Gå til innhold

keen4e

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keen4e

  1. Nå må det sies at fagene på NTNU ikke akkurat er enkle, og folk med mellom 3-4 i snitt ikke vil få det enkelt. Syns de skal heve snittet litt jeg, for å kvalitetsikre studentene :woot:

     

    Folk med mellom 3 og 4 i snitt vil ikke komme inn på ntnu i noe fall.

     

    Sist jeg sjekka var poenggrensa på nesten 60, dvs 5-6 i snittkarakter. Dette er usaklig høyt, da en person med 4-5 i snitt kan være like godt rustet.

     

    For opptak til 4. året for høgskolestudenter er snittet derimot på 2,0-2,5, dvs gode karakterer men ikke topp. Dette gjør det mulig for folk som ikke var skolelys på videregående men som gjør det bra likevel å få en tur til ntnu.

  2. trenger vel å kunne en del forskjellig, har tenkt på 5års studie er det bedre enn 3år?

     

    Hvis du ikke er helt sikker, ta først 3. Det er da null problem å bygge på med to år etterpå hvis du skulle ønske det. Slik lurer deg rundt den høye karaktergrensa på ntnu også :)

     

    Går det ann å ta noe doktorgrad greier innen data?

     

    Som innen alt annet...

     

    jon b

  3. Forbrukerrådet sier:

     

    "For at man skal ha lov til å markedsføre at en vare selges med garanti, er det et krav at garantien gir deg tilleggsrettigheter utover kjøpslovens bestemmelser. Hvis en garanti ikke gir deg slike tilleggsrettigheter, vil bruken av begrepet garanti være i strid med markedsføringsloven. Slik markedsføring kan være straffbar."

     

    (...)

     

    "Garantier kan variere i innhold og omfang. En garanti som setter en kortere frist enn kjøpslovens reklamasjonsfrist, er derfor ikke nødvendigvis i strid med loven. Den kan f.eks. omfatte enhver funksjonssvikt som også kan skyldes normal slitasje eller uriktig bruk. En rustgaranti på en bil kan f.eks. få verdi hvis den dekker en lengre periode enn det normalt vil ta før det utvikler seg rust."

     

    http://www.forbrukerradet.no/publikasjoner...rticleID=317758

     

    jon b

  4. Quote:



    Personlig så synes jeg Webshopguiden er dårlig på hardware. Den gir ikke det riktige synet på en webshop… Når man legge inn en erfaring så skulle man fått satt karakterer på for eksempel levering/Service/Retur og lignende.


    Med hilsen en som synes webshopguiden er dårlig…



     

    Mulighet til å sette karakter på forskjellige momenter vil sannsynligvis komme etterhvert.

     

    Det er riktig at mange setter karakter 1 for den minste negative ting, men jeg vil tro at dette oppveies av at de fleste setter karakter 6 for den minste positive ting.

     

    Flere forslag til forbedringer av webshopguiden mottas med takk!

     

    mvh

    Jon

    webshopseksjonen

  5. Sliter med noe lignende:

     

    Jeg har en harddisk koblet som primary master, plextor 24x som primary slave og cdrom som secondary master.

     

    Kan dette føre til trøbbel? Har nemlig problemer med at nero stopper brenninga på vilkårlige tidspunkter (progressbaren henger seg på f.eks 12%)

     

    Hadde tidligere brennern som secondary master og cdromen som secondary slave. Dette funka fint bortsett fra kopiering, som var grunnen til at jeg bytta.

     

    jb

  6. Takk for alle svar, men jeg skulle gjerne hatt enda litt dypere informasjon, spesielt om cachen. Har sett gjennom athlonxp.amd.com uten å finne noe særlig.

     

    Med dypere informasjon mener jeg ting som lese/skrive-teknikker (block placement, identification, replacement, write strategy) og spesielle teknikker som er brukt for å øke ytelsen (f.eks hardware prefetching - amd har jo skrytt en del av nettopp dette)

     

    jb

×
×
  • Opprett ny...