Gå til innhold

Svibe

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svibe

  1. Hva har jeg glemt? Det spiller cd med lyd, men ikke dvd. Lydkort fungerer på alt annet. Har prøvd det meste, tror jeg.

    Dvd film kommer fram med bilde, men kjemisk rensa for lyd..

    Har netopp formatert, og er ganske sikker (men ikke helt) på at den virka før dette.

     

    Noen iderike her?

  2. Har en defekt vannpumpe på en Transit 2.5 td, og vannet spruter antagelig ut av akselen i vannpumpa. Jeg har "nylig" (ca 15000 km siden) skiftet registerreim, bør jeg gjøre det igjen siden den har fått frostvæske på seg? Eller går det bra?

     

    Det er 20 minus, så jeg brenner ikke av lyst til å foreta operasjonen 2 ganger.

  3. Røros, der er det sikkert en haug med seterstuer (litt oppe i fjellet), fullt utsyrt med en masse energi? Hva med å gjøre en avtale med en av eierene? Låne solsellepanelet om vinteren mot f.eks. å gjete litt på sommeren? Mjælke ei ku i ny og ne?

    Alvorlig talt, det ligger mye ubrukt energi i seterstuer. Har selv en seterstue på Gåla, med strøm så det holder. Lett og demontere, men avstanden er jo for lang. Kanskje en ide?

  4. Prøv dette:

    http://www.dpreview.com/reviews/read_opini...0&opinion=12177

     

    Virker for meg med et annet program enn det som fulgte med kameraet.  NED MED MINOLTA kundeservice...

    Takker, skal prøve dette...

     

    (imponert over folk som leser 1 år gamle tråder :D )

    2199826[/snapback]

     

     

    Når man sitter å irriterer seg over Minolta og prøver å finne ut av hva man irriterer seg over er det enkelt.. Bare søk på Minolta Dimage 2300, fint kamera i sin tid, men strømtørst og umulig i XP.. :love:

    Som du sikkert forstår er det et resultat av et søk, ikke nitid leselyst som regjerer.. Festlig nok, nok et år er gått... :!:

  5. :!: Selvsagt har jeg det, men det går jo ikke ann å koble feil..... Kundeservice har jo stengt, og jeg sitter å venter på at de skal åpne for å fortelle meg selvfølgeligheter....

    Jeg er hos min datter, og problemet er at "briiz"-telefonen ikke virker. Hun fikk beskjed om å resette modemet, noe som ikke løste problemet.

    Nå er jeg som far inne i dette uforsåelige bildet.

    Kablene Briiz forteller om er jo greie nettverkskabler? Vanlige grå går like bra som gule og grønne? Ingen kryssede å spore i hennes hjem, bare like kabler i forskjellige farger.

    En annen ting er at skjemaet på briiz.no ikke tar for seg f.eks. splitter, noe jeg oppfatter frustrerende - idet jeg får beskjed om at jeg kobler feil.... (kobler etter skjemaet)

    Bredbåndsleverandør er Nexgentel.

     

    La oss for syn skyld anta at jeg har koblet dette riktig, hva kan være feil?

  6. Fikk ny K700i i dag og skvatt av stolen (puta skled ut under meg). Tastaturet er jo ikke brukbart for en voksen mann, får jo hele greia under tommelen. Ble sittende å pirke med neglen på menyknappen en stund,- dette går ikke. Etter 5 min. hadde min kjære samboer ny telefon..

     

    Har Z600 fra før, og liker den, men bedre kamera og mp3 frister. For ikke å nevne lagringskapasitet, den er jo lattervekkende på Z600.

     

    Ser for meg noe som har lignende tastatur, god skjerm (også størrelse), mp3, megapixel og gode lagringsmuligheter. Skal ikke brukes til spill. Ikke Motorola, da blir jeg bare irritert...

     

    Noen som har noen ide?

  7. Finnes det noe naturlig måte å få i gang fdisk i xp? Har 2 harddisker, den ene som C, den andre som lager. Vil forandre partisjonene på lagerdisken...

    Har WinXP pro, m. s.pack 2.

     

    Emnetittel redigert. "FDISK i XP" er dårlig bruk av emnefeltet. Vennligst ta en titt

    på hva nettiketten sier om dette, og prøv å lage en mer beskrivende emnetittel neste gang. PoleCat.

  8. Tele2 er vel egentlig svensk, men har fått en stor greie i Norge. Jeg har selv Tele2 på fasttelefoni, abb., og 2 mobilabb., og har bare godt å si om Tele2. De bruker "small-bill",-)).

    Poenget er for meg at Telenor i årevis har brukt våre penger, stort sett til å øke appanasjene sine,- konger i arabiske land hadde drept for et navn som "telenor". Telenor har et usynlig monopol, samtidig som de bruker millioner på reklame. Det kan de jo, men hvorfor ikke gjøre mobilbruk billigere??,- selvsagt ved den måten at de har glemt det gamle Televerket som staten sto for,- og dertil lånte et par tusen av alle abb.l.. Kvalmende er det, og Telenor står for dette.

    Det er kvalmende av Telenor å være dyrere enn Tele2!

×
×
  • Opprett ny...