Gå til innhold

ingen navn1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ingen navn1

  1. Slik smerte kan definitivt stamme fra arbeidsulykke og da er det veldig viktig å få dette dokumentert. Og muligens få behandling for skaden. Kan også være noe nevrologisk - og det er greit å få utelukket slike ting. Her på nett blir det bare spekulasjoner og bekymringer :)

     

    Håper du finner ut av saken, og hold oss gjerne oppdatert!

     

    Slik smerte kan definitivt stamme fra arbeidsulykke og da er det veldig viktig å få dette dokumentert. Og muligens få behandling for skaden. Kan også være noe nevrologisk - og det er greit å få utelukket slike ting. Her på nett blir det bare spekulasjoner og bekymringer :)

     

    Håper du finner ut av saken, og hold oss gjerne oppdatert!

    takk for svar:)  alt er dokumentert og har vært hos legen rett etter det skjedde, men han fant ikke noe unormalt. ja får ta det med sjefen :) 

  2. noen som vet hva som kan være problemet ? jeg sliter veldig med å trene venstre del av kroppen. når jeg trener skuldre, gjør det bare vondt i skulderen. hvis jeg trener rygg så kjenner jeg nesten ikke at den blir pumpa. samme er det med bicepsen, tricepsen,leggen og låret. man kan så og si hele venstresiden. tror de smertene begynte å komme etter at jeg klarte å slo meg på jobben.

×
×
  • Opprett ny...