Jump to content

DiskusDød

Medlemmer
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

346 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men jeg kan dra til Oslo. Ingen karantene etter en tur til Oslo. Kan dra med meg smitte til fylket og kommunene jeg bor og jobber i etter en tur i rødefargede Oslo.
 2. Er det innafor å dra til Strømstad uten å være i karentene nå?
 3. Dere som nevner på sende bort ungene for å få egentid kan ikke ha unger. Man må først trives med å være sammen med barna sine før man sender de bort. Å ha noen dager fri og så å få ungene tilbake vil bare forsterke følelsene med å mistrives. Jeg og samboeren har hatt et døgn uten unger på over 3 år nå. Vi har ingen som kan passe dem. Trives med å være sammen med ungene er viktigst. Dette er ikke lett hvis man har masse kule interesser som aldri blir noe av pga ungene. Legg ALT på pause i noen få år. Jeg har ikke klart det. Og har vært og kan bli irritert pga for lite egentid med mine interesser eller ting som jeg vil gjøre rundt i huset. Men det er ikke mange år igjen så ser jeg ikke ungene mine så mye for da er de ute med kamerater etc. Da får jeg masse tid meg selv.
 4. Lol. Kunne nesten ha skrevet dette selv. Ikke finn deg hobbyer som ungene ikke kan ta del i, da blir det værre. Jeg har kuttet ut mine hobbyer og begynte med Lego(Technic). Jeg bygger og guttene leker og så fikser jeg det de ødelegger.
 5. Norge og USA er på to forskjellige poler. Norge er dugnad og solidaritet. USA er me, we og mo-mo-mo money... more money... I USA blir sykepleiere sendt hjem når det er lite å gjøre. Uten lønn. De må betale for arbeidslær og vaske det hjemme. Sykehusene gjør masse unødvendig for å få inn mer penger per pasient fra forsikringsselskapene. Prisen for en CT eller MR er idiotisk. Prisen for legemidler er helt vanvittig for det er ingen som presser ned prisene.
 6. Litt over 30% skatt. På penger som allerede er skattet mange ganger. Husk at ved tap vil fradrag ha samme prosent. 1mill. i tap = 300.000kr i fradrag. Det er ikke mulig å bekjempe fattigdom ved å øke skatter mot de som har mer. Dette er farlig ideologi som kommer fra Audun Lysbakken.
 7. Hvis du hadde vært en "millinær" og ikke hadde noe inntekt, ville du ha betalt skatt da? Hvis ja, hvorfor? Du vinner 30 mill. i Lotto og setter de inn på sparekonto. Du får ca. 500.000kr i renter hvert år(lav rente nå). Da betaler du 341.000kr i skatt på dette, formueskatt og skatt på innskuddsrenter Men ingen trygdeavgift, dette må betales utenom. Vet dere hvem som syter mest om skatt og avgifter? Folk med null peiling og hull i lommeboka.
 8. Det er maks 46% inntektskatt i Norge. 46% er fra 3-4-5mill og oppover. En som tjener 1mill. betaler 33,3% skatt. En som tjener 300.000 betaler 20% skatt. De fleste land har MVA. Våre naboland har alle 25% og 24%. Du kan velge å ikke kjøpe masse dritt og da betaler du ikke MVA. En milliardær betaler mer skatt på ett år enn det du gjør hele livet + foreldrene dine, ungene dine, onkler og tanter osv. Hva? En milliardær betaler sikkert mer MVA enn en liten by i løpet av et år. Mer penger = mer kjøpekraft = mer MVA. Skatteåret 2018; Røkke betalte like mye skatt som 1700 av oss med underkant av 500k i årsinntekt. Det er hans personlige skatte ytelse. Hvor mye skatt og MVA kommer inn til staten i form av alt han eier og driver? Trygdeavgift: En som tjener 250.000 betaler 20.500kr og en som tjener 1mill. betaler 82.000kr. Hvem trur du bruker velferden mest av disse to? https://www.smartepenger.no/skatt/646-skatt-pa-lonnsinntekt
 9. Vi har progressivt skattesystem i Norge. En som tjener 300.000kr betaler ca. 20% og en som tjener 900.000kr betaler ca. 32%. Høyere skatt på kapitalgevinst. Synes den er høy nok. Jeg har skattet av penger jeg investerer og så skal jeg betale enda mer skatt på den lille gevinsten jeg får bare for at du ikke liker at Spetalen, Røkke og Co tjener flere hundre millioner? Trinnskatt på kaptitalgevinst og utbytte som vi har på vanlig inntekt? Kanskje? Da får kanskje småsparere litt mer igjen... og de rike betaler mer enn vanlige folk. Lønninger over en million? Er ikke 1/3 og mer av inntekten nok? 1mill. 33,3% i skatt 2mill. 39,8% i skatt 46% i skatt er maks. Ifjor da skatteoppgjøret kom ut regnet jeg ut at en av disse rikingene, Røkke eller en annen, betalte like mye skatt som over 1700 av meg. Hvem vil det hjelpe om denne rikingen betalte like mye skatt som 2500 eller 4000 skattebetalere som meg? Ingen! Avgifter: Har kan det gjøres mye. Avgiftene bør ned for å redusere handelslekkasje. Avgifter på alt annet enn tobakk bør ned. Å forandre skattesystemet vil ikke hjelpe de fattige. De fleste er frivillig fattig pga latskap og dumskap.
 10. Sammenligner du en tid der det var stor usikkerhet med dagens situasjon der vi vet mer etter snart 5 måneder med dette? Så du vil sette nordmenn som har vært på ferie i karantene? Hva med de som er på ferie i Norge? Hva med alle som kommer fra EU land og inn til Norge på ferie? Kom hjem i natt og på ferga var det dansker, tyskere, nordmenn og flere andre EU-borgere på vei hjem eller i starten av norgesferien deres.
 11. Ikke begynn å "terminere" med loddebolt og teip. Bruk wago 221 klemmer. Har lampene kopp så benytt disse til skjøting. Elektroimportøren har pmh 3x1 og minikanal.
 12. https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/
 13. Både jeg og flere andre norske elektrikere rister på hodet når vi ser populære folk på YT styre med det elektriske anlegget sitt. Norge har mye gammeldagse elektriske anlegg, reglene er langt fra gammeldags. Hvis TS flytter inn i et gammelt nabolag der flere hus fortsatt har UZ elementer og TS lager en jordfeil vil den forplante seg videre. Neste tulling som lager en jordfeil kan ha fatale konsekvenser. Dette har skjedd. En eksisterende jordfeil i nabolaget. En huseier monterte terrasse varmer og lagde jordfeil. Kona døde i dusjen.
 14. Regner med at det er nedhengte lamper?? Slike som har en kopp i toppen der man henger lampen i en krok? Bruk lampett ledning og limekanal fra stikk til første lampe og videre til neste osv... Skrur du en plafond e.l. opp i taket er dette fast installasjon og lampett ledning skal ikke benyttes.
 15. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/qLGMoE/rasisme-sak-i-elverum-har-vekket-oppsikt-dette-sier-familiene LOL Her ser man tydelig at den hvite familien er "white trash".
×
×
 • Create New...