Gå til innhold

2.5L

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2.5L

  1. Samme hvor jeg forhører meg blir jeg sett på som en idiot når jeg ønsker stillegående laptop til gaming. Som om dette er helt umulig

    Løsningen ble en Lenovo Ideapad Gaming med RTX3050.

    Denne er så godt som lydløs når jeg bruker den til vanlige oppgaver. Dette jeg var ute etter.

    Viftene later til å være veldig godt utviklet og lager lite lyd.

    Videoredigering og enkle spill som CS:GO tar den lett uten at en hører viftene i det hele tatt. På nyere spill høres viftene, men med et behagelig støynivå/ lydbilde.

    Ideapad Gaming var noe Noe helt annet enn både MSI, ASUS TUF og ACER Nitro - som høres ut som jet-motorer fra sekundet du starter PC-en for første gang. 

    Takk for meg og godt nytt år!

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. sedsberg skrev (17 timer siden):

    Du har funnet ut hvorfor man har stasjonære PC-er. Laptopper har problemer med kjøling. Samme med små mini-PCer/NUC-er. Går ytelsen opp må man ha kraftige vifter for å få nok kjøling. Det er rett og slett ikke plass til store kjøleribber og vifter med stor diameter.

    Takk for svar.  

     

    Er forsåvidt inneforstått med dette. Når det er sagt så sitter jeg her med min nye laptop da det er dette som passer til mine behov.

    Lurte da på om det er noen som har noen tips om en bærbar PC med dedikert grafikk som støyer mindre?

    Den jeg har nå bråker som et uvær i det jeg ÅPNER et eldre spill, selv i silence-modus. Så jeg kan ikke se at det er direkte kobla opp mot varmgang heller.

    Jeg vet det er store forskjeller fra maskin til maskin (merke til merke) her, selv om gaming-laptops generelt har det med å være støyete av grunnene som nevnes over. 

    Er det slik at en Lenovo/ HP med et greit grafikkort og vil være stillere enn "hardbarka" gaming-laptops som Asus Rog / Tuf / Acer Predator og MSI og lignende?

     

    Takk igjen!🙏

  3. Hei!

    Har sarte ører og ny PC.

    PC-en, i ASUS TUF-serien (intel i5, nvidia 1650) svarer perfekt til mine behov. Men - den støyer noe helt forferdelig. Har skrudd ned max CPU-bruk til 98% og forsøkt whisper-mode slik at den blir litt mindre hissig på viftene. Men problemet er der fortsatt, viftene er generelt høylytte, og selv på "idle" eller under lettere oppgaver har den et statisk ganske høyt lydnivå. Nok til at det plager meg. En ting er at det bråker litt ved gaming eller tung video-redigering, men blir for mye. 

    Har slitt med dette tidligere også. Er nå i tvil om jeg skal bytte den inn eller beholde den. Dette avhenger jo av om det faktisk er mulig å få tak i noe som ikke har så mye viftelyd men som kan spilles / redigeres litt med. For meg er det øra som er problemet, så kan ikke overdøve det med høy lyd i headsett .

    Er alle gaming laptops støyete?

    Noen tips? Takk!

     

     

  4. Leter febrilsk etter et sted som selger fine gaveesker. Sånn elegant i skinn, gjerne med flere rom og lignende. Alt jeg finner er enten pappesker eller designer vin-bokser til 3000,-. 

     

     

    Ute etter noe som er skikkelig fint, kanskje kvadratisk, 30 brei og 15-20 høy. Med noen form for låsemekanisme så den kan brukes igjen, gjerne med rominndeler.

    Kan være typ skattekiste eller boks, synes mange større smykkeskrin ser fine ut men har jo litt ræva rominndeling..

     

    Poenget er at det skal være stilfullt og annerledes samt at boksen kan brukes igjen.

    Noen tips? Takk!

  5. Hei!

     

    Dere som har erfaring med flere forskjellige dekk, gjerne lavprofil. Jeg ønsker å høre hvilket av dekkene dere har kjørt med som er de mest støysvake. Sliter med ømfintlig hørsel og dette er naturligvis en utfordring med lav-profil dekk...

    Ønsker å høre deres erfaringer da oppgitte verdier ikke har noe å si ute på grov norsk asfalt:)

  6. Takk for svar!

     

    Har nå testet med ny antenne og også testet i annen bil. Har kun testet med den typen som skal vindumonteres.

