Gå til innhold

:-D

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

:-D sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Se mitt svar til Bubba fra 21. februar. «Woke» er ingen verdig kritikk. Ordet er meningsløst. Finn på noe kritikk med substans.
  2. Hei, alle! Ønsker å vite om det er noen som er kjent med om det er kommende treff med kjøretøy i Bergen eller omegn. Har et familiemedlem som er sterkt opptatt av maskiner og kjøretøy. Det ville vært fantastisk å delta på et treff med vedkommende. Derfor ønsker jeg å vite om det planlegges noen slike. Eventuelt hvor man kan finne informasjon om slikt. På forhånd, takk!
  3. Jeg har ikke stort å bidra med i denne tråden, men ønsker å skyte inn at jeg oppfattet at R5 har bedre dynamisk spenn (dynamic range) enn R6. Dette ble vist under fotoredigering da en person fra Pangolin Wildlife Photography hentet ut flere detaljer i de mørke områdene i et fotografi av en elefant i bildene fra et R5 enn R6. Det jeg tok med meg og husker var at R6 har flest megapixler og R5 gjengir mørke bedre. Poenget mitt er at dynamisk spenn hos R5 bør være noe man undersøker dersom man ønsker å ta "natt foto", som du sier. https://www.youtube.com/@PangolinWildlife Jeg lette raskt etter videoen nå uten å finne den, men jeg legger ved lenke til kannalen om noen ønsker å finne videoen. I tillegg er jeg generelt svært fornøyd med videoene fra denne kanalen. De har omgående, men ikke for kompliserte, vurderinger av både proffe- og semi-proffe kamera og objektiver.
  4. Jeg må svare på de to første setningene i bubba477 sin kommentar. I verstefall utrykker brukerne av begrepet "woke" avsky overfor minoritetsgrupper samtidig som de gjemmer seg bak et svada-begrep de selv ikke forstår. Dette på samme tid som noen av dem kritiserer ut-gruppen (som f.eks. "eliten i Hollywood") for bruk av ordet. Hvordan er det enklest å unnslippe med homofil-fiendlige holdninger? Man gjemmer seg bak begrepet "woke-kultur", som jeg nekter å tro at noen faktisk forstår hva de selv mener med, for å signalere at en gitt minoritetsgruppe er uønsket. I bestefall bruker man "woke-begrepet" fordi man ikke forstår hvordan man skal formulere meningene sine. "Woke" blir en benevnelse man bruker på sine (debatt-) motparter for å drive hersketeknikk. Man gir motparten et ullent motiv (woke-"politisk-budskap") uten å ha belegg for å hevde det. Konklusjonen jeg trekker er at episoden var fenomenal. At bubba477 var skuffet på grunn av motstridende forventninger er forståelig. Men at episoden "desverre (er et) uttrykk for "woke" kultur som Hollywood elsker for tiden" og at episoden var en "politisk beskjed" har bubba477 ikke noe som helst belegg for å hevde. Og hvem er forresten "Hollywood" - det er en by?! Å hevde at "Hollywood" jobber i det skjulte for å innføre en ny kultur er rett og slett konspiratorisk. Det er tøys som alle burde slutte med. Jeg gjentar: 1) "Woke-kultur" er tøys. Ingen forstår hva du mener. 2) At to homser er på fjernsynet ditt betyr ikke at du behøver å bli ukomfortabel. 3) Hollywood er en by. Verken et menneske, en gruppering eller en organisasjon. 4) Ellers ok.
×
×
  • Opprett ny...