Jump to content

Bjørn Tornes

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Etter en natt med tørking er alle overflatepaneler, tepper ol. er knusktørre, men klarer å dra opp teppe + dempingsmateriale ved sjåførsiden og kjenner at det er noe fukt. Dette er sånn at jeg kjenner det er der, uten at det er synlig på fingen at det er vått. Burde det være helt knusktørt her, eller er dette vanlig?
 2. Svein M: Har ikke tepperens tilgjengelig, så da må jeg eventuelt leie. Har satt lufttørkeren inni med en 1 kW varmeovn, satser på at disse klarer å varme bilen nokk til at avfukteren får effekt. Olsenhower: Hehe, uff da, ikke gøy når det er så ille. Jeg er eks-Bergenser, så kjenner til hvordan det er når det regner sidelengs. Prøver ut de andre forslagene først og hvis lukten går vekk så satser jeg på at det er greit. Linux-fan: Antar dette vil dekke til for sirkulasjon for varme/avfuktning sånn at jeg prøver dette først. Skulle noe lignende skje igjen eller jeg drar med meg mye snø inn i bilen skal det definitivt prøves!
 3. Olsenhower: Det er det jeg er mest redd for at det skal ligge noe igjen og ruste og/eller muggle "usynlig". Var det dyrt å ta den til verksted? Tenker da eventuelt for å ta en vurdering om noe mer bør gjøres. Har matter med kant på og disse var fylt fra hjørne til hjørne et par mm oppover, men det var ikke rent over. Dørpanel og seter hadde også et tynt lag med vann på. del_diablo: Har satt inn en avfukter, med noen liters oppsamler på no. I tillegg har jeg en oljeovn som varmer (fant ikke varmevifte).
 4. Takker for svar (også til første svarte)! Da prøver jeg det, hvor lenge bør den stå med varme/avfuktning?
 5. En ting til, har en avfukter, vil dette være mer effektivt enn en varmevifte? Og dersom, skal jeg sette den på kontinuerlig avfuktning eller laveste fuktighet (kan gå ned til 40 % luftfuktighet)
 6. Det lurte jeg også på... har en mistanke om at nøkkelen har komt i klem, da man kan åpne alle vinduer med denne. Har ikke barn nei 😛 Ja, tenkte det som første skritt ihvertfall, hvor lenge bør den stå slik?
 7. Hei! Jeg har hatt et uhell med bilen, da jeg fant denne med alle vinduer åpne en morgen på en regnværsdag. Tørket ut av bilen med håndkle og ristet mattene, men etter en tid nå får jeg fukt på innsiden av rutene og det lukter dårlig i bilen. Tenkte å få lånt en garasje å sette den inn med en varmevifte, har også mulighet for å få lånt et ozon apparat. Er ikke noe bilmekaniker type verken profesjonelt eller hobby, så hvis seter og gulv må åpnes må den nokk inn på service. Hvordan tenker dere en bør gå frem her steg for steg? Bilen er en 2011 modells Volvo 50.
×
×
 • Create New...