     

    Imidlertid har jeg konkludert med at spilleren, da mer spesifikt dab-tuner eller lignende er defekt. Da jeg for første gang koblet i spilleren og prøvde dab, fikk jeg ikke signal, men fikk opp feilmelding og beskjeden "No signal". Jeg prøvemonterte, og fikk inn mange forskjellige kanaler og tenkte at "yes, det funka". Når jeg etter denne gangen har forsøkt så har den bare blitt stående å "søke" i flere timer, uavhengig av hva slags antenne som er koblet til eller om det har vært koblet til antenne i det hele tatt. Har også prøvd i flere biler, den ene var også cabriolet uten taket på, så kan vel utelukke alt annet enn selve radioen. Synes det ville vært logisk med utdatert firmware som årsak, men har nå oppdatert til nyere versjon for 2. gang uten hell. Siden den fungerer bra ellers så skal jeg legge den ut for salg som fungerende radio uten DAB, og bite i det sure eplet og kjøpe ny spiller..

  7. Hola!

     

     

    Kjøpte meg nylig en 2-din DAB-spiller til bilen. Valget ble en Pioneer AVH X3500DAB, brukt fra Finn for den nette sum av 1500,-

    Problemet med å kjøpe slike ting brukt er risikoen for at de ikke fungerer som de skal. Derfor var det første jeg gjorde å koble den til og forsikre meg om at alt fungerte, og det gjorde den, til og med DAB+. Blid og fornøyd gikk jeg og hentet meg en Carlsberg og startet monteringen (litt jobb grunnet kronglete tilgang bak -  mye plastikk i veien, ledninger som skal dras hit og dit, samt en billig Ebay-ramme med dårlig passform). 

    Halvveis ned i ølen var radioen installert og jeg tenkte at jeg skulle høre litt radio til den var tom. Dette var dog ikke spilleren enig i. Når jeg nå prøver å oppdatere kanallista, blir den stående på loading-skjermen, og der trives den.

     

    post-416780-0-28730000-1495542206_thumb.jpg

     

    Beklager sidelengs bilde, men slik er i alle fall skjermen den blir stående på..

     

    Har prøvd å la den surre for seg selv i 4 timer, men ingenting skjer.

    Det forblir slik uavhengig av hva slags antenne som er koblet til, eller om det er antenne der i det hele tatt. Jeg har prøvd å reboote og resette 100 ganger, samt oppdatere firmware. Også dette uten hell.  

     

    Noen som har forslag til hva som kan være galt? Kan dette være forårsaket av et kabelbrudd / en dårlig kobling? Selv tviler jeg på det, men dersom noen har troen så får jeg gå over kablene en gang til. Hva ellers kan det være? Slik jeg ser det er det ikke særlig mer jeg kan gjøre. Har lite lyst til å kaste den da spilleren fungerer utmerket på alle områder, riktig nok uten om DAB, som jo er grunnen til at jeg kjøpte akkurat denne. 

  8. Om du har absolutt øvre grense på 1700 så er jo det litt synd, men jeg anbefaler å ta en titt på finn etter noe fra HPI/Traxxas. Evt er siste utvei Maverick som det linkes til over her. Et lite hakk bedre enn HSP og BSD osv

  9. Styr unna BSD og annen billigdrit! Det har du igjen for senere. Går heller for en Traxxas Rustler eller HPI E-firestorm med børstemotor. Da får du i det minste kvalitet. 4x4 til den prisen blir nok vanskelig å få til

  10. Jeg vet ikke om dette gjelder for mange andre, men det har iallefall blitt sånn for meg at jeg får meg mange fiender når jeg begynner å snakke varmt om fyrverkeri. Av både dyreeiere/forkjempere og lettskremte idioter som skal bestemme hva jeg bruker pengene mine på.

    Jeg liker å tenne på store deler av fyrverkeriet fra 18:00-20:00 for så å spise nyttårsmåltid med et par øl til maten og smelle opp et finalebatteri og se på alt annet ved 24tiden.

    Men jeg mister liksom litt gnisten når naboene år etter år klager fordi jeg skremmer rotta deres eller de kommer ut av rytmen.

     

    Takk for meg

    • Liker 3
  11. Så hva er å anbefale da?

    jeg kvir meg litt for å kjøpe Gaming-PC. Da det er dette jeg har fra før (kosta 10k for et par år siden). Den har nå blitt treg og bråker noe helt forferdelig.

    Joda, gaming laptops har vel kraftigere vifter, men når disse PCene først blir brukt skikkelig og viftene går på høyt RPM ser jeg for meg at denne lyden er 10 ganger verre enn på en litt kraftig KONTOR-PC? Men så var det å finne en fornuftig priset med greit grafikkort også..

    Hvordan er det å handle laptop brukt?

  12. Hei!

     

    Jeg er student og har en 2 år gammel MSI PC

    som jeg ikke klarer å bruke lengre grunnet helt sinnsykt støynivå fra viftene. Jeg har noe ømfintlig hørsel og ønsker noe stillegående.

    Finnes det en ganske rimelig bærbar PC som kan kjøre Photoshop og grafikkmessig relativt enkle spill som World of Warcraft med tilnærmet 0 viftestøy?

×
×
  • Opprett ny...