Gå til innhold

implex

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av implex

  1. ahh... leve ngt !

    Er så glad jeg ikke har en useriøs ISP levrandør, som ikke klarer å gi speed nok.. Ligger aldri under 300 kb ned, fra noe p2p nettverk.. Samtdig er det greit å kunne uppe 70 kb om det trengs. Desverre er det sånn at ikke alle kan få NGT, akuratt som meg selv, som egentlig vil ha brebåndsbolaget`s 10/10 mb linje. Men har vel ingen grunn til å klage, når jeg ser hvor mye mange andre sliter. Håper det retter seg for dere ;)

  2. Vel, forsikring er greit det.. men her følger elkjøps sin forsikringsprosess:

     

    9.mars - jeg leverer min nokia 6510 som er knust etter et sinnsykt smell i døra, og knust mobil i frakken.. ( "kom tilbake om 2 uker ")

     

    ca 1.april - er på elkjøp, dem kan ikke finne igjen mobilen min, og jeg er ute av systemet dems ( kom tilbake om 1 uke )

     

    ca 8.april - Tilbake på elkjøp, har nok engang kjempa meg fram til telefon avdelingen. denna gangen hadde jeg lært av mine feil, å handla med dagbladet/vg og 1.5 ltr cola for å korte ned ventetida.. Telefon er borte, jeg blir beskyldt for å aldri ha levert den, selv med vitner å skreven kvittering.. ( kom tilbake om en uke

     

    ca 20.april - blir oppringt av elkjøp, som lurer på om jeg har telefonen hjemme

     

    ca 30.april - er på elkjøp, litt mer enn middels forbanna.. så fort jeg fyra meg opp, fant de telefonen i systemet, men jeg får beskjed om at jeg ikke har levert telefonen hos de før den 28.april og at jeg husker feil.. den er IKKE levert før, for her gjør vi ingen feil, er svaret . ( kom tilbake om ei uke )

     

    ca 5.mai,- er en tur på elkjøp, telefon er borte igjen, jeg er også sletta fra systemet på dataen.. jeg hadde vist ikke forsikring, selv om jeg 3 ganger før har vist gyldig kvitering om kjøp av mobil og forsikring.. ( telefon skal snart sendes inn på nytt, er klar om en uke )

     

    ca 2 uker etterpå- er på elkjøp igjen, nok engang er jeg ute av systemet, å telefon, saken min og generelt alt er borte.. jeg sier jeg skjønner at feil kan skje, men at det når har gått 10 uker å at jeg snart forventer resultater.. ( kom tilbake om 2 uker - eller nei, vi ringer deg.. helt sikkert.. ikke noe problem )

     

    Tidlig Juli - Tja, snart 2 mnd siden jeg var på elkjøp sist.. Ser jeg nærmer meg, da jeg ser en endeløs kø som står og venter uten å få hjelp.. Etter å ha venta omkring en time, for jeg beskjed om at jeg ikke er kunde/eller i systemet.. at jeg ikke hadde en forsikringsak liggende hos de.. Da jeg sprakk mentalt i vinkel, lagde litt dårlig reklame og nevnte navnet på eieren av butikken å at jeg hadde snakket med han om saken 2 ganger, fant de meg med engang, men ingen ting kunne ordnes om jeg ikke dro fra butikken.. for nå hadde de ikke passordet til maskinen i data/teleavdeling .. jeg sa det var greit, at jeg skulle komme tilbake dagen etter.. ( elkjøp, ingen problem, nå er vi i mål har fiksa det, kom i mårra du, nei foresten vi ringer deg klokka 10.00 )

     

    dagen etter ca 12.30 .. - Hei, det gjaldt den telefon fra 09.mars.. nok engang var det problemer med å finne meg, men etter mange forsøk fikk jeg svar at jeg kunne velge meg en ny telefon, siden de hadde brukt så lang tid.. noe jeg regna med, hos oss ( i min bedrift ), tilbyr vi kunden noen nytt, om varen er mer enn 24 timer forsinka.. Men når jeg skal det, får jeg beskjed om at det kan jeg ikke.. " hos elkjøp går alt så etter boka " <- hvem bok .. ;=) .. men jeg fikk beskjed om å vente (30min) i butikken.. etter det, kom personen tilbake, å sa at telefonen min var blitt liggende så lenge, at jeg skulle få ny.. Men kunne ikke si noe om telefonen, så jeg trur de bare har mista den..

