Jump to content

Ray_m

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Har planer om og starte med langsiktig sparing i fond med månedlig sparing og betale inn mer ved korreksjoner. De fondene jeg har sett meg ut er: Storebrand Global Multifaktor 0,75% avgift Klp Aksjeverden Indeks 0,30% avgift Alfred Berg Classic Indeks 0,19% avgift Klp Aksjeverden Indeks er fond til barna ca 7-8 år horisont, de 2 andre er det horisont på 10-20år Hva synes dere om disse valgene?
 2. Ble ikke trukket noe i kjøpsavgift via Nordnet.
 3. Hva mener dere om Forte Trønder? Er høye kostnader,men har gjort det bra.
 4. Får sette alle penga på global da.
 5. Planen var å spare lenger enn 3 år på begge.
 6. Dnb global indeks og Dnb health care er disse en greie fond og starte med?
 7. Er ingen andre globale fond som har mindre forvaltningshonorar på min konto,vet etter og ha sjekket litt så.har storebrand noen som er billigere men de er ikke tilgjenelig for meg,med mindre jeg åpner en konto til. Mener dnb global har 0,31 i forvaltningshonorar,det er mindre enn mange av de andre DnB har,de ligger på 1-2%
 8. Ok,da er det like greit og ha vps konto. Har planer om langsiktig sparing og ikke aksjer da jeg ikke kan noe om det. Takk for informasjon
 9. Jeg har jo ikke peiling på slikt så dine råd er gull værdt for meg,har vps konto via min sparebank og det er det dnb global indeks. Er denne og anbefale? Har lest litt nett at det noen anbefaler zero konto fra Nordnet,vet ikke forskjellen på vps og zero hva anbefaler du?
 10. Noen som har tips om fond til en som vurderer og spare i fond?
 11. Tror ikke det er så stor del av undervisningen. Den du linket til er jo klart mye kraftiger,men skal kun bruke den i skole sammenheng. Spiller aldri,men tror du den jeg linket til er grei nok til skolebruk? Er i7 6500 grei nåkk? Måtte være en pc med veldig god batterikapasitet også.
×
×
 • Create New...