Gå til innhold

SS7

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SS7

  1. Same shit difrent wrapping.

    Lag den mindre for svingende, klarte det med bluetooth liksom!!

     

    Ja, klart. Det er jo over hode ingen forskjell på en radioenhet som skal dytte ~3mbit på maks et par meter og en enhet som skal trøkke 7mbit (enheten er designet for det), kommunisere med en celle flere kilometer borte, holde styr på andre celler for å finne best forrhold, OG overvåke 2g nettet for å se om det blir bedre forrhold der.

     

    Klart. Ingen forskjell.

  2. 1945+nummer er en tjeneste som er implementert i Telenor sitt nettverk. Det vil fungere så lenge du er registrert i en av Telenor sine svitsjer.

    Dersom du er innenfor NWN-dekning så vil du være i deres kjærnenett og der er ikke prefixet 1945 knyttet opp mot noen tjeneste.

    En OneCall kunde som er utenfor NWN-dekning roame hos Telenor og derfor kunne benytte seg av 1945-tjenesten.

  3. Det er meget påfallende at folk gang på gang hiver seg på slike billige selskaper, forventer knirkefri hverdag og strålende kundeservice når noe går galt.

     

    Er det ikke på tide at det synker inn i de etterhvert så bevisste norske mobilbrukere at å bygge og drifte et mobilnett og ha god kundeservice er meget meget kostbart og at det ikke går hånd i hånd med gratisabonnementer?

     

    Jeg synes liksom du har mistet retten til å klage på noe som helst når du får en faktura på 40 kroner. Da får du heller bare være glad så lenge det varer.

  4. Jeg ville vel kanskje sett på adre ting enn stråling da.

     

    Dersom telefonen din stråler så mye at det lille bankkortet klarer å fange opp nok tilå bli avmagnetisert så ville kroppen din fått brannsår etter kort tid bare ved å være i nærheten og du vill garrantert følt fysisk ubehag når noen ringte deg og strålingen virkelig tok seg opp (telefonen stråler bare i korte perioder med lange intervaler når den er i standby).

  5. Konseptmodellene og prototypene plager meg ikke.

     

    Det som plager meg er disse amobil-journalistene som kritiserer absolutt alt de kommer over ved mobilbransjen. Er det ikke prisene på abonnementene, eller antallet abonnementer, eller mangelen på tjenester eller overfloden av tjenster (de blir visst forvirret når prisene oppgis i annet enn hele kroner og de må ta stilling til hvilket abonnement som passer for dem og om de vil bruke mms eller sms) krisiterer så er det jammen at telefonene lanseres for tidlig, eller for sent, eller ikke i det heletatt.

     

    Bruk heller tiden på å skrive konstruktive artikler om nyheter i bransjen, ikke kast dritt på alt som rører seg.

  6. Jeg kan ikke UMTS, men vil anta at siden signalet på nedlink er et kompositt-signal med data til flere brukere, så blir det vanskeligere å justere styrken til hver enkelt bruker. Men på detn annen side mener jeg å ha hørt at CDMA er mer robust overfor interferenser slik at det ikke er noe problem at man ikke kan justere signalstyrken individuelt.

     

    I UMTS justeres signalstyrken 1500 ganger i sekundet i både opp og nedstrøm.

     

    Vanlig cenario er at en terminal er i en bil som beveger seg, og har et hinder, f.eks et høyhus som skygger for signalet fra stasjonen. Terminalen må da sende på høy styrke for å nå basestasjonen, hvis man da plutselig får klar sikt til basestasjonen pga man har kjørt forbi huset så vil den høye signalstyrken plutselig skape mye interferens for andre terminaler intil signalstyrken er justert ned, derfor justeres signalstyrken så ofte for å unngå at man merker slike situasjoner og for å optimalisere ytelsen.

     

    Det er selvfølgelig mye mer komplisert og mange andre grunner enn dette, men dette er the basics :)

  7. Er dette en "Special Edition" harddisk? Hvis det er tilfelle er det bare å få den sjekket og byttet asap. Jeg har personlig hatt tre WD SE disker på et år som takket for seg og venner og bekjente har hatt lignende erfaringer. Også raporter fra rundt om kring i verden sier det samme om WD SE disker. De er ikke verd metallet de er virket av.

