Jump to content

Eip

Medlemmer
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

About Eip

 • Birthday 01/06/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4488 profile views
 1. Hei, ta kontakt med administrator på kampsiden for å få svar raskere under kampdag, det følges ikke med på kommentarer her. For å joine coach slot, skriv "!coach" i chat på server, reconnect til server, og så skriv coach ct/t i konsoll under freezetime.
 2. Liga i Apex Legends. Starter I dag - 19:00 Gå til turneringssiden
 3. I følge vårt system så har dere ikke sjekket inn, dobbeltsjekket dere at dere sto som sjekket inn på turneringsiden?
 4. Turneringen er dessverre allerede startet nå, så nå har jeg ikke mulighet til å legge til flere lag. Beklager.
 5. Alle lag som har sjekket inn er med i turneringen. Dersom dere har havnet på venteliste er det fordi dere ikke sjekket inn mellom 18:00 og 18:30. Jeg sjekket inn laget deres, da dere tydligvis ønsker å være med.
 6. Det er alltid noen som ikke sjekker inn, som da flytter lag fra ventelisten opp basert på påmeldingstid. Så vi anbefaler alle som ønsker å delta å sjekke inn, uansett om de er på venteliste!
 7. Jeg deaktiverte innsjekk, alle som er meldt på og har betalt er med i turneringen.
 8. Når turneringen blir generert, så vil det dukke opp en "Mine kamper" liste til høyre her, der kan du trykke deg inn på kampen din. Du kan også finne kampen din via "Sluttspill" fanen her i turneringen. Der vil du finne "Kontakt admin"-knappen, og dere vil få mulighet til å rapportere inn resultat.
 9. Det hender iblant at eBot ikke rekker å laste opp GOTV før neste kart starter, og da vil den aldri dukke opp på kampsiden. Ta kontakt med administrator på kampsiden så snart dere oppdager det, så vil jeg ordne det manuelt for dere.
 10. Grunnet 3waytie så blir vi nødt til å se på rundeforskjell på kart. Nordlys KFUM går derfor videre, da de vant med større margin over kampene. Det er beklagelig at det blir nødt til å avgjøres slik, men vi har dessverre ikke tid i kveld til å ha noen tiebreaker. Da det ville tatt hele kvelden.
 11. De to beste fra hver gruppe blir flyttet inn i del to.
 12. Jeg har ihvertfall sagt ifra til en tekniker, som kanskje kan se om det har vært noen problemer fra vår side. Det er beklagelig om dette har kostet dere muligheten til å delta.
 13. I følge systemet vårt så sjekket dere aldri inn. Det er ikke teknisk mulig for meg å fjerne om noen har sjekket inn eller ikke, så det kan ikke ha vært en missclick heller. Jeg har dessverre ikke mulighet til å legge dere inn i turnering nå.
 14. Da var turneringsformatet klart. Alle møter hverandre i hver gruppe, de to beste lagene flyttes inn i en utslagsturnering. Denne turneringen forventes å starte rundt 18:00.
×
×
 • Create New...