Jump to content

Jens Evensen

Medlemmer
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

28 :)
  1. Det du sier er helt riktig, men i dette tilfellet (CGI) er det altså fast ansatte som må permitteres. Konsulentene som kastes ut kommer i tillegg til disse. Tallene du sikter til i pkt 1 gjelder selvstendige konsulenter som driver eget selskap. Man må skille mellom fast ansatte som leies ut som konsulenter og selvstendig næringsdrivende konsulenter. Jeg ar ikke opplevd i mine 20+ år som fast ansatt utleiekonsulent at det er mindre sikre jobber for fast ansatte konsulenter, men som du sier, må selvstendig næringsdrivende som regel finne seg nye oppdrag når jobben er utført. Det er få som betaler en konsulent time for time for å vente på at det kommer oppgaver.
  2. Hva du har lånt på biblioteket kan indirekte identifisere politisk ståsted, religion eller seksuell legning mm, og faller derfor inn under gruppen av opplysninger som skal skjermes spesielt
  3. Selvsagt er denne installert! I den nåværende situasjonen vil jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe myndighetene å stoppe dette viruset. Når vi vet at vi har kontroll, vil jeg sannsynligvis fjerne denne appen fra telefonen igjen. Jeg tar personvern på alvor, men jeg tar smittevern enda mer alvorlig.
×
×
  • Create New...