  8. Jeg vet at saken stort sett er avgjort, men jeg kan bare ikke dy meg.

     

    Jeg har en server som server film og musikk til fire brukere (via både samba og nfs), til enhver tid kjører minst to torrents og seti@home. Den er også brukt som enkel web og ftp server.

     

    Dette er en gammel Compaq maskin med Celeron 400mhz, 256mb ram, vanlige ide-disker og 100mbit nettverk.

     

    Jeg har aldri hatt lagg i streamene eller noe slikt pga høy load. Man trenger ikke stort sprekere HW for slike enkle oppgaver.

  9. Det jeg angrer mest på er en Jens of Sweden mp-130 mp3-spiller. Jeg kjøpte den fordi den støttet ogg formatet.

     

    Saken kostet 3000 kroner, da jeg fikk den viste det seg at den bare støttet USB1. Jeg mener, hva faen? Jeg hadde ikke brydd meg med å sjekke fordi jeg annså det som en selvfølge at en moderne spiller til 3000 kroner hadde USB2 støtte. Men neida.

     

    Bortsett fra dette var spilleren nydelig og fungerte bra, men det er fremdeles irriterende hver gang jeg skal dytte over 500mb musikk og ser hvor "raskt" det går.

  10. Er jo meget lite vits i å kvitte seg med IE. Hele windows interfacet er jo basert rundt IE. Vil tro at det eneste man fjerner er web renderen og ikonene. Resten av programmet er jo der uansett så du sparer kanskje 2mb hd plass. Ute av syn ute av sinn sier jeg. Slett ikonene og vær fornøyd :w00t:

  11. Jeg vil bare legge min personlige erfaring til dette.

     

    Denne (komplett.no) 3com routeren er meget god. Har en slik hjemme, den står tilkoblet tre trådløse enheter samt maskiner på alle lan-portene. Selv når alle maskinene er aktive på nettverket har den ingen problemer med å holde koken og har aldri krasjet. Vi streamer alle musikk og video over nettverket + spilling på internett osv. Annbefaler denne til alle jeg kjenner og har ikke fått noen klager :thumbup:

  12. Jeg ville vel først prøvd å sette bios profilen tilbake til Optimal. Det ser ut til at cpu'en din kanskje blir for varm.

     

    XP-M 2400+ er en bra prosessor. Jeg har selv 35w utgaven og den trasker av gårde på 2.4 ghz på 1.6 vcore uten problemer på en helt vanlig Shuttle med lufkjøling (heatpipe sakene). Siden den har ulåst multiplier og PowerNow teknologi så er det en meget fleksibel prosessor.

  13. Det der så sinnsykt fett ut!  :dribble:  Men hvorfor har du så mange terminals oppe egentlig?  :hmm:

     

    Hvilken distro har du?

    Bruker terminalene for forskjellige ting. En er reservert til irc, en annen til top en tredje (den nederste ) til root. Vet egentlig ikke hvorfor jeg begynnte med det slik, det bare ble slik og jeg liker det :whistle:

     

    Jeg bruker Gentoo og nei, jeg er ikke manisk deppresiv.

  14. Det er bare å innse det, lovverkene rundt om i verden strammer seg sakte men sikkert rundt internett, vi blir fanget som fisk i en trål :cry:

     

    BitTorrent bryter med Norsk lov fordi man må laste opp for å få lastet ned og et selskap i USA kan uten problemer hyre en Norsk advokat og anmelde og gå til sak under Norsk lov.

  15. jeg ga 2000 for min 3200+ va koster den mobile barton?

    Ca. 900,-

    Anbefales!

    Annbefales på det sterkeste. Jeg betalte 850 spenn for min 2400+ 35w inkl frakt, den klokket til 2.4 ghz (400 fsb) uten problemer, ligger på 57 grader under load med vanlig Shuttle heatpipe kjøling :)

×
×
  • Opprett ny...