Gå til innhold

Snorlax10

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snorlax10

  1. Det kommer helt an på hva skaden din er. I utgangspunktet håper jeg du først og fremst har fått en god utredning for ryggen din, du er 17 år og har man ryggsmerter som så ung, så bør man ha fått en skikkelig utrendning, men informasjon om hva du kan gjøre videre. Er det spondylolistese eller spondylolyse?

     

    Hvis du har fått "go" fra legen, fått god informasjon om tilstanden din/årsaken til smertene, så antar jeg at du kan drive med idrett som ikke er like "heftig" som fotball. Yoga er en rolig aktivitet som også skaper mye bevegelse i ryggen, og mobilisering av ryggen er superviktig for å ikke bli helt avstivet. Yoga er en fin sport, ingen stor belastning på rygg, samtidig som man mobiliserer ryggen mye

    Jepp har fått "go". Spiller vanligvis fotball 7-9 ganger i uken og blir derfor mye belastning. Er spondylolyse. 

  2. hei!

     

    Jeg er 17år og spiller aktivt fotball. 6-7 ganger i uken cirka + mye styrke. Akkurat nå har jeg fått vite at jeg har fått en "stressreaksjon" i rygggen (rundt L5) og kan derfor ikke trene fotball samt løping. Skaden kommer av overbelastning og jeg har tidligere hatt tretthetsbrudd i ryggen. Jeg er blitt en stor fan av yoga i senere tid og lurer på om dette kan være bra for ryggen? Er i tillegg ganske stiv så nå som jeg ikke kan trene fotball prøver jeg å gjøre noe med fleksibiliteten min. Så spm mitt er egentlig om vil yoga være hemmende for progresjonen i skaden, eller er det bare bra å kjøre yoga?

    tusen takk for svar!

  3. Vel, jeg kan spørre om det åpenbare: har du sjekket at du har nok bensin i tanken og bensintilførselen ikke er stengt av?

     

    I min amatørperiode klarte jeg å gjøre TO slike bommerter, som resulterte i akkurat det du opplevde der. Har ikke bensinmåler på mopeden, så vet ikke hvor mye bensin som er igjen. Må manuelt sjekke fra tid til annen. Samt det er en knapp som man skrur bensintilførsene av og på. Ene gangen hadde jeg glemt å etterfylle, og andre gangen slå på bensinen.

     

    Verdt å sjekke ut før du gjør drastiske ting. ;)

    Hei takk for svar! Hadde nesten fullt med bensin og hadde nok olje. Er det dessverre så ræva ( hvis jeg ikke blander) på hva forskjellige moped-ord er og har lite kunnskap. Vet derfor ikke hvor jeg har en knapp til bensiltilførsel. Kan hvertfall ikke huske å ha brukt en? som sagt kan det hende jeg blander med noe annet.

  4. Hei, jeg har en peugeot speedfighter som jeg har hatt en god stund nå. Kjørte en lengre tur i dag hvor jeg lå i mellom 50-60km/t da plutselig farten reduserte kraftig på kort tid, uten at jeg slapp på gassen. Jeg svingte inn til siden og lurte på hva i alle dager som hadde skjedd. Det kom ikke noe uvanlige lyder fra mopeden. Jeg ventet en stund før jeg satt den i gang, og fikk kjørt hjem igjen. Prøvde å gasse 3/4 men den gikk ikke noe særlige høyere enn 40km/t. Vet jeg hadde kjørt ganske så lenge og den hadde blitt veldig varm. Har ikke prøvd mopeden siden. Noen som vet hva som har skjedd? Har jeg gjort noe galt?

×
×
  • Opprett ny...