Jump to content

alpha547

Medlemmer
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

22 :)
  1. Har Arlo baby-cam, og er en av de dårligste jeg har testet, mye pga. programvare/app. Til tross for gode test-resultater rundt om på nettet. 1: Du kan kun være innlogget et sted. Når du tar opp iPad eller logger inn på PC, så blir du logget ut fra andre enheter. De påstår at dette er sikkerhet, men det tar lang nok til før du blir logget ut, til at du rekker å opprette en ny administrator-konto ? 2: Rett som det er, får jeg beskjed om at grensen for antall pålogget er nådd, selv om jeg bare har en fast enhet som er pålogget nå. Ble paranoid, byttet passord, osv... Men har konkludert med at det er en bug. 3: Web-løsningen bruker flash som det nevnes. 4: Kamerabilde i app henger ofte. Bruker lang tid på å koble seg opp, osv... Har nå 8 kamera på Ubiquiti, som er helt annen kvalitet + lokal lagring. Har ikke regnet pris på Arlo sin løsning, men når jeg skulle gå for et merke, så regnet jeg på bl.a. Nest og Ring (antar at Arlo ligger i samme priskategori). Disse kom ut på 21.392 kr og 16.964 for mitt oppsett (over 3 år). Ubiquiti med G3 kamera kom på 8.889 kr (inkl. Cloud key, men ikke PoE-adapter og nettverkskabel). Litt ekstra jobb med å dra kabel, men fordel med at jeg slipper å ødelegge WiFi hjemme på at kamera skal streame Full HD/4K opp til skyen i enhver tid.
  2. Føler ikke helt kildene til statistikken er representativ for overskriften... "Årets vanskeligste språk" kunne ha passet like bra til denne statistikken/kildene ?
  3. Hva de bruker har jeg ikke peiling på, han nevnte bare at ambulansen hadde kjørt feil dit pga. Google maps. Statens Kartverk er riktig. Kan være et enkelttilfelle (teknisk feil) hvor ansatte har brukt mobiltelefon, ikke vet jeg ?
  4. Rørvikveien 544, Stadsbygd er et lite forsamlingshus hvor jeg bor. Tydeligvis peker alle nummer på Rørvikveien, som er 1,3 mil lang, til samme hus. Spurte han som bodde akkurat der om han fikk mye besøk... Joda, han fikk hele tiden besøk av håndverkere, ambulanser og det som var ? Ellers eksisterer ikke min adresse i Google maps i det hele tatt, den gaten er vel 2-3 km lang. Var kanskje en av de siste som fikk adresse etter kravet kom, men det er jo 2-3 år siden. De er jo lagt inn av kartverket i kommunen. Det betyr vel at det går noen år mellom hver gang Google oppdaterer adressene sine - eller så får de adressene fra en eller annen dårlig tredjepart. Alle andre karttjenester fungerer fint, både små og store karttilbydere. Dette skapte problemer for Spotify Family. Fikk ikke verifisert at vi bodde på samme plass. Etter mye klaging frem og tilbake med Spotify support, fikk jeg nesten beskjed om å flytte eller dra til et sted som eksisterte i Google maps for å verifisere mitt hjem, noe som strider litt mot poenget. Har prøvd å sendt inn henvendelser til Google på dette flere ganger, men de har vel en eller annen automatisk tjeneste som går, hvor de ikke endrer mye kode pga. noen få adresser i Norge. Konklusjonen min er i alle fall enkel, ikke bruk Google maps om du ønsker å finne frem ?
×
×
  • Create New...