    Jeg har nå fått valget om å få en telefon til 1 kr, noe jeg ikke er så keen på, ettersom jeg mener de har behandla meg serdeles tregt, å vist lite initiativ på å løse saken.. derfor ville jeg heller kjøpe en dyrere telefon, selvsagt tilbydde jeg meg å betale mellomlegget, noe som de ikke godtok.. Så

     

    Nå sitter jeg her å vurderer hva jeg skal, men trur jeg skal benytte meg av 30 dagers full returrett.. ettersom jeg har abm, på telefonen, skal jeg kreve at kviteringen står " uten abm" , og at den virkelige prisen syns på kvitteringa.. ( da stiger jo prisen som kjent ) .. deretter skal jeg spasere inn igjen, å bytte inn varen min, som jeg har krav på.. da kan de enten det, eller gi meg tilbake min ødelagte telefon.. som faktisk er min vare enda.. men om de ikke kan det, noe de ikke kan, siden de har rota bort telefonen å prøvd å komme seg unna, må jeg få penger igjen..

    Da skal jeg rett ned på nærmeste mobil butikk, å kjøpe meg den telefonen jeg vil, selv om det koster meg mye penger.. elkjøp, den trygghetsgarantien deres kan dere trøkke opp der sola aldri skinner med en totempælma på 4 mtr..

     

    Det beste er at elkjøp alltid skal ringe, men ikke gjør det.. det fører til at jeg må møte opp for å få tak i de folkene jeg må snakke med.. de jobber som regel, samtidig som meg, så jeg har måtte ta meg fri fra jobben 2-3 ganger.. med timeslønn, og den velkjente elkjøp køen, har det kostet meg fort vekk 700-800 kroner.. men det værste er å bli beskyldt for å stå der å ljuge flere ganger, når jeg har vitner å deres egne kviteringer.. Jeg hadde blitt flau, om jeg jobber der, å så den samme kunden måtte komme tilbake 19 uker på rad, å spørre etter telefonen hans.. en av unnskyldningen var som kjent at de ikke hadde passordet til datamaskinen på mobil avdeling.. det var bare en i hele butikken som hadde det, å han var på ferie.. hmm... vell... bra planlagt elkjøp, å hvordan hadde det seg sånn at mange før meg, og etter meg fikk sjekke sine saker ? .. Å hvorfor " løste " alt seg på dagen, da jeg nevnte navnet på han som eide den elkjøp avdelingen, og sa at jeg hadde diskutert saken min med han, da han hadde vært på jobben min både fredag og lørdag.. den mandagen , da jeg nevne navnet hans og sa hva sa til meg . " du nekter å gå ut før du har fått ny telefon, hils dem fra meg, å si at dette ahr tat altfor lang tid, det skal ta maks 3 uker, ellers skal du ha ny telefon" ... da fikk de orden i sakene..

     

    vel.. gidder ikke hisse meg opp, føler at elkjøp graver si egen grav, uten at jeg skal fyre opp noe mere enn det jeg allerede har gjort..

     

     

     

     

     

    :thumbup: det er bare lissom blitt en komisk hendelse ut av alt..

  3. I dag, 19 ( !! ) uker etter jeg leverte min Nokia 6510 telefon på Elkjøp, fikk jeg krangla meg fram til en ny telefon.. Men, jeg har fått beskjed om at jeg må ta til takke med en 3200, og at det " overhodet ikke er mulig å betale et mellomlegg for en ny telefon ".. Jeg bare lurer på om noen andre har fått ødelagt en 6510, i det siste, og om noen av dere har fått noe annet enn 3200..

     

    Det er ikke fordi jeg vil ha en spesiell telefon, men vil helst ikke ha nokia( mine 3 siste har bare dødd ut ) , iallefall ikke en telefon som jeg pr. dags dato ikke har sett blitt brukt av annet enn 14 år gamle jenter... Jeg fikk heller ikke noe gjennomslag for kompensasjon, selv om det tok 19 uker, har kosta meg flere hundre kroner i bensin, å har måtte ta meg fri fra jobben for at de skulle klare å komme med et svar til meg, for dem ringer aldri som avtalt. du må oppsøke dem før 16.00.. De sier at det skal ta ca 14 dager, men etter 8 uker, påstod de at jeg ikke hadde levert telefonen ( selv om jeg hadde skrifitlig kvitering på at den var levert, å flere vitner ) , å de kan ikke den dag i dag fortelle meg om de har rota bort telefonen min, eller om den faktisk har vært inne til reperasjon..

