Gå til innhold

derox

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av derox

  1. Hei!

    Har noen kamera jeg vil få tilgang til via mobilapp. Disse kameraene er på et nettverk under en 4G router med dynamisk offentlig ip.

     

    Appen trenger jo en statisk adresse, og jeg lurte på om det finnes noen smarte triks, som f.eks å få et sub-domene på ett av mine domener til å peke mot routerens offentlige ip?

     

    Takk for alle innspill :)

  2. Hei!

    Takk for svar. nja... til en viss grad gjør det det. Men måten programmet håndterer adressene i lister virker noe halvferdig, man kan ikke og det er utrolig tungvindt at det ikke kan åpne vcf-filer uten å måtte gå via verktøy, importer og at man kan kun hente en av gangen. hvis man har 1.000 vcf filer så tar det veldig lang tid. det var da også et viktig kriterie jeg glemte å nevne

  3. Hei! Sliter med å finne ut av følgende problem.

     

    Jeg har A som er en 20x20 matrise og c som er en kollonne med 20 rader.

    Jeg har regnet ut b = A*c', og nå vil jeg finne c ved hjelp av A og b, tenkte at det var logisk å ta b'/A, men det gikk ikke som ventet...

    Stemmer det at du har b = Ac, der b og c er vektorer? I så fall er c = A-1b, altså ganger du fra venstre med den inverse av matrisen A. Med MATLAB-syntaks:

     

    >> c = inv(A)*b;

     

    Åjsann, takker for svar. Fikk hjelp av en kar her i går natt, han sa at jeg kunne ta

    s = [A b]

    t = rref(s)

    c = t(:, 21)

     

    Men jeg skal gjøre et forsøk på det du sa :)

    Takker!

  4. Hei! Sliter med å finne ut av følgende problem.

     

    Jeg har A som er en 20x20 matrise og c som er en kollonne med 20 rader.

    Jeg har regnet ut b = A*c', og nå vil jeg finne c ved hjelp av A og b, tenkte at det var logisk å ta b'/A, men det gikk ikke som ventet...

  5. Hei, bor på et studentkollektiv med 10 studenter. Her har vi ganske god linje, har vært oppe i hastigheter på 4 megabyte sek. Vi lurte på å kjøpe oss en ruter da man kun har plass til en mac adresse per boenhet, mens de fleste av oss har mer en et produkt som skal opp på nett... først og fremst trenger vi en god ruter som kan levere signal over to etasjer i et uisolert trehus. Vil helst ha raskt signal også :) tenkte oss et sted i prisklassen 5-600 kr... er det for lite?

  6. Hei!

     

    Jeg hadde en Acer laptop inne til reperasjon for et overopphetingsproblem for mindre enn et år siden. Nå er den mye værre enn før jeg sendte den inn for et år siden. Fordi om maskinen er nå litt over 2 år gammel, regner man ikke ny garantiperiode på den feilen jeg nevnte fra datoen den ble reparert?

     

    Takker for svar på forhånd!

  7. Hei!

     

    Vi er en gruppe som skal skrive et omlag 25 siders notat om hvordan informasjons\kommunikasjonsteknologien har utviklet seg og i tillegg hva den har betydd for bedrifter, internt og eksternt sett. I den anledning lurte jeg på om noen av dere vet om noen gode artikler, eller kanskje til og med hele nettsider som omhandler noe om dette? Hadde blitt kjempeglad for et par linker.

     

    (eksempler er da e-post, faks, sms, morse??, m.m.)

     

    Takk på forhånd :w00t:

  8. Hei, takk for mye bra info her. Sett at jeg nå fikk lyst til å begi meg ut på tur med Visual Web Developer 2005 Express, hvor ville det beste stedet være å begynne? Jeg har kikket litt på MS sine sider, men de pirker liksom bare litt borti her og der føler jeg. Finnes det noen sider hvor de har steg for steg tutorials og går igjennom programmet og f.kes VB?

  9. Heisann! I dag er det som jeg har lagt merke til et nærmest endeløst utvalg av språk, programmer og metoder når det gjelder det å "mekke hjemmeside". Selv har jeg lekt meg litt med TISIP sin bok webprogrammering i php, og lagt noen hallskeive sider som det aldri har blitt noe ut av. Jeg er som dere skjønner kun en hobbyprogrammerer og sikter ikke mot de store høyder, om dere tar metaforen =) og lurer på:

     

    Hva er det som er fordeler og ulemper med ASP kontra PHP?

    Er monodevelop ca likt Visual Web Developer 2005 Express?

     

    Og mens jeg er så godt i gang, siden man kan bruke VB til både web programmering, scripting og programutvikling, for ikke å glemme macroutvikling i Office, faktisk både MSOffice og OpenOffice - er det noen argumenter mot å lære seg det framfor C#, javascript, og et eller annet annet programutviklingsspråk (C++, pascal osv.)?

    Ikke glem at jeg ikke skal noe mer enn å lage enkle nyhetssider og sannsynligvis kanskje noen sider til småbedrifter som kun skal ha litt informasjon og et kontaktskjema.

     

    Til slutt, kunne noen kort sagt litt om Ruby on rails?

     

    Tusen takk!

×
×
  • Opprett ny...