Jump to content

Teknisk1

Medlemmer
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

676 profile views
  1. Det er et paradoks at verdens ledere flyr inn med stor stab og slipper ut mye CO2 på veien når nettmøter er oppfunnet. Samtidig som Kinas president ikke tillates å holde sin tale via telelink og kanskje den mest miljøvennlige deltaker, ved å holde seg hjemme.
  2. Det ville være ærligere om han (Emil Aall Dahle) sier han bare ikke liker tunnellen, eller tjener penger på å være misfornøyd. Tør vedde på at han tør å kjøre i biltunneller - og de brenner stadig vekk. Om det er 8500 år eller 1 million mellom hver brann så er det lite interessant dersom det ikke ses i sammenheng med hvor alvorlig brannen er. Og det tar lang tid å fyre opp et helt skip (Scandinavian Star), vanligste brannen er vel kokken som får svidd maten.
  3. Kanskje fordi det ikke er penger å tjene, fordi elbileiere ikke betaler det det egentlig koster å lade bilen. Det har ikke vært en statlig oppgave å sørge for tilstrekkelig antall bensinstasjoner, og ladestasjoner er heller ikke en stalig oppgave. Pengene rår, dersom bileierne er villig til å betale tilstrekkelig til at ladestasjoenen tjener brukbart med penger, så ordner det seg.
  4. Unskyld uttrykket, men dette er bare tøv. Bevisste faktafeil fra en som burde vite bedre, men ønske å villede (veilede). Anbefale å bli medlem av Facbook-gruppa "Klimavenner for atomkraft". der finnnes det mye bra fakta. Blant annet at ingen døde på grunn av Fukushima smeltet ned, som beviser at kjernekraft er trygt. Noe som ofte foreksles av at tusenvis døde av tsunamien, At det er sinnsykt dyrt å rydde opp etter er helt riktig.
×
×
  • Create New...