Gå til innhold

D64

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D64

  1. Er det kun jeg som mener det er rart dette ikke gjelder andre enn huawei?

    Hva med alle andre bedrifter fra Kina?

    Så vidt jeg vet er det "loven" i Kina som Trump er så redd for, og den måtte vel alle kinesiske firma følge likt med huawei?

     

    Dette må da utgjøre ganske mange produkter, og en komplett stans for handel mellom Kina og USA?

     

    Huawei sammarbeider med myndighetene og militære. Det kan ha noe å si? Hvorfor skulle Trump være redd loven i Kina?

     

    Kina har allerede lagt hindringer i veien for Apple på det Kinesiske markedet, så det er ikke så veldig synd på dem, er det?

    Kina kan ikke takle en fullstending stans i handelen med USA, på samme måte som USA lett kan takle det.

  2. USA har ikke noe Kina vil ha..

    Og denne handels-lekkasjen kan løses ved at Amerikanske selskaper flytter produksjonen tilbake til Amerika..

     

    Det er akkurat det som skjer nå, det er derfor arbeidsledigheten går ned i USA fra måned til måned. Foxconn som har de største fabrikker i Kina bygger nå nye fabrikker i Vietnam, India og... USA. (foxconn produserer blant annet mobiler for Xiaomi, Apple, Nokia, Playstation, Nintendo osv)

  3. Dette blir spennende fremover hva vil Kina svare med? eksportnekt av alt som er produsert i Kina til USA?  Jeg har ikke sett noe bevis for sikkerhetsvakheter og så mye fokus som er satt på dette i det siste tviler jeg sterkt på at ingen land av funnet noe. 

     

    Jeg heller i mot dette er et sjakkstrekk i et spill, om det er for å beskytte USA sine handelsinteresser eller kjøpe Ericsson osv tid for 5G som Huawei ar kommet mye lenger med Huawei eier også veldig mange av kritiske 5G patenter som kan skape store kluss for resten av verden.  

     

    Det ville vært en gavepakke til Trump, om Kina svarte med en eksportnekt :)

    huawei er skummel med deres sammarbeid med mundighetene og militære i Kina, men meg bekjent er det ikke fremlagt noe beviser mot Huawei enda.

    Dette er fremme nå for å presse Kina til forhandlingsbordet tror jeg. Kina må akseptere rettferdig handel som andre land.

  4. "EU kutter drastisk i bruken av olje innen 2050, og trolig er dette en utvikling vi vil se i mange land, også utenfor Europa."

     

    Skal EU klare å kutte ut olje og gass ot erstatte dette med noe annet, så må de teppe-legge Europa med vindmøller og bygge atomkraftverk, alternativt kullkraftverk. Noe som ikke akkurat er mer miljøvennlig.

     

    "Sannsynligheten er stor for at det blir priskrig med OPEC før 2050, og det som i dag er store inntekter kan fort bli tapsprosjekt."

     

    Oljen blir aldri byttet ut med vindkraft, noe enhver ser. Og det er tvertimot mangel på olje og gass i fremtiden som kan bli et problem.

     

    "Signalene har vært der lenge, men i Norge nekter vi å innse realitetene og fortsetter med oljeleting som om ingen ting er forandret."

     

    Ja, hvorfor ikke? Norge har bygget opp landet ved hjelp av olje og gass, og alt vi pumper opp blir til kroner i statskassen. Noe vi ikke ville hatt om vi skulle satset på annet tull. Man hører liksom aldri noen vettuge forslag på hva som Norge skal tjene penger på i fremtiden, kun at alt blir så fantastisk hvis vi bestemmer oss for å slutte å tjene så pokkers mye penger på olje og gass. Vi kan ikke alle leve av å klippe håret av hverandre?

     

    "Hvorfor bruke 50 mrd./år på å lete etter olje når den likevel ikke kan pumpes opp?"

     

    Fordi den KAN pumpes opp, og de få milliarder vi har investert kommer tilbake på så kort tid, at det ville vært idiotisk å ikke investert når risikoen for tap er så utrolig lav.

     

    "Fokus på olje og gass har gjort at vi er kommet i en tvangssituasjon, hvor vi blir mer eller mindre presset til å bygge ned naturen vår med vindturbiner."

     

    Du motsier deg selv? Nå klager du på at fokus på olje og gass gjør at vi blir presset til å bygge ned naturen med vindturbiner? UTEN olje og gass, så MÅ vi forsøple naturen med vindturbiner.

     

    "Her sitter vi med en enorm oljeformue og spekulerer i aksjer på verdens børser, i stedet for å bruke mer av pengene her hjemme for å skape nye arbeidsplasser."

