Gå til innhold

Sten H

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sten H

  1. Nuvel, ikke vet jeg men i hele sommer har værmeldingen fortalt om:

    Lettskyet og sol, i realiteten overskyet og regn.

    Sol og fint vær, i realiteten lettskyet og regn.

    Vind, i realiteten vindstille.

    Vindstille, i relaiteten vind.

    Det er stort sett opptil 24 timer feil på tidspunktet for været som var meldt, og været som kom. Man kunne ta seg en gå- eller joggetur og ende opp søkkvåt av regn som skulle kommet om natta osv. I noen tilfeller så viste værmeldingen lettskyet og sol om kvelden. Morgenen etter regnet det, og sjekket man værmeldingen så var den endret til nettopp regn. Så på den måten, er det jo lett å melde været riktig.

  2. "Løfte gaming-kultur". Gaming er å sitte aleine og spille solo eller med andre over nett, eller i et rom med andre og spille på den måten. Det skal ikke gjøres business ut av, det er rekreasjon og moro. Så det er vel ikke så mye å "løfte" enn det er allerede, noe fritt og rekreasjonelt for frie mennesker.

     

    Tanken er vel at de som lager plattformene gamerne spiller på skal gis bedre forhold i Norge. For å gjøre det trenger de flere spillere som ser en mulig karriere i utvikling av nettopp de plattformene. Og her kan en regjering utøve politikk som gir bedre vilkår gjennom utdanningen og statusen til de som spiller.

     

    Tro det eller ei, det sitter ungdom rundt og spiller frem karakterer som de så selger til andre spillere som da slipper å spille dem frem selv. Noe som ellers ville tatt mye tid fra hovedfokuset, nemlig å konkurrere på et høyt nivå.

  3.  

    Ikke dårlig at papirflyet kom seg i lufta...også bare noen år etter f35 som i følge enkelte aldri kom til å komme seg klar av bakken...får se om de klarer å akumulere noen flytimer nå da ?

     

    JAS 39 har varit operativt siden 1996. Dokk helt annen type av flygplane enn JSF F35.

    Grunndesign på skroget ja, men ikke i den konfigurasjonen som den er i nå. Den kom først på 2010 tallet. Og om din påstand var riktig, hvem ville kjøpt et 25 år gammelt konsept?

    • Liker 1
  4.  

    Nøyaktig HVEM skal definere HVA som er hatprat. Dette lukter knebling av meninger lang vei.

    Det er mye som kan identifiseres i hvordan man skriver.

     

    https://www.nrk.no/viten/vil-avslore-overgripere-pa-nett-1.14002040

    Ja, det er et godt eksempel på god bruk av AI. Likevel er det viktig å ha en offentlig og god debatt om hvilket lovverk som skal begrense definisjoner på f.eks hatprat. For eksempel vil de fleste ikke ha et problem med kritikk av ideelle organisasjoner, men for noen kan denne kritikken være støtende og kritikken defineres av dem som hatprat. Om de da ukritisk får bestemme definisjonen på hva som er hatprat, så er vi på farlige veier.

  5. Dette er det minste problemet et autonomt skip har. Når landbasen mister kontakten med skipet, og det vil de på ett eller annet tidspunkt gjøre, så må noen ombord og fikse dette. Alternativt må et vedlikeholds- team være ombord for å sikre driften.

     

    Det er faktisk så enkelt at tekniske innretninger bryter sammen med jevne mellomrom. Uten redundans , og redundans på eventuelle følgefeil, vil skipet være prisgitt mekanikere som kan fikse problemene. Enten er de ombord, eller de må fraktes ut og borde skipet i åpent hav for å fikse dette.

  6. Just det.. vad kan det bero på.. hmmm.. hmmm..

    Fullständigt samvetslösa o totalkorrupta bolag som tjänar grova pengar på att folk är sjuka...

    Jag vet! Vi tar o injicerar deras substanser rakt in i blodomloppet! ..på nyfödda barn dessutom som inte ens har färdigutvecklat immunförsvar.. Vad kan möjligen gå fel..

     

    Tror du bør gjøre bedre undersøkelser på kostnadene med å utvikle medisiner før du klager på priser på medisin. Og injisere deres substanser som du kaller det, er nettopp det som fungerer. Hvordan skulle du ellers klare å bli vaksinert. Og det nyfødte barnet blir ikke vaksinert før immunforsvaret er i stand til å tåle vaksinen. Før det vil uvaksinerte mennesker (vaksine- nektere) være en direkte trussel mot dette nyfødte barnet fordi samfunnet ikke lenger er fullt ut dekket av flokk- immunitet.

     

    Men det er en fin løsning. Vi som skjønner viktigheten av vaksinene kan fortsette som før. Alle som nekter å ta vaksine, kan flytte til et konsentrert område. Dette området bør være relativt flatt og stort. Det må være plass til alle gravlundene de trenger.

    • Liker 3
  7. Kinesiske selskaper har bare en måte å berolige sine handelspartnere og kunder på. Og det er at Kina fjerner lovverket som sier alle kinesiske selskaper er forpliktet til å hjelpe kinesiske myndigheter med etterretning hvis de blir pålagt det. Og det er ingen grunn til å tro at de ikke blir pålagt å gi informasjonen når det passer, fremfor når det er evt tvingende nødvendig.

  8. «kristne ateister»? Er du i det hele tatt klar over hvor selvmotsigende det er?

    Nå manglet setningen et "og" som de fleste fornuftige lesere skjønte.

     

    Nå er det relativt få fanatiske ideologer som tolker koranen.

    Det er ingen fanatiske ideologer som tolker koranen, de gjør nøyaktig det koranen sier de skal gjøre. De som ikke gjør det som koranen sier de skal gjøre er faktisk de som tolker koranen eller velger å ikke følge den slavisk.

     

    De fleste tolker bibelen.

     

    Og heldigvis tolkes bibelen og man drar ut det positive, ellers hadde inkvisisjonen og lignende galskap fortsatt.

     

    Men den lille detaljen at de fleste voldelige fundamentalister er kristne og bor i vesten er ikke så viktig å bry seg om så lenge man kan snakke ned en av verdens største religioner basert på noen ytterst få avvikere i et land langt borte.

     

    Og med den setningen viste du at du ikke kan noe om forholdstall eller denne altomgripende ideologien som påstås å være en religion.
  9.  

    Takstmenn jubler??

    De har mye å feie for egen dør vedrørende troverdighet og tillit.

     

    I dag er ikke «takstmann» en beskyttet tittel. Nå utarbeides det forskrifter til den nye loven, og Huser mener det er positivt at det nå vil bli stilt konkrete krav både til hva tilstandsrapportene skal inneholde, og til hvem som skal få utarbeide disse tilstandsrapportene.

     

     

    Takstmenn kan bli avskiltet

    Den nye loven kan føre til at takstmenn blir avskiltet dersom de ikke har de nødvendige kvalifikasjoner og sertifiseringer.

    De ønsker vel å få ryddet vekk selvstuderte røvere og andre som titulerer seg med "Takstmann" uten å ha nødvendig kompetanse.

    Og med det vil prisene på takseringstjenesten gå til himmels like etter overgangsperioden er over.

×
×
  • Opprett ny...