     

    Men, unasett, elkjøp har i allefall ikke styrka sitt merkenavn i mine øyne..

    Så alt jeg vil, er å få en telefon jeg liker, komme meg så langt vekk fra elkjøp, å aldri mer setta mine bein innafor den sjappa`s vegger igjen.. :no:

  4. Så ut som bildene var tatt av en bavian på syretrip som hang ut av sidedøra på en semitrailer i 140 km, på dumpete vei og at du hadde parcinson lite.. mao, de var litt uklare.. men ellers må en vil si at det er en start, og at de neste kabinetta som du lager helt sikkert blir bra.. etterhvert som interessen stiger, så kan du ta deg bedre tid, kjøpe inn litt mer " utradisjonelt " moddeutstyr å være litt kreativ, så du ikke bare kommer opp med utstyr som andre har laget før deg..

  5. Jeg har sett mye stygge kabinett i mitt liv, men det må ha vært et av de aller styggeste.. skjønner ikke at folk vil seg sjøl så vondt, men det er deres valg.. Finns masse kabinetter som ikke koster så mange kronene mer, som er bedre til modding, ser bedre ut, har større potensiale.. dere sier at det er plass til mange 80mm vifter.. jeg har sjøl 10*250mm vifter... først da begynner vi å snakke plass, 80 mm vifter er jo ingen ting..

  6. .. Var nesten ingen grove hendelser der, men så kommer jeg fra en relativt sjuk clan.. Anyway, vi var på lan, da en av de som var der, kom drita full hjem på kvelden. Vi la han på ei seng, bar han ut i regn/sludd, å lot han ligge ute fra 02.00 til 09.00 .. Personen dro på seg dobbel lungebetenelse med lett koldbrann i lungeregion og andre skader. Det endte med at samltig av maskinen våre blei demontert, å store deler av utstyret solgt..

     

    Men da vi hadde krig inne i lan lokalet med raketter og annet fyrverkei var nok det beste, selv om lite kan måle seg da en mann blei dratt ned trappa i beina, så han slo høl i hue som trengte 14 sting for å tette igjen.. Du skal ei cheate i compen! ..

  7. jepp, hadde akuratt smelt sammen en liten lan pc, da det ikke starta.. Vel, da problema starta. Jeg har Et EPox-8KRAi hovedkort, som jeg har en Athlon XP2500 på. Hver gang jeg starter maskin så er det akuratt som om psu stopper etter 0,5 sekunder.

     

    Jeg har deretter byttet PSU, ram, skjermkort, cpu.. Alle de andre delene fra en annen maskin, men da skjer samme feil igjen. Har også testet bare hovedkort og cpu, men står noe uten noen ide om hva som kan væra galt. Har følelesen at komplett har sendt meg et DOA hovedkort for andre gang.

     

    Flott om noen har samme hovedkort, eller bare har noen tips om hva som kan være galt

     

     

    Om jeg la posten feil. så sorry.. så i etterkant at det var ( overklokking )

  8. Det tar ca 10 min og bygge en PC fra bunnen av. Et HK settes enkelt på plass i løpet av 3 min, så akuratt innsparinga på tid i bygge fasen, er vel litt drøyt og bruke som et argument.. Tross alt skal den kanskje brukes 18-24 mnd etterpå, og da tror jeg ikke 5 min har så mye og si..

     

    Derimot som lan PC, glimrende.. :D

  9. Ahaha.. Ingen som hjelper han fordi han skreiv med caps, hmm... Ja, samma som og si : " nei afrika, dere får ikke hjelp, fordi dere sendte spørsmål om mat og fredsoldater med store bokstaver .. fy fy "

     

    Jeg kan ikke hjelpe deg noe særlig, selv om jeg vil, så du må nok bare bytte til små bokstaver, så får du hjelp...

×
×
  • Opprett ny...