Jump to content

Eip

Medlemmer
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

About Eip

 • Birthday 01/06/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Alle lag som havnet på førsteplass i sin gruppe er nå lagt til i sluttspillet for i morgen. Det er helt greit å spille kamper allerede i dag, men merk at motstander kan drøye til kampstart dersom det ikke passer for dem. https://www.gamer.no/turneringer/gamer-no-valorant-open-playoff/7955/
 2. På kampsiden så vil det være en "kontakt admin"-knapp som dere kan trykke på dersom dere har spørsmål. Det er også et kommentarfelt under hver kamp for dialog med motstander. Så lenge en leder av laget ditt har sjekket inn mellom 13:00 og 13:30 vil kamper dukke opp under "Mine Kamper" oppe til høyre.
 3. Det var før turneringen ble generert, nå har alle fått kamp, satt igang dialog med motstander og alt det der. Om vi skal legge inn et nytt lag vil det bare føre til rot, derfor legger vi ikke lag etter kamper er generert.
 4. Hei, i følge systemet her så har dere ikke sjekket inn. Jeg har dessverre ikke mulighet til å generere kampoppsett på nytt etter turneringen er igang heller. Beklager.
 5. Siden du sa ifra her så fikk jeg sjekket inn laget deres, husk å sjekk inn til neste turnering!
 6. Lag som ikke sjekket inn mellom 16:00 og 16:45 ble satt på venteliste.
 7. Det vil være et kommentarfelt under hver kampside hvor dere kan kommunisere med motstander.
 8. De la til i forrige patch at man nå kan forlate custom games.
 9. Grunnet noen feilberegninger i kampoppsett ble det satt av alt for lite tid til runde to i nedre tre. Vi har derfor berammet denne kampen til i morgen kl 19:00. Ny tid kan avtales dersom begge lag er enig om ny tid.
 10. Vil dukke opp en IP når dere har gjort veto på kampsiden.
 11. Dukker opp en knapp for lagledere kl 14:00 fram til 14:30, denne må dere trykke på ellers risikerer dere å ikke få være med i turneringen.
 12. Grunnet mange påmeldte har kvalifiseringen tatt litt lenger tid enn forventet, siste kampen virker jevn, så jeg forventer start rundt 18:30.
 13. Minner også om at samtlige spillere må være norske i denne turneringen, ser Pink Drink Cluj ikke har 5 norske på sitt lag.
×
×
 • Create New...