Jump to content

Dan@

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dan@

 1. Hmmm, sjekket nå, men får ikke lastet ned noe..
 2. Hei. Noen som har fått sikkerhetsoppdatering for sept? Har fremdeles bare for aug. Har 20+
 3. Har skjedd etter pie oppdatering. Har til nå fungert å ta av og på Wifi evt oppdatere uten Wifi, men nå fungerer ikke det, ei heller av/på tlf.
 4. Er det flere som har problemer med å oppdatere apper fra Google play?
 5. Er det noe som har fått problemer med at det stadig kommer opp melding om at man må taste pinkode, og feilmelding når man skal ringe: ikke koblet på nettverk. Tok en fabrikk tilbakestilling i helgen, etter dette det har skjedd, skjedde første gang for 2 dager siden og skjedd 5-6 ganger siden. Er s7 flat.
 6. Sjekk at du ikke har skrudd på Smart Lock-funksjonen på Settings - Lock screen and security - Secure lock Settings - Smart Lock. Ja tror ikke den er aktivert, har hvertfall tatt av at den har tillatelser i sikkerthetsmenyen. Men det ser ut til at telefonen er ulåst når jeg åpner lokket selv om jeg er helt sikker på at jeg låste den med låseknappen.
 7. hei. Har problemer med at telefonen er ulåst når jeg åpner dekslet på telefonen, har en s7 flat. Er ett orginalt samsung flip wallet. Jeg mener jeg hører skjermlås lyden når jeg lukker dekslet, men når jeg da skal sjekke telefonen seinere så er den da ulåst. Noen som er plaget med det samme? eller bare meg som har en eller annen funksjon aktiv?
×
×
 • Create New...