Gå til innhold

arnosmith

Medlemmer
  • Innlegg

    839
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnosmith

  1. Småmerkeleg av nesten samtlege av nerdane her inne er over gjennomsnittet i benk, spesielt når dei ikkje har trent.

    ...og hvorfor skulle de som kun klarer 30 kg drite seg ut ved å skrive her?

    Fordi det er lett å lyve på internett.

    Hvor er logikken i den kommentaren?

     

    Din påstand: "Når det er lett å lyve, driter svake mennesker seg gjerne ut på internett."

     

    Kanskje du bør legge vekk tequila-flasken en stund...

  2. Småmerkeleg av nesten samtlege av nerdane her inne er over gjennomsnittet i benk, spesielt når dei ikkje har trent.

    Ikke merkelig i det hele tatt... Vi er tross alt på treningsdelen av et forum, og hvorfor skulle de som kun klarer 30 kg drite seg ut ved å skrive her?

     

    Må jo se på hvilken sammenheng en undersøkelse er tatt i. Småmerkelig at noen i det hele tatt gidder å bruke en hel post på å bemerke det spør du meg :roll:

  3. Jeg har akkurat innstallert 1Gb RAM i Asus a6ja'en min, av RAM-typen som ble anbefalt av Komplett. Den fysiske innstallasjonen gikk fint, og da jeg startet PCen igjen, jobbet den lenge før den startet, og det virket som om den skjønte at jeg hadde innstallert mer RAM. Problemet er bare at når jeg trykker på 'min datamaskin', 'egenskaper' og ser nederst i den boksen som kommer opp, så står det fortsatt at jeg bare har 1Gb RAM.

     

    Hva må jeg gjøre? Jeg har hørt at man kanskje må inn i BIOS, eller noe sånt.

     

    :love:

  4. Hei og hopp!

     

    Skal inn i militæret om fire uker, og trenger desperat hjelp til å ta flere armhevinger, tar seks-sju skikkelige armhevinger på en god dag :blush:, men har ikke lyst til å virke som en idiot når jeg først er der inne...

     

    Så for å formulere dette kort og greit; Hvordan trene seg opp til å ta så mange armhevinger som mulig på så kort tid som mulig?

    Spiller ingen rolle hvor hardt det er... Villig til å gi alt. :)

     

    Et tilleggsspørsmål; Hva annet bør jeg trene på?

  5. To kjappe spørsmål jeg ikke fant entydige svar på gjennom de 48 sidene:

     

    - Hva slags RAM-brikke burde jeg kjøpe? 1Gb? Merke?

    - Hvordan fungerer det dersom man kjøper ekstra batteri? Henger det på utsiden? Er det stort? Hva slags burde jeg velge? Jeg aner virkelig ikke.

     

    Kjøper den så fort noen er hjertevarme nok til å svare! :)

  6. Er De gal Simen? Hvordan i all verden skal en få presset en 2,5" harddisk inn i en mobiltelefon? Denne saken er blitt lagt dårlig fram, De presenterer det som om det faktisk er én liten minnebrikke på 32 GB, men det er egentlig en stor samling av små flash-moduler, som tilsammen(!) blir 32 GB... Bildene De har valgt, som forøvrig ikke har noenting med saken å gjøre, er også veldig misvisende. Denne nyheten har ingenting på amobil sine sider å gjøre.

     

    Lær litt av Håvard, han har tydeligvis gjort leksen sin.

    Hardware.no sin presentasjon av nyheten

  7. Jeg har tenkt til å kjøpe meg en LCD-skjerm og har forstått det slik at Dell UltraSharp 2001FP er et særdeles gunstig kjøp for meg som en relativt lite kresen bruker. Jeg har lett litt rundt, og leste blant annet at det var en forskjell i bildekvalitet avhengig av om man valgte grå eller svart ramme. Er det slik å forstå at grå ramme gir et bedre bilde enn svart? Håper dere kan forklare dette. :p

     

    Og forresten, stemmer det at Midnight Grey er svart, mens Dual Tone er grå?

  8. Tror nok du vil lete lenge etter sponsorer til den saken... Den var jo direkte ulekker å se på. Stikkordene dine var bl.a. Stilrent, men du har sort kasse, kritt hvite drev, og knall røde vifter uten griller... Et annet kriterie var støy. Men du bruker et 6800 kort og en WD hdd. Du kaller det en pyramide, men det er jo en helt vanlig prisme! Funksjonelt? Hele greia er jo èn liten klump med null tilgjengelighet what-so-ever...

     

    Sorry for kritikken, men det måtte bare bli sagt...

×
×
  • Opprett ny...