kan Erna og Bent drite i!
×
×
 • Create New...