Jump to content

Sten H

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 :)
 1. Nuvel, ikke vet jeg men i hele sommer har værmeldingen fortalt om: Lettskyet og sol, i realiteten overskyet og regn. Sol og fint vær, i realiteten lettskyet og regn. Vind, i realiteten vindstille. Vindstille, i relaiteten vind. Det er stort sett opptil 24 timer feil på tidspunktet for været som var meldt, og været som kom. Man kunne ta seg en gå- eller joggetur og ende opp søkkvåt av regn som skulle kommet om natta osv. I noen tilfeller så viste værmeldingen lettskyet og sol om kvelden. Morgenen etter regnet det, og sjekket man værmeldingen så var den endret til nettopp regn. Så på den måten, er det jo lett å melde været riktig.
 2. Tanken er vel at de som lager plattformene gamerne spiller på skal gis bedre forhold i Norge. For å gjøre det trenger de flere spillere som ser en mulig karriere i utvikling av nettopp de plattformene. Og her kan en regjering utøve politikk som gir bedre vilkår gjennom utdanningen og statusen til de som spiller. Tro det eller ei, det sitter ungdom rundt og spiller frem karakterer som de så selger til andre spillere som da slipper å spille dem frem selv. Noe som ellers ville tatt mye tid fra hovedfokuset, nemlig å konkurrere på et høyt nivå.
 3. JAS 39 har varit operativt siden 1996. Dokk helt annen type av flygplane enn JSF F35. Grunndesign på skroget ja, men ikke i den konfigurasjonen som den er i nå. Den kom først på 2010 tallet. Og om din påstand var riktig, hvem ville kjøpt et 25 år gammelt konsept?
 4. Det er mye som kan identifiseres i hvordan man skriver. https://www.nrk.no/viten/vil-avslore-overgripere-pa-nett-1.14002040 Ja, det er et godt eksempel på god bruk av AI. Likevel er det viktig å ha en offentlig og god debatt om hvilket lovverk som skal begrense definisjoner på f.eks hatprat. For eksempel vil de fleste ikke ha et problem med kritikk av ideelle organisasjoner, men for noen kan denne kritikken være støtende og kritikken defineres av dem som hatprat. Om de da ukritisk får bestemme definisjonen på hva som er hatprat, så er vi på farlige veier.
 5. Nøyaktig HVEM skal definere HVA som er hatprat. Dette lukter knebling av meninger lang vei.
 6. Dette er det minste problemet et autonomt skip har. Når landbasen mister kontakten med skipet, og det vil de på ett eller annet tidspunkt gjøre, så må noen ombord og fikse dette. Alternativt må et vedlikeholds- team være ombord for å sikre driften. Det er faktisk så enkelt at tekniske innretninger bryter sammen med jevne mellomrom. Uten redundans , og redundans på eventuelle følgefeil, vil skipet være prisgitt mekanikere som kan fikse problemene. Enten er de ombord, eller de må fraktes ut og borde skipet i åpent hav for å fikse dette.
 7. De lakkes i brunt som grunnfarge. Så vil de tilpasses med den camoen de trenger for oppdraget. Men FSK opererer ofte i utlandet, og da er denne grunnfargen et godt utgangspunkt. (Min mening)
 8. Tror du bør gjøre bedre undersøkelser på kostnadene med å utvikle medisiner før du klager på priser på medisin. Og injisere deres substanser som du kaller det, er nettopp det som fungerer. Hvordan skulle du ellers klare å bli vaksinert. Og det nyfødte barnet blir ikke vaksinert før immunforsvaret er i stand til å tåle vaksinen. Før det vil uvaksinerte mennesker (vaksine- nektere) være en direkte trussel mot dette nyfødte barnet fordi samfunnet ikke lenger er fullt ut dekket av flokk- immunitet. Men det er en fin løsning. Vi som skjønner viktigheten av vaksinene kan fortsette som før. Alle som nekter å ta vaksine, kan flytte til et konsentrert område. Dette området bør være relativt flatt og stort. Det må være plass til alle gravlundene de trenger.
 9. Kinesiske selskaper har bare en måte å berolige sine handelspartnere og kunder på. Og det er at Kina fjerner lovverket som sier alle kinesiske selskaper er forpliktet til å hjelpe kinesiske myndigheter med etterretning hvis de blir pålagt det. Og det er ingen grunn til å tro at de ikke blir pålagt å gi informasjonen når det passer, fremfor når det er evt tvingende nødvendig.
×
×
 • Create New...