     

    Ææ, en olje formue som er kommet takket være olje og gass som du i fremtiden ikke vil ha, og det vi har investert på børser gjør at vi kan bruke overskuddet det gir i statsbudsjettet? Og med penger i statsbudsjettet kan en skape arbeidsplasser.

     

    "Bankene hadde små skrupler med å rane statskassene for 400 mrd., og når norske politikere gir skattelette til kapitalistene i håp om at de til gjengjeld skaffer oss jobber, er det ganske naivt."

     

    vel, nå er det faktisk det kapitalister gjør da. De skaper arbeidsplasser. Når de betaler mindre skatt, så har de mer penger til å skape arbeidsplasser for vet du. Se på USA etter at Trump kom til makten. Det skapes arbeidsplasser som aldri før. takket være skattelette. Mener du at vi skal bygge flere taps prosjekt som staten står bak?

     

    "Skal vi få arbeidsplasser må vi ta grep selv, og både penger og arbeidsoppgaver har vi."

     

    Ja, penger har vi, pga vi var såpass forutseende at vi satset på olje og gass.

     

    "Olje og gass er på vei ut, og fornybar energi og mat fra havet er de nye næringene."

     

    Dream on. Olje kommer til å forbli, og særlig nå ettersom flere og flere land legger ned atomkraftverk. Mat fra havet har vi alltid satset på, så det er ikke noe nytt. Spørsmålet er bare om det er vettugd å kutte ut vår største næring for så å tro at vår nest største næring skulle klare å erstatte den. Ikke mye logisk.

  5.  

    Med minnekortleser. Spis den Apple

     

    Er dette fortsatt en greie, er det ikke mange produsenter nå på Android sida også som leverer telefoner uten støtte for minnekort?

     

    Når jeg hadde s7 tror jeg det var, så var det bare stress å ha minnekort i forbindelse med apper, laste tider etc

     

    Forstod det når telefoner hadde 8gb lagring, men nå er det jo fort 128gb, og da lurer jeg fælt hva folk har på telefonen som tar så stor plass.

    Joda, telefoner uten minnekort støtte finnes det selvsagt, men en android eier kan velge ¨kjøpe en mobil som har støtte også. Stikkordet er altså... velge.

    • Liker 6
  6. Så mange cores drar man bare nytte av for ganske spesialisert programvare og spesielle oppgaver.

     

    Det er ytelse per tråd som bestemmer hvor fort mange spill går, og hvor rask browseren er etc - altså mesteparten av tiden.

     

    Også hvor mange tråder en kan benytte naturligvis. Ettersom mange kjerner blir mer og mer vanlig, så må en regne med at også spill fremover vil benytte dette mer effektivt.

    • Liker 1
  7. Kommer veldig an på HVOR MYE de sensurerer.

    I Norge sensureres overgrepsbilder og slikt.

    I Kina sensureres ytringsfriheten.

    Selv Ole Brumm blir sensurert på grunn av av lederen for kommunistpartiet likner på ham.

     

    Hvem skal sette grensene for sensur? I Europa og USA så skal Facebook og Google sensurere det de mener er "fake news". Altså, de som feks mener at innvandring ikke fører noe godt med seg. (det må jo være fake news ikke sant)?

     

    Selv er jeg mot alle former for sensur, så sant det ikke oppfordres til vold og kriminalitet.

  8. Jeg ringte tilbake, og det er jeg glad for! Nå har jeg fått meg verdens deiligste kjæreste, som også er stinn i penger, og hun kommer hit på besøk til helgen.

    Jeg måtte bare betale flybillettene til 100000,- da hun hadde problemer med VISA-kortet sitt, men skulle betale meg tilbake det dobbelte :)

     

    Kjekt at du har funnet deg en skikkelig dame. Hva er vel 100.000 da?

    • Liker 3
  9. Alt oppstyret rundt AI i 2017 høres veldig ut som alt snakket om flyvende biler på 80-tallet.

     

    Det finnes allerede i dag programvare som koder for deg (i varierende kvalitet). Hvis AI i fremtiden kan lage feilfri programvare, så kan vel AI gjøre det meste vi mennesker kaller kontorjobb?

     

    Hva skal vi gjøre da? Jobbe i kassa på Rema?

     

    Rema blir ganske sikkert automatisert også. Jordbærplukkere i Polen vil det sikkert være brukt for?

    Hvis bedrifter blir kvitt mye av kontorjobbene, så vil de bedre sin konkurranseevne.

×
×
  • Opprett ny...