Jump to content

Per Ivar Strømhylden

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)
 1. Hva med å knuse vinduet? Og åpne døren med innvendig døråpner? Eller ble det for varmt? I såfall var'n dau allerede!
 2. Vi får 160 kroner i matpenger etter 10 timers arbeid, så 160 kroner for hver 4. time etter det. Beskattes Ved reise med overnatting får vi 350 kroner pr.døgn. Beskattes. Kjører vi egen bil, og det må vi, betales 3.85 i km-godtgjørelse pr. km, hvorav 35 øre beskattes. Klag i vei, NITO, det er vi som bygger fantasiene deres! Kranfører!
 3. I tillegg kan SHV reetableres, øyeblikkelig! Gjerne med MTB-ene som også er faset ut. USAs kriger i midt-østen viser med all tydelighet at det hjelper lite bare med soft-ware, man må ha hard-ware også.
 4. Svaret på spørsmålet ditt er: fordi folk har ikke bensinpumper hjemme i oppkjørselen eller garasjen så trenger de bensinstasjoner nært der de bor og jobber. Det trenger ikke elbilister. Bare setter ting litt i perspektiv.. Kanskje, og jeg skyter litt fra hofta her, det er 3,5 MILLIONER fossilbiler i Norge, og 120 tusen e-biler? Og kanskje fordi "vi" har brukt 100 år på å bygge bensinstasjoner, mens el-bilene har blitt populære siste 10-15 av de åra? Ting tar tid å snu.
 5. Jeg kan, med tall fra industrien, ganske sikkert påstå at hørselen er dårligere hos dagens ungdom enn på '70-tallet.
 6. På slutten av 1980-tallet var det store "mangannoduler". Knoller på havbunnen som besto hovedsakelig av mangan, men også andre metaller. Mange planer om hvordan å utvinne disse. Blir det på samme måte med disse undersøkelsene? Kokes bort på en black smoker?
×
×
 • Create New...