Jump to content

DiskusDød

Medlemmer
 • Content Count

  588
 • Joined

Community Reputation

247 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har sett at flere her inne som er ivrig "Corona-fans" poster videoer av denne briten. Har nå sett kjapt gjennom alle videoene fra 6. mars til i dag og Norge er nevnt en gang; som smittekilden til en i Polen. Hvis dere er så opptatt av denne Youtuberen og Corona hvorfor skriver dere ikke e-post til han? F.eks. om de store forandringene i restriksjoner fra myndighetene. I begynnelsen var Norge på topp i antall smittede per innbygger der de fleste kom fra Italia og Østerrike. osv, osv, osv...
 2. https://prisguiden.no/ Trur ikke vi er i en slik krise at vi må 3d printe utstyr. 3d printet utstyr er til engangsbruk.
 3. Russefeiring blir mest sannsynlig avlyst/redusert. Nasjonaldagen kan vi også droppe.
 4. Folk som bor i byer/bydeler med stor andel blokkleiligheter har lettere for å samles, trur jeg. Jeg bor i en by på ca. 20.000 Bor i rekkehusleilighet i et borettslag med kun eneboliger rundt og et kort steinkast fra skogen. Vi tar med ungene inn i skogen istedet for å sette seg inn i bilen. Vi har planer om å tilbringe påsken i den lille skogen. Har ikke sett spesielt mange ute her hvor jeg bor. Har vært på butikken, på Elkjøp og vært innom nabobyen. Svært lite mennesker ute generelt. Mulig dette snur snart når folk er lei. Hadde det ikke vært for at jeg har familie så kunne jeg ha holdt meg inne i flere måneder. Har sikkert 50 filmer, flere TV serier og 20 spill som jeg vil komme meg gjennom i tillegg til hobbyer; Arduino, Raspberry Pi, Linux, 6 3d printere og mye mer.
 5. Har sett at folk samles i marka, på IKEA og på bussen.Har ikke sett at foreldrene tar med ungene til lekeplasser og fotballbaner. Her jeg bor er foreldrene veldig forsiktig. Greit, han er ikke en barnløs idiot, kun idiot. Nå etter 2 uker ser jeg unger jeg ellers ikke ser i nabolaget begynne å henge ute. De kjeder seg og etterhvert vil de samle seg i større grupper og da vil skole stengingen være bortkastet.
 6. Har to gutter på 2 og 4. Skal jeg finne et bambusrør å slå de med? Og befolkningen i Japan sliter ikke med stress og mye selvmord? Du er en av dem som ønsker at Norge skal bli noe annet enn norsk. Da synes jeg at du heller skal flytte enn å tvinge oss nordmenn inn i din ideologi. Dra til Sverige. Samme mynt? Har ikke nevnt deg bortsett at jeg antok at du var barnløs. Du mener jeg dytter barna mine vekk og ikke skulle hatt barn i det hele tatt fordi jeg vil at barnehagene skal åpne etter påske. Jeg kan være usmakelig, enkelt, jeg er en hestkuk😎
 7. Dessverre er ikke alle bloggere, interiør designere.... Jeg er håndverker.
 8. Det er et problem nå. Vi som kan jobbe får ikke jobbet pga stengte barnehager. Hvis dette fortsetter etter påske vil småbarnsforeldre ta denne såkalte dugnaden.
 9. Det kan være slitsomt, men også litt gøy. Barn skal aktiveres og har det best med andre barn, ikke sammen med foreldrene 24/7. Jeg har tapt 13.000kr i inntekt de siste 7 dagene. Har vært syk i 2 dager og passet barn i 5 dager. Har ikke noe krav på sykepenger eller omsorgspenger. Jeg er ikke alene om dette.
 10. 10-11 uker for de i 5. klasse og oppover. 13 uker for alle i barnehager og på sfo. Vi har nettopp ferdig med uke nr 2 og du mener det er null problem å forlenge med opptil 13 uker? Hater du barn? Hvorfor ikke bare spraye ned hele landet med VX nervegass, da slipper vi å bli smittet av Corona.
 11. Såpass ja. Du tyr til fornærmelser mot person og samtidig som du tydelig synliggjør dine leseferdigheter og forståelse. Du vet veldig godt at skoleferien er 2 måneder, godt for deg. Send de virusbefengte ungene dine på landet til besteforeldrene. Så bra dere kan sende ungene deres bort. Jeg skrev at skoleferien IKKE er 2 måneder slik som du tror, for veldig mange er ungene i barnehagen eller SFO mens foreldrene jobber. De fleste har 3 uker sommerferie, da må ungene som er for små til å ta vare på seg selv ha et tilbud. Jeg snakker ikke sommerskole for slike "begavede" barn som du har. Skolefritidsordningen er ikke sommerskole. Jeg vet ikke om noen som har sendt ungene sine på sommerskole, bortsett fra deg, var det en jugend aktig skole du sendte de på? Koranskole kanskje? Hvor har du det fra at jeg tror det er obligatorisk skole på sommeren? Jeg skrev tydelig SFO og barnehage, alder fra 1 år til trinn 4. Nå betaler jeg over 6000kr/mnd for barn i barnehagen/sfo. Mens jeg jobber er de der og blir hentet når jeg ferdig på jobb. Jeg dytter de ikke vekk. De blir hentet hver eneste dag. Du dytter ungene dine på jugendskole og skrøpelige besteforeldrer, ikke jeg. Ikke prosjekter dine problemer og mangler over på andre. Det er ikke min feil at dine unger heller vil tilbringe tid på sommerskole og hos besteforeldrene sine enn med deg. Hvordan skal vanlige folk få ting til å gå rundt hvis myndighetene fortsetter å stenge barnehager og sfo etter påske? Jeg håper jeg blir permittert, eneste mulighet jeg har for å samtidig kunne passe på ungene og få inntekt.
 12. Helsepersonell har allerede barn i skole og barnehage. Hvis ikke barnehagene og skoletrinn 1-4 inkl. SFO åpner etter påske blir det krise. Du vet at barn fra 1 år t.o.m. 4. klasse er i barnehage og SFO, sommerferien er kun 3 uker, fellesferien. Det er ikke 2 måneder sommferie slik du tror. Du har ikke barn, har du? De fleste som bryter restriksjonene til myndighetene er barnløse idioter.
 13. Fortsetter å spare, har t.o.m. satt inn litt ekstra i fondet jeg sparer i. Har KLP Aksjeglobal index V, vanvittig hvor mye verdiene spretter og ned. Begynte på nytt fond i dag, Sbanken framgang sammen. Noe dyrt i forhold til index fond, men kommer ikke til å sparer så mye her. Første innskudd på 3000kr og 300kr hver 14. dag. Kjøpte aksjer for første gang i dag. 107 andeler i Sbanken. Overrasket hvor kjapp hele prosessen var. Gikk ikke lange tiden fra jeg bestilte til jeg eide aksjer. Litt gøy. Nå har jeg andeler i min favoritt bank 😀😀
 14. Sbanken satt ned renta øyeblikkelig etter andre rentenedsettelsen. Gikk fra 2,75 eff. till 2,25 eff. Blir satt ned til 2 eff. fra 30. april. Er fornøyd med det. Sparer 2-300kr/mnd. Skal kjøpe aksjer i Sbanken for disse pengene 😀
×
×
 • Create New...