Jump to content

Reckless95

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Reckless95

 1. Blir artig hvordan dette utspiller seg, meg og en kompis har vært så gærne at vi reiser ned for å se på. Satser selvfølgelig på at nordmennene her gjør det bra, og om Nordavind og Apeks kan uppe nivået til p kvalifisere seg hadde vært helt rått, og vel realistisk også.
 2. Hei, skjønner den men det passer ikke for resten av oss på foreslått dato eller i helgen egentlig.. Noe annet forslag isåfall?
 3. hey, har adda Ims på steam, regner med at dere fikser server da dere er hjemmelaget? Ta kontakt
 4. Har litt trøbbel med vår atm, kan dere fikse+ folket på laget har sje peng t server før me har fått stipend ser du ;/ me kunne gått popflash då i værste fall? eller e det kansje drid? Kan selvfølgelig prøve vår server, men har hatt litt problemer med at fps på alle dropper så vet ikke helt hva som er problemet. Er jo dere som er "hjemmelag" og egentlig skal stille med server men kan prøve. kan henda me fiksa server 2 sec Ait good shit
 5. Har litt trøbbel med vår atm, kan dere fikse+ folket på laget har sje peng t server før me har fått stipend ser du ;/ me kunne gått popflash då i værste fall? eller e det kansje drid? Kan selvfølgelig prøve vår server, men har hatt litt problemer med at fps på alle dropper så vet ikke helt hva som er problemet. Er jo dere som er "hjemmelag" og egentlig skal stille med server men kan prøve.
 6. yo vi er klare https://steamcommunity.com/profiles/76561198015096517/
 7. vi har en server, men har dessverre ikke anledning til å starte tidligere, en av oss har allerede dårlig tid
 8. nei dessverre, har endel folk vekk fra tastaturet da så det går ikke Okei, har dere kun anledning på torsdag eller? Ja dessverre, vi har lagt opp ukene slik at vi er fri torsdager for telenorliga. Noen av oss har planer de andre kveldene dessverre...
 9. nei dessverre, har endel folk vekk fra tastaturet da så det går ikke
×
×
 • Create New...