Jump to content

DiskusDød

Medlemmer
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

298 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kunne brukt pengene på to par skikkelige gode sko istedet for dette tullet!
 2. Fikk forskudd på feriepengene i mars. Satt over halvparten inn i fond og aksjer, solgte meg ut nå og fikk ca. 6500kr i gevinst som jeg satt rett inn inn i index fond. I dag fikk jeg vite at det blir ferie i Danmark så det passet meget bra. 😀
 3. Det er risikoen du tar ved å handle fra utlandet. Er det noe krav at selger tar kostnadene for returen? Hvilket land har du kjøpt fra? Du kan ikke tvinge nettbutikker i utlandet å følge norske forbrukerettigheter.
 4. Hadde det bare vært sånn. Dette blir en blaff i vinden. Million døde? Nei, skulle vært milliard. Covits-19
 5. Takk. Vi i privat sektor må jobbe for at slike mennesker som dette skal få bonusene sine: https://www.nettavisen.no/okonomi/her-er-kommuneledelsen-som-gir-seg-selv-ekstra-overtid-i-korona-dugnaden/3423972867.html Da kan man ikke ligge hjemme å dra seg på statens bekostning. Man må yte, ikke ligge hjemme å syte.
 6. Hvorfor? Har ikke hysteriet, Erna og alle gjort nok skade? Jeg dro på jobb fordi jeg var friskmeldt. Erna, og "16.00 panelet" bestemte ikke det. Negativ = friskmeldt.
 7. Jeg var hjemme en uke pga hosting og ga legen klar beskjed at jeg måtte testes. Ikke pga at jeg trudde jeg hadde Covid-19 men pga at jeg ville tilbake til jobb. Man kan ikke sitte hjemme med litt hosting, noe som kan vare i flere uker. Har sett folk sykle og gå tur med munnbind, hysteri! Gå rundt med munnbind når det ikke er folk i nærheten og de er ute i friskluft Trur politikere og FHI har bodd i en bunkers siden 12. mars. De har null peiling på hvordan det virkelige livet er. Alt er nesten normalt og har vært det lenge. Folk shopper og 1-2 meters avstand? Hahaha... Den hva god. Butikkansatte med hansker som ikke blir byttet, har "kjeftet" på flere. Svineri! Slik jeg ser det så er Norge friskmeldt. Det har vært ganske normalt lenge nå.
 8. Det virker som om noen trur virkelig at installatør kommer innom jobbene til elektrikeren og sjekker om det er forskriftsmessig utført Det skjer ikke. Installatøren har null peiling på hva som skjer utenfor kontoret sitt. Er det ikke bare skattbart når man utfører sitt profesjonelle yrke hjemme hos seg selv? Hvis en tømrer bygger hus/hytte til seg selv må h*n skatte av arbeid utført? Husker jeg leste om en tømrer som bygde hytte for en god del år siden som måtte ut med 120k i ekstra skatt. Det er en måte for akademikere, byråkrater og politikere å presse hodet til vanlig arbeidsfolk ned i dritten der de mener vi hører hjemme. Det finne sikkert plenty av mindre firmaer med en installatør som godkjenner anlegget for en konvolutt med 20 laken. En bedre deal er å ha en god avtale med intstallatør før man starter; du handler alt av elektro materiell gjennom installatør, avtaler med montøren hvordan røranlegg skal se ut, få montøren til å koble alt når anlegget er klar for komplettering og tilslutt tar montøren sluttkontroll og skriver samsvar etc.
 9. Blir dette en Android One telefon? Alt annet enn tilnærmet ren Android er søppel.
 10. Hvor mye er det snakk om? 500k? 1mill? Må være en del siden du tok deg bryet med å selge. Spesielt siden du ikke begynte å kjøpe deg inn da det var lavt. Har ikke de fleste markedene hentes seg inn igjen ganske bra?
 11. Det er ingen som får virus av å spise flaggermus. Hvis noen med Coronavirus e.l. hoster på maten din rett før du skal spise itillegg til at du tar kjøttstykket inntil nesen din og sniffer så kna du muligens bli smittet. Vi er ett land, ikke land bestående av mange stater. Du ferdes hvor du vil. Hvis Damnark åpner opp til sommeren så drar jeg og familien dit uansett hva Erna dikterer. Hold avstand og vask hendene. Munnbind får deg til å se syk ut, og jeg tenker ikke bare på virus syk Ble testet forrige uke. Negativ, akkurat som alle de andre 99% av testede i kommunen jeg bor i(1t unna Oslo).
 12. 1.9% er effektiv rente. Alle de andre bankene opererer med nominell rente. Sbanken har fast pris. Det du ser det betaler du. Jeg betaler heller mer i rente enn å ha SP1/DNB etc. og må punge ut 50kr i termingebyr for å få lov til å betale ned på boliglånet. Fastrente er noe jeg aldri prøver igjen. Men 2.3% i 10 år er fristende for noen som ønsker forutsigbarhet. Jeg nøyer meg med 1.9% og renteutgifter på 700kr/mnd.
 13. La skylda på vaping helt til influensa sesongen kom? Har dampet i flere år. Jeg damper ikke THC og vitamin E acetat, kun VG, PG, Nic og smak. https://www.helsebiblioteket.no/forgiftninger/aktuelt-arkiv/lungeskader-etter-bruk-av-e-sigaretter
×
×
 • Create New...