Jump to content

Øystein Hansen

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)
 1. Er du sikker på at det bare er en handelsunion, gitt de 4 friheter?
 2. "Hendelsen ble oppdaget seks dager senere. Navn, adresse, telefonnummer og spesifisert faktura er berørt. Det fremgår av en avviksmelding til Datatilsynet. Ifølge stikkprøver er det ingenting som tyder på at persondata er kommet på avveie eller blitt misbrukt, opplyser Ice." Persondata er jo da kommet på avveie, eller har Ice en annen definisjon av persondata?
 3. Tja, med solcellepanel og stor batterikapasitet fra brukte elbilbatteri bør forbrukere kunne redusere behovet betraktelig. Om jeg ikke tar helt feil fungerer solcellepanel best ved lave temperaturer. Selv her i Tromsø, med 2 måneders mørketid skal det på grunn av midnattsolsommerstid, være mulig å sterkt redusere kjøp av strøm. Men om det er nok til å bli nettoeksportør TIL kraftselskapene, er jeg usikker på.
 4. Hva med en tinfoilhat, Galasb? https://www.quirkbooks.com/post/worst-case-wednesday-how-make-effective-tinfoil-hat
 5. Hva med de ulike "CERT'ene"? NorCERT er den naturlige overbygningen og de ulike sektorCert'ene (HelseCert, KommuneCERT, KraftCert. FinansCERT m.v.) håndterer de ulike sektorenes behov. Gutta på skauen? Nei, hva skal vi med noen guttespeidere? Det vi trenger i denne situasjonen er deltakerne fra slaget om Narvik, Altabataljonen og Trønderbataljonen
 6. Tenkte det samme Tieto: Public 360 Evry: Ephorte Begge er like ræll, men det er nå det som tilfredsstiller NOARK krav Det fusjonerte selskapet kan kanskje bli nødt til å selge et av produktene?
 7. Jeg synes det faktisk er viktig å vite hva forskjellen ligger i siden Ipad Pro er dobbelt så dyr som ipad. Det er faktisk ikke en detalj...
×
×
 • Create New...