Jump to content

salve2

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Er klar over det, og har laget en win-oppstart på usb i tilfelle. Men hadde tenkt å forsøke om det startet og så bruke "Aktivere win på nyt etter en endring av maskinvare". Men er ikke sikker på om dette fungere etter en så "omfattende" utskiftning.
 2. Ja, dersom en kjenner en med egnet kompetanse, og ikke minst om en kommer så langt at Teamviewer kan brukes.
 3. Takk, ja helt enig. Men så var det dette med "der og akkurat da".
 4. Før hadde Telenor noe de kalte for "Telenoreksperten". Betaltelefon som en kunne ringe til hvis en trengte hjelp til pc eller mac. Denne er nå nedlagt og jeg lurer på om noen her inne vet om, og har erfaring med, gode alternativer? Nei, jeg har ikke problem akkurat nå. Men jeg skal oppgradere en stasjonær pc fra et AMD-system til Intel, skifte hovedkort, prosessor, ram og skjermkort. Det er lenge side jeg har gjort dette og tenkt det kunne være greit å ha en telefonkontakt i bakhånd.
 5. Takk for alle svar, og en fortsatt god og koronafri påske til alle ?
 6. Takk. Siden det kan bli komplikasjoner med P8702N så har jeg funnet frem en gammel D-link DES-1005D jeg hadde liggende og aldri brukt. Men regner med det er ikke bare plugandpray, men også noe som må settes opp i B818? Har forsøkt å finne noe dokumentasjon på oppsett med B818 og switch, men finner ikke noe brukbart.
 7. Har fått Telenor Huawei B818, men denne har bare to lan-porter. Er det mulig å bruke det gamle modemet Zyxel P8702N sammen med Huawei for å utvide lan-kapasiteten? Og hvordan må det kobles sammen? Eller hvilke andre måter kan man øke lan-kapasiteten på B818?
×
×
 • Create New...